Jump to content

Τσιλιμπηθρας

Premium Members
  • Posts

    119
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Τσιλιμπηθρας

  • Γενέθλια 28/07/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ροδοs
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογυστης
  • Επάγγελμα
    μαθητης

Τσιλιμπηθρας's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Τσιλιμπηθρας

    Official Windows 7 Thread

    απο εκει κατεβασα κανα δυο...οχι επειδη με χαλαν αλλα επειδη για το 5930 στα 7αρια εχει 3-4 driver με δυο απο αυτους νανε για δικτιο και card reader...... για vga και acer empower(για τα κουμπια κλπ) εχω βαλει των βιστα, για sound,chipset,bios βρηκα απο αλου...τεσπα, εκατσα ενα 5ωρο. φτανει, θα βαλω τα 64Βιτ αυριο μπας και μ κατσουν καλυτερα
  2. Τσιλιμπηθρας

    Official Windows 7 Thread

    Ναι μωρε...ενταξει... θα συνεχισω τα vista ή απλα τα w7 32bit (ταχω βαλει dualboot,δν ηθελα να κανω βιαστικες κινησεις) για κανα μηνα ακομα και βλεπομεν... :thank_you2:
  3. Τσιλιμπηθρας

    Official Windows 7 Thread

    Γεια σας, Εχω βαλει στο λαπτοπακι μου (aspire 5930g ) τα 7αρια μολις. Αλλα εχω μερικα προβληματα. Λαπτοπ ειναι, κουμπια για μικρομ****** εχει πανω πχ για τον player (next song klp) ή το empower technology της acer που και αυτο βολευει που και που, απο ολα αυτα τωρα δεν δουλευει τπτ στα 7. Drivers k utilities ths acer εχω βαλει αλλα τπτ δεν διορθωσε τα κουμπια. Επιπλεον, το αλλο σπαστικο, η μπαρα για το volume δεν βγαινει ποια και ας εχω βαλει utilities k driver για ηχο απτην acer. :computer: Aυτα μικροπροβληματα ειναι, δεν θα με κανουν να ξαναγυρισω στα σβηστα, αλλα το σπαστικο ειναι οτι απο τα 4γιγα ραμ μου βλεπει μονο τα 3... Βιος αναβαθμησα, drivers t chipset εβαλα, στο γουγλε εψαξα, ειχε ρωτησει ενας, του ειπαν να κανει αν αβαθμηση το ΒΙΟς και τον γραψαν μετα. :mamba:
  4. Τσιλιμπηθρας

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αμπαααααα μην το λες .Μια χαρουλα εχει βγει . Και το υψος δεν με ενοχλει αφου θα μπει χαμηλα (δικο μου ειναι το pc ) Thanks Ταραμα για την βοηθεια και την καλη δουλεια σου :flower: :flower: :clap: :clap:
  5. Τσιλιμπηθρας

    Δείξτε το κουτί σας...

    Σε ευχαριστώ. ΧΑΧΑΧΑ Τα drives από κοντά δεν φαίνεται οτι είναι βαμμένα και φάνηκαν στην φοτο LOL . Με spray τα έβαψα καλύπτοντας τα ευαίσθητα σημεία (τρύπες κλπ ) και μετά τις τελευταίες πινελιές με μαρκαδορακι. Το καλωδιομανι το έχω μαζεμένο δεξιά (με το ζόρι) ώστε να μην βρίσκονται πάνω από την μητρική
  6. Τσιλιμπηθρας

    Show your desktop

    Να και το δικομου (The king) :worship: :worship: :worship: :banging: :banging: :banging:
  7. Τσιλιμπηθρας

    Δείξτε το κουτί σας...

    Να και το δικό μου το pcaki (οχι και πολλά σαν αλονων αλλά καααααατι λέει ) το χρώμα στα σωληνάκια είναι για κλάματα αλλά μόνο αυτό κατάφερα να βρω Να και μια δευτερη
  8. Τσιλιμπηθρας

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    ΕΠ ΤΑΡΑΜΑ .Θα σε μαλώσω βρε!! Σα δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα !! Το Contra δεν είναι made by you ONLY.Κι εγώ μαζί με τον Leo βοηθήσαμε εξίσου, άσχετα με τα τερατουργήματα του γιου σας Frangestein !!!
  9. Τσιλιμπηθρας

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Από ποια διεύθυνση κατεβάζεις παιχνίδια?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.