Jump to content

Τσιλιμπηθρας

Premium Members
  • Posts

    119
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Τσιλιμπηθρας

  1. Κατεβασε τους drivers απο εδω http://gd.panam.acer.com/home/ . Εγω στο 5920G λειτουργουν ολα αψογα και τα multimedia buttons με windows 7 64bit!!!

    απο εκει κατεβασα κανα δυο...οχι επειδη με χαλαν αλλα επειδη για το 5930 στα 7αρια εχει 3-4 driver με δυο απο αυτους νανε για δικτιο και card reader...... :hm: για vga και acer empower(για τα κουμπια κλπ) εχω βαλει των βιστα, για sound,chipset,bios βρηκα απο αλου...τεσπα, εκατσα ενα 5ωρο. φτανει, θα βαλω τα 64Βιτ αυριο μπας και μ κατσουν καλυτερα :hmm:

  2. Σε 64bit με τους drivers είναι συνήθως ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα. Ακόμη ο πολύς κόσμος είναι σε 32bit και οι 64bit drivers ακόμη ενηλικιώνωνται, ανάλογα και με το hardware και τη μάρκα προφανώς. Ψάξε πρώτα για τους drivers και μετά φορματ.

    Ναι μωρε...ενταξει... θα συνεχισω τα vista ή απλα τα w7 32bit (ταχω βαλει dualboot,δν ηθελα να κανω βιαστικες κινησεις) για κανα μηνα ακομα και βλεπομεν... :thank_you2:

  3. 4GB μόνο με 7άρια 64bit. Με 32 bit περιορίσου στα 3.2 περίπου.[/quote

    Οχιιιιι... Ξενερωσα ασχημα τωρα... Φτου και απτην αρχη παλυ driver κλπ.... οκ ευχαριστω

  4. Γεια σας,

    Εχω βαλει στο λαπτοπακι μου (aspire 5930g ) τα 7αρια μολις. Αλλα εχω μερικα προβληματα. Λαπτοπ ειναι, κουμπια για μικρομ****** εχει πανω πχ για τον player (next song klp) ή το empower technology της acer που και αυτο βολευει που και που, απο ολα αυτα τωρα δεν δουλευει τπτ στα 7. :zzz: Drivers k utilities ths acer εχω βαλει αλλα τπτ δεν διορθωσε τα κουμπια. Επιπλεον, το αλλο σπαστικο, η μπαρα για το volume δεν βγαινει ποια και ας εχω βαλει utilities k driver για ηχο απτην acer. :computer: Aυτα μικροπροβληματα ειναι, δεν θα με κανουν να ξαναγυρισω στα σβηστα, αλλα το σπαστικο ειναι οτι απο τα 4γιγα ραμ μου βλεπει μονο τα 3... Βιος αναβαθμησα, drivers t chipset εβαλα, στο γουγλε εψαξα, ειχε ρωτησει ενας, του ειπαν να κανει αν αβαθμηση το ΒΙΟς και τον γραψαν μετα. :mamba:

  5. Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [13-09-2005 21:50]

    Βγαίνει λίγο περίεργα...

    Υ.Γ.: Βασικά αυτό θα γινόταν πάρα πολύ ωραία σε Stacker...

    Αμπαααααα μην το λες :rolleyes: .Μια χαρουλα εχει βγει . Και το υψος δεν με ενοχλει αφου θα μπει χαμηλα (δικο μου ειναι το pc ;) ) Thanks Ταραμα για την βοηθεια και την καλη δουλεια σου :flower: :flower: :clap: :clap:

  6. Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 17:13]

    @Τσιλιμπηθρας : καλή η προσπάθειά σου.Τα drives με μαρκαδοράκι τα έβαψες;

    Θέλει αρκετό συμμάζεμα το καλωδιομάνι.

    Σε ευχαριστώ. ΧΑΧΑΧΑ Τα drives από κοντά δεν φαίνεται οτι είναι βαμμένα και φάνηκαν στην φοτο LOL :laughing: . Με spray τα έβαψα καλύπτοντας τα ευαίσθητα σημεία (τρύπες κλπ ) και μετά τις τελευταίες πινελιές με μαρκαδορακι. Το καλωδιομανι το έχω μαζεμένο δεξιά (με το ζόρι) ώστε να μην βρίσκονται πάνω από την μητρική :)
  7. Αρχική απάντηση από ταραμας [Χθες, στις 01:33]

    C&C Generals Zero Hours με το mod CONTRA 0,3 και αλλαγμένες παραμέτρους home made by me, πολύ πλάκα.

    ΕΠ ΤΑΡΑΜΑ :mad: .Θα σε μαλώσω βρε!! Σα δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα:eek: !! Το Contra δεν είναι made by you ONLY.Κι εγώ μαζί με τον Leo βοηθήσαμε εξίσου, άσχετα με τα τερατουργήματα του γιου σας Frangestein !!! :spell:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.