Jump to content

omni

Premium Members
  • Posts

    76
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About omni

  • Γενέθλια 31/12/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα

omni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. omni

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Στο συνολο αν θες να φτιαξεις τις πανοπλιες , καμμια 30αρια απο το καθενα θες ..... αλλα μεχρι να φτασεις το smithing 100 θα εχεις μαζεψει και πολυ περισσοτερα , επειδη ειναι βαρια μπορεις να τα πετας καπου σε μια πολη μεσα π.χ. στο inn του whiterun (εγω αυτο εκανα ) μεχρι να παρω σπιτι. Παντως η Deadric ειναι καλυτερη ... και οτι ebony ingot βρεις και deadra heart κρατα τα γιατι χρειαζονται και για τα οπλα Deadric που ειναι τα καλυτερα.
  2. omni

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    γενικα ισχυει η "κονσολοποιηση" των cross-platform action - fps games , εδω στο singularity ειχαν ενα κοινο κουμπι για action και reload , πιεζονται να πουλησουν και βιαζονται :X:
  3. omni

    Fallout: New Vegas

    http://www.dailytech.com/Fallout+New+Vegas+Collectors+Edition+Gameplay+and+Launch+Date+Revealed/article18631.htm ... And Amazon.com appears to have at last revealed the official launch date -- November 16, 2010. The game is published by Bethesda.
  4. omni

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    αν δεν το ειπε αλλος https://www.dropbox.com/ Home - Online backup, file sync and sharing made easy :whistle2:
  5. omni

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολυ καλο το Metro 2033 ειδικα οσοι παιξανε και τα STALKER θα τους αρεσει μοιαζει αρκετα στην ατμοσφαιρα . Μονο που εκανα τρελη οικονομια και ειχα μαζεψει τονους πυρομαχικα για το τελος αλλα δεν χρειαστηκαν :rant: :smoke: τωρα Mass effect 2 , PES10 και .... fallout 2 !!! περιμενοντας για το new vegas ειπα να δω λιγο και τον προκατοχο του 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.