Jump to content

firefox

Premium Members
  • Posts

    798
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

firefox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. firefox

    Πρόβλημα με φωτεινότητα οθόνης

    δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε τις τελευταίες μέρες. το adaptive brightness στο disabled κανονικά αλλα με το που μπαίνει windows πέφτει φωτεινότητα. τι στο καλο πια....
  2. firefox

    Πρόβλημα με φωτεινότητα οθόνης

    τελικά μετά το disable του adaptive brightness από τα services βρήκα λύση στο πρόβλημα. εκ τότε δεν έχω ξαναδεί αυξομειωσεις στην φωτεινότητα. αυτό το adaptive brightness είναι κομμάτι των windows η πάνε μαζί με drivers από κάρτα γραφικών?
  3. firefox

    Πρόβλημα με φωτεινότητα οθόνης

    ok σε μένα είχε το adaptive brightness. ήταν στο manual.το έκανα disable.για να δούμε τώρα. θα επανέλθω μόλις έχω κάτι νεότερο...ευχαριστώ και πάλι.
  4. firefox

    Πρόβλημα με φωτεινότητα οθόνης

    αυτή η επιλογή δεν υπάρχει καθόλου σε μένα παρα μονο το turn off display adapter το οποιο βεβαια είναι κάτι άλλο.
  5. firefox

    Πρόβλημα με φωτεινότητα οθόνης

    το adaptive brightness δεν υπάρχει στο display καν ίσως είναι ρύθμιση ανάλογα με το power plan?εγώ έχω το balanced. στο catalyst στο power δεν έχω powerplay option, μονο power profiles kai cpu power.
  6. Γεια σας Με το παρακάτω σύστημα, τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: μπαίνοντας στα win7x64 η φωτεινότητα πάει ένα click πιο κάτω από αυτήν που είναι ορισμένη. PhenomII 1090Τ X6 AM3//Coolermaster Seidon 120V//Gigabyte GA-MA790XT-UD4P//12GB Corsair DDR3//Gigabyte Radeon HD4670//Intel SSD+WD20EFRX//Dell U2414H 23.8" (IPS panel)//470W BeQuiet P5 s1.3 PSU//Fractal Design Define R4 Δεν είναι θέμα οθόνης γιατί την έχω δοκιμάσει σε άλλο pc και δεν υπήρχε κανένα θέμα. Αρχικά νόμισα πως ήταν θέμα κάρτας γραφικών (μου είπαν για απώλεια σήματος λόγο παλαιότητας ίσως από το 2009, μια HD 4670).Έτσι αγόρασα μια απλή HD5450 αλλα αρχικά είδα την ίδια συμπεριφορά. Οποτε δεν έφταιγε η κάρτα γραφικών. Αν και τελευταία έχω την εντύπωση ότι δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα και η φωτεινότητα παραμένει η ίδια, το μεγάλο ερώτημα είναι τι μπορεί να φταίει που να δημιουργεί τέτοιο αποτέλεσμα: το "ρίξιμο" της φωτεινότητας κατά την είσοδο στα windows. Το παλεύω μήνες τώρα και ακόμα δεν έχω βρει κάτι.. Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα να το δημιουργεί κανένα πρόγραμμα? Αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο ας με διαφωτίσει. Τέλος, δοκίμασα και άλλη οθόνη στο παραπάνω σύστημα και η φωτεινότητα έπεφτε και πάλι.
  7. τελικά τι έκανες με το θέμα?γιατί αναφέρεις ότι το g500 δεν μπορεί να πάρει 4gb + 8gb? πως το συμπέρανες αυτό? επίσης μήπως ξέρεις το σατα port που έχει η μητρική για τον σκληρό αν είναι sata2 η sata3? γιατί αυτή την πληροφορία δεν την έχω βρει πουθενά.εγώ έχω ένα g500 με i3.
  8. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    έχω το cpuid hardware monitor και αναφέρομαι σε core temps.θερμοκρασίες περιβάλλοντος ποσο έχει αυτές τις μέρες..34-35C? στο BIOS δεν βρήκα option για silent mode. το έχω βάλει σε pwm mode για την ώρα και έχω παίξει λίγο με το speedfan για το control του fan της cpu αλλα χωρίς αποτέλεσμα ακόμα. κάνει κάποιο θόρυβο ο fan της cooler master και επίσης έλεγα να αλλάξω την σειρά τους. δηλαδή πρώτα fan κολλητά στο κουτί και από πίσω το ψυγείο.ίσως έτσι ελαττωθεί κάπως ο θόρυβος. θα επανέλθω με το speedfan κάποια στιγμή προσπαθώντας να βγάλω άκρη.
  9. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    η διάταξη για την ώρα είναι ψυγείο κολλητό στο κουτί και από πίσω ο fan.θερμοκρασίες idle 33C και σε load με prime 39C. χτες έκανα και ένα video conversion και έφτασε το πολύ 43C. όταν είχα την stock ψήκτρα του 720X3 στον X6 είχα 45-50C μονο με browsers ανοιχτούς.μεγάλη διαφορα. τώρα περί θορυβου.to έχω διπλα μου το case στο ύψος του αυτιού και ακούγεται ο fan από cooler master.δεν είναι πολύ ενοχλητικό αλλα ακούγεται.στις 1750rpm είναι τώρα.ίσος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω speedfan. όλα αυτά έχουν μπει σε ένα κουτί της fractal design define R4.με 2 fans μπροστά να ρουφάνε αέρα.
  10. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    όσο αφορά στην σειρά τοποθέτησης ψυγείου και fan. ποιο να πάει πρώτο και ποιο δεύτερο? ποιο να ακουμπάει στο κουτί και πιο να είναι από πίσω?έχει σημασία κάτι τέτοιο? όπως και να έχει σκέφτομαι να βάλω τον fan να διώχνει αέρα από το κουτί προς τα έξω.
  11. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    με την cpu τελικά κανένα θέμα. έφταιγαν οι μνήμες. άλλαξα την σειρά τους γιατί είχα 4 dimms τις έβαλα όλες στα 1333 και έτσι λύθηκε το θέμα.
  12. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    ok πήρα την seidon 120v. οποτε αφού κανεις την εγκατασταστεί συνδέεις την αντλία και το fan με ρεύμα και αυτό είναι όλο έτσι? επίσης στο πίσω μέρος του κουτιού θα τοποθετήσω το ψυγείο μαζί με τον 120mm fan να διώχνει αέρα από μέσα προς τα έξω. στο εμπρός μέρος θα έχω βάλει 2 fans 140mm να φέρνουν αέρα μέσα στο κουτί.
  13. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    από κοολερμαστερ OK. δεν έχει πρόβλημα από την στιγμή που υποστηρίζεται το socket.
  14. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    https://pcpartpicker.com/parts/motherboard/?compatible_with=cooler-master-cpu-cooler-rls12v24pkr1 στο παραπάνω link φαίνονται συμβατότητες τις συγκεριμένης υδροψυξης με τις μητρικές. η δικη μου δεν φαίνεται στο site.βεβαια δεν έχει τόσο παλιές μητρικές όσο η δικη μου είναι όλες σχετικά καινούρια μοντέλα.έστειλα ένα mail στην κουλερμαστερ και περιμένω να δω τι θα μου πουν. σκέφτομαι να πάρω ένα fractal design define R4 και να τα βάλω όλα εκεί μέσα.και ίσως βάλω και την υδρόψυξη στο πάνω μέρος του κουτιού.νομίζω θα πρέπει να χωράει.
  15. firefox

    Phenom II X6 1090T με GA-MA790XT-UD4P - Προβλημα

    η coolermaster seidon 120V είναι συμβατή με την μητρική gigabyte ga-ma790xt-ud4p που έχω? θέλω να πω θα χωρέσει η θα έχω πρόβλημα με τις μνήμες λογω χωρου?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.