Jump to content

oekab1992

Premium Members
  • Posts

    390
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by oekab1992

  1. oekab1992

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Την οθόνη αυτή την έχω ακόμη στο παλιό pc, απροβλημάτιστη!!!
  2. Πληγωμένη η δικιά μου ιστορία. Πορωμένος με το ιντερνετ και extreme downloader, περίμενα απο την ημέρα που άκουσα για vdsl να βάλω vdsl. Μένω Άνω Βριλήσσια και είχα απο το 2006 Forthnet, έπιανα 12 στην 24αρα adsl, έκανα το βήμα πήγα ΟΤΕ και έβαλα vdsl 50, αρρώστια ήταν, κάρφωσε απο καμπίνα 50 και κατέβαζα μέχρι και με 5,6 megabyte / sec. Αλλά δυστυχώς την έκοψα μετά απο μεγάλη απαταιωνιά που μου έκανε ο ΟΤΕ. Περισσότερα εδώ για όσους δεν το έχουν διαβάσει... http://www.thelab.gr/topic/141880-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF/ Πάντως μια ιδέα ήταν το vdsl, μετά απο λιγες μέρες χρήσης απλά μου έμεινε η εντύπωση, οκ, με την τρέχουσα γραμμή σου κατεβάζεις με 1,2 mb και εκεί με 5,6. Τώρα σου παίρνει μια ώρα το mkv και τότε 15 λεπτά, για 15 ευρώ παραπάνω στον λογαριασμό να μου λείπει.
  3. Το έμαθα εκ των υστέρων οτι ο πρώτος λογαριασμός έρχεται έντυπος, αλλά στην αρχή οι ανίδεοι μου έλεγαν οτι μπορούμε να το κάνουμε και αλλιώς. Δεν υπάρχει λόγος καταγγελίας, απλά παραθέτω πόσο δύσκαμπτοι γραφειοκράτες ειναι.
  4. Ο επόμενος θα εκδοθεί μέσα στον Απρίλιο, αν δεν πληρώσω ως 20/3 θα διακόψουν την παροχή υπηρεσίας, το ρώτησα αυτό. Είναι δημόσιοι, παράλογοι λέμε οι τύποι, χειρότεροι απο εφορία.
  5. Ένα μικρό update στην ιστορία αυτή... Λαμβάνω εχθές τον πρώτο λογαριασμό, και ήταν 120 ευρώ. Πείτε με παράλογο, το ξέρω οτι δεν έχουν κάνει λάθος, αλλά μας ρωτάνε αν έχουμε να πληρώσουμε 120 μαζεμένα, ειδικά όταν στην περίπτωση μου έχουν γίνει τα παρακάτω: 05/02 ενεργοποιούμε απο φορητότητα στο 2play vdsl 50 απερ. σταθ. + ote tv full pack με τελικό συμφωνημένο πάγιο και υπογεγραμμένο συμβόλαιο 53,80 τελικό. Έχω μόνο τηλέφωνο και ιντερνετ απλό adsl. 09/02 λαμβάνω vdsl router και πλέον ενεργοποιείται επίσημα και το ιντερνετ και ειναι χρεώσιμο. Άμεσα ζητώ ενεργοποίηση ebill ώστε να λαμβάνω μηνιαίο λογαριασμό ηλεκτρονικά και να μην έρθει ο πρώτος λογαριασμός δίμηνος και είπαν οκ. 15/02 ενεργοποιείται και το ote tv Την ίδια μέρα όμως μου λένε πως το συμβόλαιο μου δεν μπορεί να περαστεί το σύστημα παρότι το αναγνώρισαν και έγινε ηχογράφηση διότι υπάλληλος τους μου έδωσε λάθος τιμη, το 53,80 ήταν για το 30αρι vdsl. 16/02 μετά απο καταγγελίες και μανούρα συμβιβάζομαι να υποβαθμίσω την γραμμή σε adsl24 + όλα τα άλλα με νέο πάγιο 42,80 και χωρίς πρόστιμο υποβάθμισης εννοείτε και δώρο τα τέλη φορητότητας λόγω της βλακείας τους και της εξαπάτησης τους να αλλάξω συμβόλαιο. Οπότε απο 16/02 δεν λαμβάνω υπηρεσίες vdsl50 αλλά 24. Σκάει ο πρώτος λογαριασμός εχθές χωρίς ote tv, απο 04/02 - 15/02, με αναλογίες χρήσης για το καθετί, δίμηνος, ζητώντας και να προκαταβάλω το πάγιο της επόμενης χρήσης για ένα πρόγραμμα που εγώ δεν έχω καθώς και τα τέλη φορητότητας που έταξαν πως δεν θα φανούν. ΣΥΝΟΛΟ.. 120 ΕΥΡΩ. Μίλησα με την προισταμένη του τμήματος παραπόνων που μου είχε τάξει την νέα συμφωνία, μου εξήγησε πως πρέπει να το πληρώσω και αναγκαστικά ο πρώτος λογαριασμός θα ειναι δίμηνος και ας είχα ζητήσει ebill, πάντα έτσι γίνεται λέει, και απο εκει και πέρα τον Απρίλιο που θα σκάσει ο νέο μηνιαίος ηλεκτρονικός πλέον λογαριασμός, θα έχει κάνει το σύστημα αυτόματα όλες τις διορθώσεις, δηλαδή θα χρεωπιστώνει απο το προπληρωμένη υπηρεσία του μηνός μπροστά την διαφορά λόγω υποβάθμισης, θα προσθέτει την αναλογική χρήση του ote tv για το διάστημα αυτό μιας και δεν τιμολογήθηκε τώρα, ενώ παράλληλα θα πιστώνει και την φορητότητα. Μου εξήγησε πως δεν έγιναν οι ενέργειες αυτές γιατι ο λογαριασμός εκδόθηκε 15/02 ενώ οι αλλαγές που έγιναν τις κάναμε στις 16/02. Ζήτησα να μην πληρώσω τον λογαριασμό και να εκδοθεί νέος σωστός, δεν γίνεται μου είπε, συστημικό θέμα. Οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πολύπλοκοι, οι υπολογισμοί τους αδύνατον να τους αναπαράγω, πρακτικά έλεγχο αν με κλέβουν δεν μπορώ να κάνω, και καλούμε να δωσω μαζεμένα 120 ευρώ για τα συστημικά τους προβλήματα και να τα πάρω πίσω αργότερα. Εφορία και δημόσιο μου θυμίζουν.
  6. Ακριβώς αυτό που λες, ίσως έπρεπε να το κυνηγήσω αλλά πραγματικά την υγεία μου θα χάλαγα και τίποτα άλλο. Κάθε εμπόδιο για καλό, είμαι σίγουρος ειδικά για αυτό, θα ήμουν κλειδωμένος σε μεγαλύτερη τιμή για 2 χρόνια ενώ τώρα πιστεύω θα επωφεληθώ σε 1 χρόνο απο προσφορά επέκτασης στο μισό.
  7. Τώρα τελείωσε το παιχνίδι, έκαναν ζαβολιά και εγώ συμβιβάστηκα για να αποφύγω το τρέξιμο, κυρίως από το ξενέρωμα. Οχι δεν θα πάρουν παραπάνω 15 ευρώ για μια vdsl που ήταν ποθητή αλλά οχι αναγκαία. Όταν οι τιμές ειναι σε ανθρώπινα επίπεδα βάζουμε τότε. Για τα άλλα που λες σε ευχαριστώ και έχεις δίκιο.
  8. xaxaxaxa ωραίος!!! Η εξαπάτηση δεν παύει να ειναι τεράστια για εμένα όπως και οι ελιγμοί τους και η αθέτηση του λόγου τους. Φόρα πήρα αλλά για να μην χάνω χρόνο έκανα άμεσα αξιολόγηση της κατάστασης συμβουλευόμενος φίλους που έχουμε άμεση εσωτερική σχέση με ΟΤΕ - Γερμανό κτλ καθώς και τον δικηγόρο μου και προσωπικό φίλο, και κατέληξα πως η πιθανότητα να κερδίσω μπροστά στην ταλαιπωρία δεν άξιζε. Πήρα άλλη πορεία, επέλεξα κάτι πιο οικονομικό, αυτό που για την χρήση που κάνω έπρεπε απο την αρχή να επιλέξω, και θα περιμένω να πέσουν και άλλοι οι τιμές, που θα πέσουν σίγουρα ώστε στο μέλλον να βάλω vdsl. Το θέμα έληξε αλλά δεν παύω να ειμαι ξενερωμένος και να νοιώθω ρηγμένος. Ούτε η 4νετ που την έλεγα καφενείο δεν μου έκανε ποτέ τέτοια λαμογιά, ξεκινήσαμε στραβά με τον ΟΤΕ.
  9. Παίδες σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις συμβουλές σας. Μετά απο ώριμη σκέψη, κατάλαβα πως ήταν μια ανώριμη επιλογή η vdsl. Τώρα κάνω το τελευταίο μου σερφάρισμα, αύριο θα έχει διακοπει. Ανώριμη επιλογή, γιατί στο σπίτι ειμαι λίγο και δεν κάνω μεγάλη χρήση, θα πλήρωνα στην τελική 17 ευρώ παραπάνω για την ιδέα να έχω απο 12αρα, 50αρα, που δεν λέω, τρέλα ηταν, αλλά οχι κάτι επαγγελματικό για μένα και επιβεβλημένο για να δίνω 55+. Εκτιμώ πως σε 1-2 χρόνια θα το δίνουν σαν επέκταση σε υφιστάμενους πελάτες με μικρή διαφορά. θα περιμένω στωικά ως τότε. Στην δουλειά έχω 24αρα που κλειδώνει 24 και κατεβάζει με 2 mb/sec, οτι θέλω το τσιμπάω, μόνο mkv κατεβάζω ειμαι τρελός σινεφίλ, απο ****** και ****. Σπίτι αμα κάτσω ίσως απλά σερφάρω και κατεβάσω κάτι έξτρα, οκ, αντι για 1 ώρα, θα κατέβαινε σε 15 λεπτα, και τι έγινε. Ας παρηγορηθώ λίγο. Νοιώθω οτι μου έκλεψαν κάτι, αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Σε σχέση με το τρισάθλιο start pack της νοβα τουλάχιστον τώρα με 42,80 έχω τα πάντα το πληρες μπουκέτο που μου αρέσει πολύ (ενώ στην 4νετ αμα τα έβαζα όλα θα πήγαινε 50+). Απλά υπάρχει ένα μεγάλο γαμώτο, όμως μέσα μου ξέρω πως έκανε μια οικονομικά πιο σοφή επιλογή και βλέπουμε, φίλοι που έβαλαν πριν 1 έτος vdsl με tv κτλ δίνουν σε 2ετες συμβόλαιο 75 ευρώ τον δεύτερο χρόνο, εμένα φέτος θα πήγαινε 62, εκτιμω του χρόνου τέτοια εποχή ένα 2play με vdsl 30 και ote tv full pack θα έχει μετα βίας 50 ευρώ. Για την ιστορία, μίλησα με καλό φίλο που δουλεύει μέσα στην Cosmote και μου είπε πως δεν θα έβγαζα άκρη μαζί τους παρά το όποιο κυνηγητό. Η όντως ήταν γενικεύμενο λάθος στους καταλόγους τους και την πατησα πολλοί πωλητές και πελάτες, ή δόλος του πωλητή ή μεμονωμένο λάθος. Στα τυπωμένα συμβόλαια είχαν περάσει οτι ήθελαν, στην ηχογράφηση άλλη ιστορία, θα μου έβγαζαν το χτικιό, επέλεξα την ψυχική ηρεμία, ένα οικονομικότερο πρόγραμμα και πιστεύω η υπομονή ειναι αρετή και κάθε εμπόδιο για καλό, μια μέρα θα μου γυρίσει πίσω σε καλό. Θα το θυμάμαι όμως για πάντα αυτό το νταβατζιλικι του ΟΤΕ, θα του το χρωστάω μια μέρα. Παω να δώ την mkv ταινία που έβαλα πριν 10 λεπτα και κοιτα να δεις, η 50αρα το έφερε τόσο γρήγορα που δεν το πιστευω. Θα μου λείψεις vdsl 50 αλλά δεν σε έχω ανάγκη, θα ζήσουμε χώρια για την ώρα γιατί είσαι ακριβή γκόμενα.
  10. Το θέμα έληξε, επέλεξα μια ας το πούμε χρυσή τομή. Η πρόταση της κυρίας είχε κρυφές παγίδες, στον δεύτερο χρόνο δεν μου εγγυώταν πως το ΟΤΕ ΤV θα έχει σταθερή χρέωση, υπάρχει και κίνδυνος να αυξηθεί μιας και ευθυγραμμιζόταν με τον εκάστοτε τιμοσσ, οπότε έκανα υποβάθμιση της γραμμής. Έβαλα 24αρα adsl και πλέον μαζι με OTE TV full pack και τηλέφωνα απεριόριστα και 30 κινητά πήγα στα 42,80 τον μήνα. Αυτό έπρεπε να είχα κάνει απο την αρχή, αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία του vdsl βλέπεις τρομάρα μου. Ξενέρωσα με τον ΟΤΕ, ξενέρωσα με το vdsl τους το πανάκριβο, ας το χαρούν οι ίδιοι, 60φευγα ευρώ δεν αξίζει να δίνω. Στην τελική χαμήλωσα το πάγιο μου, έχω αυτό που θέλω αναφορικά με τηλεόραση κλήσεις και adsl, γλύτωσα και το τέλος ενεργοποιήσης, και ειμαι σίγουρος μια μέρα θα με πάρουν σε 1 χρόνο που θα έχει πέσει η τιμή του vdsl και θα το δίνουν σαν επέκταση στην μισή τιμή απο τώρα. Πχ 30αρα με 50 ευρώ σύνολο κτλ. Δεν θα πώ τέλος καλό όλα καλά, με έριξαν κάργα, απλά ξενέρωσα τόσο που είπα χέστο, ρίξε και το πάγιο και άραξε.
  11. Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, για την ακρίβεια τα τέλη φορητότητας στον ΟΤΕ ειναι 32 ευρώ. Οπότε το συμβόλαιο ήταν 53,80, τώρα θα πάει μέση τιμή 50,85 + 61,80 / 2 = 56,33 δηλαδή 2,53 το μήνα χ 24 = 60,72 στο σύνολο - 32 φορητότητα = 28,60 παραπάνω. Σαν τιμή πακέτου και πάλι συνιστά καλή προσφορά με τα τώρα δεδομένα, το θέμα ειναι απλά ηθικό πλέον, οι συμφωνιες ειναι συμφωνίες, οχι κοροιδια. Στην πράξη λοιπόν η επιβάρυνση στα 2 χρόνια ειναι 1,18 ευρω τον μήνα το οποίο σίγουρα ειναι ενα αστειο ποσό μπροστά στο μπλέξιμο της όλης διαδικασίας. Το σκέφτομαι και αυτό σοβαρά με την τωρινή ανάλυση. Ο πρώτος χρόνος δεν θα φανεί τίποτα με το 50,85. Ο δεύτερος θα ειναι πιο τσουχτερός με τιμή 61,80 αλλά αν θέλω κόβω τον ΟΤΕ TV χωρίς πρόστιμο μου είπε αυτή η γυναίκα (που ειδικά αυτόν δεν θέλω να κόψω). Μπορεί όμως να κάνω downgrade σε 2play με χαμηλότερο πάγιο αν μου εγγυηθεί πως δεν θα έχω ρήτρα υποβάθμισης. Είμαι μπερδεμένος. Η ανάλυση δείχνει πως μαθηματικά δεν ειναι σημαντική η διαφορά ώστε να αλλάξω το πακέτο. Η οικονομία λέει να πάω σε 2play με adsl. Η ηθική και η καρδιά λένε να πάρω αυτό που υπέγραψα. Θα το σκεφτώ λίγο ακόμη.
  12. Αν πάω ξανά 4νετ για τηλέφωνο και ιντερνετ (vdsl δεν δίνουν απο καμπίνα και ειμαι 3 χλμ απο αστικό κέντρο) θέλω για πλάκα 25 ευρώ για 2play. Αν βάλω τον ΟΤΕ TV χώρια πάει αν δεν κάνω λάθος 25 ευρώ οπότε πάμε στα 50 χαλαρά. Πρέπει να ειναι στον ίδιο πάροχο το τηλ και το ιντερνετ και το ote tv. Οι τιμές δεν ειναι κακές, όμως δεν ειναι και αυτές που συμφωνήσαμε. Έχω φάει μέγιστη ξενέρα, ειδικά με ένα ήδη ακριβοπληρωμένο vdsl. Τα μονοπάτια δυο. Ή εμμένω στην αρχική στάση και τους τρέχω με οτι κόστος αυτό σημαίνει σε χρόνο, ψυχική υγεία κτλ, ή χαιρετώ το vdsl και πάω σε adsl να μείωσω και τον λογαριασμό. Απλά φοβάμαι μην αλλοιώσουν τις μαγνητοφωνήσεις και επικαλεστούν το τυπωμένο συμβόλαιο που λέει 39,90 (χωρίς φυσικά να έχει την υπογραφή μου). Πιστεύω μπορώ να δικαιωθώ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Μα καλά, πως κάνουν έτσι για 5 ευρώ διαφορά? Εγώ να κάνω έτσι που ειναι ένας απλός ιδιώτης, ο ΟΤΕ, αυτός ο γίγαντας, να κάνει έτσι? Τι να πω. Θέλει πολύ σκέψη το θέμα και όσο πάω αρχίζω και ξενερώνω με το vdsl που απλά για την κ...λα το ήθελα, δεν μου ήταν και τόσο αναγκαίο. Αλλά οτι συμφωνείς συμφωνείς, δεν θέλω τέτοια ξεφτιλίκια τώρα.
  13. Φίλε μου, έφυγα απο την 4νετ μετά απο τόσα χρόνια οχι γιατί δεν ήμουν ευχαριστημένος αλλά γιατί δεν με κάλυπτε πλεον η ΝΟΒΑ, ήθελα και θέλω ΟΤΕ TV και VDSL και δεν θέλω να αποχωρήσω, πολιτισμένη λύση θέλω να βρούμε παρότι ξενέρωσα. Δεν ειναι τόσο θέμα εκδίκησης όσο να βρώ το δίκιο μου. Προχώρησα σε καταγγελίες ήδη σε ΕΚΠΟΙΖΩΥπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης -Γ. Γ. ΚαταναλωτήΕθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και ΤαχυδρομείωνΣυνήγορος του ΚαταναλωτήΚέντρο Προστασίας ΚαταναλωτώνΙΝΚΑΚαι ενώ έγραφα τώρα, με πήρε μια απο ΟΤΕ, μου είπε πως το 35,90 ήταν τυπογραφικό λάθος σε κατάλογο τους και ειναι τιμή για το 2play vdsl 30 οχι για το 50 και αδύνατον να το περάσουν. Η αντιπροσφορά τους ώστε να βρεθεί λύση ήταν να μου κάνει έκπτωση στο OTE TV σε τιμή 10,95 για τον πρώτο χρόνο και 21,90 για τον δεύτερο έτσι το σύνολο του παγίου θα ειναι 50,85 τον πρώτο και 61,80 τον δεύτερο χρόνο, αλλά στο τέλος ο μέσος όρος βγαίνει 56,325 που ειναι λίγο μεγαλύτερο απο ένα ήδη αυξημένο πάγιο των 53,90. Θα μου χαρίσει και τα τέλη φορητότητας. Εναλλακτικά η άλλη σκέψη ειναι να πάω σε vdsl 30 και να δίνω τα 53,80 κάτι που το θεωρώ μεγάλο συμβιβασμό. Η τελευταία σκέψη ειναι να παω σε 24αρα έτσι ώστε να πάει το πάγιο στα 42,80 αλλά bye bye vdsl. Δεν βγάζω άκρη και δεν βλέπω να δίνουν αυτό που ζήτησα, ξυνό βγήκε το vdsl.
  14. Παιδιά καλημέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας. Όσα λέω ειναι 100% ακριβή και έχουν ηχογραφηθεί οχι μια αλλά 10 φορές σε πολλαπλές μας συνομιλίες με τον πωλητη, οχι εξωτερικό τμήμα προσφορών όπως σε άλλες εταιρείες αλλά μέσα απο τον ΟΤΕ. Ακόμη και τώρα, κανεις δεν αμφισβήτησε τα όσα συμφωνήσαμε, κανείς, και τώρα παραδέχονται πως αυτό το συμβόλαιο κλείσαμε, ούτε όμως λένε πως κάναμε λάθος που σου δώσαμε την προσφορά αυτή ή πως κατάλαβα εγώ λάθος. Μου λένε, υπάρχει συστημικό πρόβλημα και το σύστημα τους δεν περνάει για λογιστικούς λόγους την προσφορά και με εκβιάζουν ψυχολογικά να αλλάξω συμβόλαιο. Τους έχω καλά στριμωγμένους, όμως τέτοια αλήτικη συμπεριφορά απο τον ΟΤΕ μάλιστα, δεν την περίμενα ουτε 1%. Όσα σας λεω ειναι 100% αλήθεια και με αποτυπωμένα με ακρίβεια. Δεν υπάρχει αντιδικεία και διαφωνία ή αμφισβήτηση μεταξύ μας, απλά δεν υλοποιούν όσα κάναμε συμβόλαιο, τόσο παράλογα απλό. Οι προτάσεις του πωλητή να βάλω 24αρα ναι παράλογη δεν ειναι, να πληρώνω όμως την υπηρεσία αυτή 8 ευρώ παραπάνω ενώ έχουμε συμβόλαιο, ειναι παράνομο, παράλογο, ανήθικο, το ίδιο και να πληρώνω τα λεφτά αυτά για 30αρα, δηλαδή κατώτερη υπηρεσία. Έχω ξενερώσει και θέλω να φύγω τώρα, προλαβαίνω να κάνω υπαναχώρηση όμως αυτό θα τους το κάνει ιδιαίτερα εύκολο, θα με λουστούν και θα καλοπεράσουν γιατί η συμπεριφορά ήταν νταβατζιλίκι και παράνομη, παράλογη, ανήθικη, ληστρική.
  15. Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ε.Μ κάτοχος της τηλεφωνικής σύνδεσης 211xxxxxx με ΑΦΜ 12xxxxxxx. Από το 2006 έως και πρόσφατα υπήρξα ευχαριστημένος πελάτης της Forthnet σε πακέτο 3play με πάγιο 29,90 το μήνα. Προχώρησα μετά από αλλεπάλληλες κρούσεις που δέχθηκα από το τμήμα προσφορών σας (13888) σε φορητότητα προς το δίκτυο του ΟΤΕ διότι θεώρησα το περιεχόμενο του ΟΤΕ TV ελκυστικότερο, και κυρίως, διότι επιθυμούσα γραμμή VDSL 50 που μόνο η εταιρεία σας μου προσέφερε. Ως εκ τούτου, στις 27/01/2015 και μετά από δεκάδες συνομιλίες που είχα με το τμήμα προσφορών σας με τον κύριο Θ.Κ., προχώρησα σε τηλεφωνική ηχογράφηση για σύνταξη συμβολαίου με την ακόλουθη προσφορά: Απεριόριστα σταθερά (αστικά υπεραστικά σε όλη την Ελλάδα)30 λεπτά προς όλα τα Εθνικά κινητάVDSL έως 50 mbps Όλα τα παραπάνω που συνιστούν πακέτο 2play vdsl προσφέρθηκαν με μηνιαίο πάγιο 35,90 € μηνιαίως με 24μηνη δέσμευση και δώρο η αναγνώριση κλήσεων. Επίσης προσφέρθηκε δωρεάν με χρησιδάνειο όλος ο εξοπλισμός, συγκεκριμένα vdsl ασύρματο router. Σαν προσθήκη στο παραπάνω πακέτο μου προσφέρθηκε το πακέτο OTE TV Full Pack μέσω δορυφόρου με 24μηνη δέσμευση προς 17,90 € μηνιαίως και δώρο ο σχετικός εξοπλισμός, συγκεκριμένα ο απλός δέκτης (χρησιδάνειο) και εντελώς δωρεάν για πάντα το κεραιοσύστημα και η εγκατάσταση του. Οπότε το συνολικό πακέτο που μου προσφέρθηκε για όλα τα ανωτέρω ανέρχεται σε 35,90 + 17,90 = 53,80 € το μήνα με 24μηνη δέσμευση και ρήτρα διακοπής ή υποβάθμισης υπηρεσίας 125 ευρώ ανεξαρτήτως χρονικού σημείου. Επίσης έγινε δέσμευση ότι σε περίπτωση μεταβίβασης πακέτου κινητής τηλεφωνίας Cosmote στο ίδιο ΑΦΜ μου, η σύνδεση κινητής θα επιδεχθεί 20% έκπτωση επί του ονομαστικού παγίου της. Στις 27/01/15 λοιπόν, και αφού η προσφορά αυτή είχε συζητηθεί δεκάδες φορές επί 2 βδομάδες νωρίτερα με τον κύριο Θ.Κ. και είχε δεχθεί έγκριση από τους ανωτέρους τους, έγιναν τα συμβόλαιο με ηχογράφηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η προσφορά αυτή δεν ισχύει πλέον στο επίσημο δίκτυο του ΟΤΕ (ίσχυε τα Χριστούγεννα) όμως ο κύριος Θ.Κ. με διαβεβαίωσε πως θα μου δοθεί κάτ. εξαίρεση και είχε πάρει έγκριση από τους προϊστάμενους του. Όλα τα παραπάνω υπάρχουν ηχογραφημένα σε όλες μας τις συνομιλίες. Στις 29/01/15 έρχεται courier στον χώρο μου όπου και υπέγραψα τα έγγραφα – αιτήσεις φορητότητας από Forthnet και έδωσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στις 05/02/15 έγινε ενεργοποίηση της τηλεφωνικής γραμμής και της adsl, η οποία όμως λειτούργησε με τον δικό μου εξοπλισμό σε adsl mode και με αστάθειες. Στις 09/02/15 /ήρθε courier στον χώρο μου και μου παρέδωσε το vdsl router και την επόμενη μέρα η γραμμή κλείδωσε και επίσημα σε vdsl 50 mode. Μαζί με το router παραδόθηκε και το συμβόλαιο του 2play vdsl οπού εκεί προς έκπληξη μου η αίτηση σύμβαση για το OTE Double Play VDSL 50 απεριόριστα αναγράφει πως η τιμή του πακέτου για τους πρώτους 24 μήνες είναι 39,90 και μετά θα πάνε 46,80 + 5.5 ευρώ για isdn. Εμφανώς θορυβημένος που το πάγιο ήταν 39,90 αντί για 35,90 όπως συμφώνησα και έκανα και συμβόλαιο, κάλεσα την επόμενη ημέρα το 13888 στο τμήμα λογαριασμών. Εκεί δέχθηκα το δεύτερο σοκ μιας και με ενημέρωσαν για ένα σύνολο 61,90 που ακόμη και τώρα δεν κατανοώ πως προκύπτει μιας και η προσφορά ήτα 35,90 + 17,90 = 53,80. Ακόμη αν υποθέσουμε πως στο συμβόλαιο λέει 39,90 και προσθέσουμε το 17,90 του ΟΤΕ TV, το σύνολο είναι 57,80. Τους εξήγησα πως έγινε λάθος και έκανα αμφισβήτηση λογαριασμού. Εκ τοτε, κάθε μέρα χάνω αρκετές ώρες από τον χρόνο μου να μιλάω με άσχετους που με κάνουν μπαλάκι από τον έναν στον άλλον και να μου ζητάνε χρόνο για να ακούσουν την ηχογράφηση και θα με πάρουν πίσω. Φυσικά μίλησα και με τον κύριο Θ.Κ. που για μια ακόμη φορά, και ηχογραφημένα όλα, με διαβεβαίωσε πως κάνουν λάθος και πως η προσφορά ισχύει και θα φροντίσει να περαστεί σωστά στο σύστημα στην τιμολόγηση κτλ. Να σημειώσω πως 13/02/15 ήρθε με courier στον χώρο μου ο δέκτης και σήμερα 16/02/15 έγινε η εγκατάσταση από το αρμόδιο συνεργείο. Ουσιαστικά ρύθμιση του δικού μου εξοπλισμού μιας και ζήτησα να μείνει το δικό μου πιάτο ως ποιοτικότερο και με διπλό LNB, και ζήτησα να μου δοθεί το πιάτο που δικαιούμαι αλλά αρνήθηκαν γιατί ήταν υποχρεωτική η εγκατάσταση του δικού τους. Σήμερα 16/02/15 κάλεσα για μια ακόμη φορά τον ΟΤΕ. Οι επικοινωνίες με το ΟΤΕ καθημερινές και ιδιαίτερα κουραστικές να τονίσω, και για άλλα πρόβλημα όπως πρόβλημα τεχνικό με την ενεργοποίηση e-bill, παρακάλια να έρθει ο εξοπλισμός του OTE TV και φυσικά το απίστευτο μπλέξιμο με την προσφορά. Κάποιος προϊστάμενος του κύριου Θ.Μ. με κάλεσε από το τμήμα παραπόνων και με διαβεβαίωσε και αυτός για μια ακόμη φορά πως η προσφορά ισχύει και το έφτιαξαν το θέμα και να είμαι ήσυχος. Και εδώ, ενώ θεώρησα πως όλα τελείωσαν, στις 5 το απόγευμα δέχομαι τηλεφώνημα βόμβα από τον κύριο Θ.Μ. πως έχουμε πρόβλημα. Συγκεκριμένα, πως υπάρχει συστημικό πρόβλημα και το σύστημα τους δεν δέχεται την προσφορά, δεν μπορεί να την περάσει. Οι επιλογές μου είπε είναι: Να δεχτώ την νέα χρέωση με 61,90 το μήνα για το υφιστάμενο πακέτοΉ να κάνουμε την γραμμή 30 mbps vdsl ώστε να πάει το πάγιο 53,80 όπως κάναμε στο συμβόλαιοΉ να καταργήσω το vdsl και να το κάνω adsl 24 με πάγιο 42,30Ξέχασε όμως ο κύριος Θ.Μ. και την τέταρτη επιλογή, την αυτονόητη, την νόμιμη, την ηθική, την επιβεβλημένη από το συμβόλαιο μας, να τηρήσει αυτός και ο όμιλος του ότι συμφωνήσαμε και επίσημο συμβόλαιο. Άκουσα γελοία και υποτιμητικά σχόλια για την νοημοσύνη μου όπως τι 30 τι 50, σιγά την διαφορά, όσοι βάζουν 50αρα 35 πιάνουν μέγιστο, ή να βάλω 24αρα να πληρώνω και λιγότερα, σκέφτηκε ο άνθρωπος την τσέπη μου βλέπεις, και όταν βγει προσφορά καλύτερη του χρόνου να το κάνω vdsl, ή να κάνω υπαναχώρηση να γλυτώσει. Κύριοι του ΟΤΕ, δεν θα σας κάνω την χάρη εννοείτε, θα μου δώσετε αυτό που συμφωνήσαμε. Έχω επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου. Αν μέχρι αύριο δεν κλείσει το θέμα και δεν εφαρμόσετε αυτό με το οποίο έχετε κάνει συμβόλαιο μαζί μου, θα καταθέσω αγωγή για ηθική βλάβη και οικονομική ζημία δια μέσου επιβολής μεγαλύτερης χρέωσης από αυτή που έχουμε κάνει συμβόλαιο. Αύριο πάω σε κατάστημα ΟΤΕ να αιτηθώ απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών μου ως τώρα, και φυσικά την ημέρα του συμβολαίου (που τα έχετε ήδη ακούσει και δεν τα αμφιβάλατε ποτέ). Παράλληλα η καταγγελία αυτή με τα ολοκληρωμένα στοιχεία θα κοινοποιηθεί στα social media, σε πολλαπλά forum, στο ΕΚΠΟΙΖΩ, στον Συνήγορο του Καταναλωτή και σε διάφορες αρχές προστασίας και όχι μόνο. Ως εδώ η κοροϊδία, η απατεωνιά, ο εμπαιγμός και η ειρωνεία. Εάν εγώ μια μέρα είχα συστημικό πρόβλημα με την τσέπη μου και σας έδινα λιγότερα χρήματα, θα με τυλίγατε σε μια κόλλα χαρτί με τις αγωγές σας. Δεν θα σας χαριστώ. Με φέρατε από την Forthnet με μια προσφορά συγκεκριμένη, κάναμε συμβόλαιο, υπάρχουν αποδείξεις, είστε υπόλογοι στον νόμο και την ηθική. Είστε τηλεπικοινωνιακός γίγαντας όπως αποκαλείστε ή καφενείο τελικά; Σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγα από την Forthnet για το συμβόλαιο αυτό από τα 29,90 στα 62 ευρώ. Δεν το σήκωνε η τσέπη μου. Ήδη το 53,80 ήταν μια υπέρβαση λόγω επιθυμίας του vdsl. Απαιτώ να σεβαστείτε το συμβόλαιο μας. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο. Εάν έκανε λάθος ο υπάλληλος σας, να επωμιστεί το λάθος και ο όμιλος σας να υλοποιήσει όσα δεσμεύτηκε με συμβόλαιο, και όχι να προσπαθείτε να με παραπλανήσετε σε νέο συμβόλαιο για να καθαρίσετε την φωλιά σας. Με ρητή επιφύλαξη όλων μου των νόμιμων δικαιωμάτων. Β.Μ. Ένας πρόσφατα ενεργοποιημένος αλλά και συνάμα τραγικά απογοητευμένος συνδρομητής σας τον οποίο προσπαθείτε να εξαπατήσετε.
  16. oekab1992

    Βοήθεια για χτίσιμο νέου Η/Υ

    Καλησπέρα σε όλους, μετά απο 1μιση μήνα περίπου στην κατοχή μου το μηχάνημα, απλά φυσάει. Ενημέρωσα και την υπογραφή μου σήμερα!! Εχθές ήρθε και η 50αρα VDSL και υπήρξε νέο πολιτισμικό σοκ!!!
  17. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Κάτι τέτοιο έχω σε APC που προστατεύει και Modem-tel κτλ, θα ρίξω εκεί την πρώτη γραμμή που έρχεται απο έξω και μετά θα πάρει την άλλη διαδρομή και είμαστε οκ, και το καλό UPS APC στο pc για προστασία απο τα ρεύματα και προσευχή μετά.
  18. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Η απόλυτη γκαντεμιά άραγε να πέσει εκεί ο κεραυνός και να πάρει τέτοια διαδρομή ή εγκληματική παράλειψη άραγε κάποιου επαγγελματία που δούλεψε στην Οικοδομή αυτή σε κάποιο κομμάτι του έργου?
  19. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Σε ένα σπίτι στην πλατεία την περιοχής έπεσε στην κεραία του και απο εκεί μπήκε στα σπίτια και σε όλο το δίκτυο ΟΤΕ της περιοχής ΚΑΦΑΟ κτλ. Εγω μένω 300 μέτρα απο εκεί, πέρασε απο γραμμή ΟΤΕ, έκαψε οxι εντελώς, το μοντεμ κομμάτι μόνο του Linksys wag200 (το έχω ακόμη σαν switch) και απο εκεί πέρασε στο switch, στην εσωτερική δομημένη καλωδίωση, έκαψε πρίζα δικτύου στον τοίχο, και έφτασε στη μητρική του pc και την έκαψε και αυτή. Ύπουλο χτύπημα. Μια φορά στα 36 χρόνια που μένω Άνω Βριλήσσια είδα κάτι τέτοιο. Εγώ σαν ιδιώτης παίρνω τα μέτρα μου, πέρσι το Πάσχα έγινε και φαντάσουν είχα το παλιό pc, δεν κάνω αστεία με το νέο, μαζί με οθόνη και πολυμηχάνημα και ups μιλάμε για 1700 προίκα. Ο δήμαρχος ειναι γνωστός, έχω και φίλους στην πολιτική προστασία, θα δω αν έχουν κάτι κεντρικό εκεί.
  20. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Καλά τα λες αλλά ποιός θα ενδιαφερθεί? Αν περιμένεις απο τον Δήμο... απλά σώθηκες. Μόνο ιδιωτική πρωτοβουλία αν γίνει.
  21. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Αυτοί που έμεναν πλατεία στο σημείο του κεραυνού τους κάηκε οτι μπορείς να φανταστείς, μέχρι και ψυγεία και τηλεοράσεις. Εχθές btw έβαλα τηλεφωνο πάνω στο ups και παίζει οπότε όντως ήταν rj11. Το ΣΚ θα έρθει ο ηλεκτρολόγος σπίτι μου που ειναι συγγενής και θα πιάσουμε το πρώτο πρώτο σημείο που έρχεται το καλώδιο ΟΤΕ απο την χωνευτή μέσα και θα μπει στο rj11 πολύμπριζου ασφαλείας πρώτα και μετά θα κάνει την υπόλοιπη δρομολόγηση ώστε να ξενιάσω και με αυτό.
  22. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    μην το γελάς....1μιση χήνο έχουν όλα τα προικιά, δεν μένει κανένα καλώδιο σε πρίζα μετά απο αυτό που έπαθα, το ups για φιλτράρισμα το έχω ενώ δουλεύω, όντας κλειστό δεν ακουμπάει τίποτα τοίχο.
  23. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Αφού τα σηκώνει για πλάκα όλα το αφήνω ως έχει. Όποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Ούτε το ups δεν εμπιστεύομαι όταν δεν ειμαι πάνω στο pc, οταν κλείνω το pc κλείνω και το ups και βγάζω απο τον τοίχο ethernet και τηλ.
  24. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Φίλε μου τελικά είχες δίκιο, rj11 ειναι το γραφει στα specs εδώ http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BX800CI-GR&total_watts=200 Πως όμως γίνεται να ειναι η υποδοχή μεγέθους rj45; Εννοώ δεν θα έπρεπε να ειναι η υποδοχή στο ups μικρή σαν του τηλεφωνικού βύσματος ή υπάρχει και rj11 φαρδύ σαν το rj11; Προφανώς πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή της κεντρικής πρίζας με πολύμπριζο ασφαλείας εκεί μιας και απο την κεντρική παροχή πήγε στο router Και μετά στο switch και μετά σε όλο το σπίτι. Είμαι παθών βλέπεις, το 2013 έπεσε κεραυνός στην περιοχή μου σε μια κεραία σπιτιού μακριά μου, το ρεύμα πέρασε μέσα απο το δίκτυο του ΟΤΕ και έφτασε στο router, το έκαψε (οχι το ρουτερ, το μοντεμ, σαν ρουτερ παιζει αλλά δεν κάνει dial) και μετά πήγε στο switch, πέρασε στις πρίζες δικτύου, έκαψε μια πρίζα δικτύου και έφτασε στην motherboard του παλιού pc και το έκαψε και αυτό, μιλάμε κουφή περίπτωση.
  25. oekab1992

    APC UPS και Προστασία Ethernet

    Καλημέρα φίλε μου και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πως το είδες πως ειναι rj11; Το rj11 δεν ειναι το μικρό το τηλεφωνικό? Σε αυτές τις οπως χώραγε το rj45 του δικτύου κανονικά. Είναι αδύνατο να βάλω το ups στην κεντρική πρίζα στην κουζίνα, προφανώς θα βάλω εκεί απλά πολύμπριζο ασφαλείας. Για laser ξέρω πως δεν τα σηκώνει το ups, το inkjet όμως δεν έχει ιδιαίτερη κατανάλωση και το είδα στην πράξη με το φορτίο. Παραλίγο να την πατήσω, πάλι καλά που πήρα το 800αρι, και 650 μου έκανε τελικά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.