Jump to content

Narayan

Premium Members
  • Posts

    261
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Narayan

  • Γενέθλια 31/10/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Νίκαια
  • Επάγγελμα
    Ναυτικός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Narayan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χαρίζω 2 κωδικούς για ένα Call of Duty®: Advanced Warfare limited edition Sentinel Task Force Exoskeleton, για χρήση σε avatar σε XBOX 360. Υπάρχει ένας κωδικός για αρσενικό avatar και ένα για θηλυκό. Παρακαλώ ποστάρετε ποιός από τους δύο σας ενδιαφέρει.
  2. Εγώ πάντως έχω τουλάχιστον 10 games που πληρούν τις προϋποθέσεις που αν τα πούλαγα δεν θα έπιαναν πάνω από €5 το καθένα. Άρα συνολική αξία €50 + €300 για το φθηνότερο πακέτο PS4 ίσον €350, δηλαδή €30 κάτω από την χαμηλότερη τιμή του Skroutz. Δεν είναι προσφορά για όλους, αλλά για όποιον έψαχνε PS4 και έχει τα games και κάθονται αξίζει IMHO.
  3. Χαρίζω δύο κλειδιά Steam για το παιχνίδι Teleglitch: Die More Edition Όποιος ενδιαφέρεται ας ποστάρει εδώ για να του στείλω το link. Δώθηκαν
  4. Narayan

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Περισσότερο random παρά αστείο: Μεταχειρισμένο - Xbox 360 (20GB) + 23 αυθεντικα παιχνιδια - Insomnia.gr
  5. Narayan

    Φθηνό ποντίκι για περισταστιακό gaming

    Αν δεν το βιάζεσαι συνιστώ αυτό: New Arrival 3200 DPI 7 Button LED Optical USB Wired Gaming Mouse Mice computer mouse For Pro Gamer wholesale #2 SV002748 Βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά περίπου €5.60 και από τη δοκιμή που του έκανα είναι "τίμια" τα 3200dpi του.
  6. Narayan

    Μου τρώει το paypal 1 ευρω σε καθε αγορά μου?

    Με προπληρωμένη Eurobank πάντως δεν κρατάει τίποτα σε κάθε συναλλαγή, είτε γίνεται μέσω PayPal είτε όχι. Χρεώνει μόνο την επαναφόρτιση η οποία είναι €1 ή €2 ανάλογα το πόσα βάζεις μέσα (IIRC με €2 βάζεις μέχρι €500 στην κάρτα).
  7. Χαρίζω κλειδιά για το Tropico 3 στο Steam, πρέπει να γίνουν redeem στις επόμενες ώρες επειδή μετά λήγει η προσφορά. Τα βάζω στο spoiler από κάτω για να μην χάνουμε χρόνο:
  8. Έχεις ΡΜ... Να διευκρινίσω πως υπάρχουν κι άλλοι κωδικοί για χάρισμα.
  9. Χαρίζω Steam key για το παιχνίδι Warlock: Master of the Arcane, πρέπει να γίνει redeem μέχρι 22/09/2014.
  10. Χαρίζονται τα εικονιζόμενα κουτάκια, με μερικές εξωτερικές φθορές. Το Multirama δεν έχει το ένα πλαϊνό καπάκι. Παραλαβή από Village Park Ρέντη και πέριξ.
  11. Narayan

    Rambo καλωδιο sata2

    Έχεις δοκιμάσει κάποιο SATA 90 μοιρών της αγοράς και σου εξέχει πολύ; Εκτός κι αν μιλάμε για κάποιο "περίεργο" GPU cooler κανονικά όλα τα καλώδιο τέτοιου τύπου θα σε καλύψουν. Δες αυτά μήπως σου κάνουν: Υπολογιστες :: Καλώδια Η/Υ :: Sata Cable :: TRAGANT Sata Cable Data 10 Cm Γωνιακο 90" Latch 82469 Υπολογιστες :: Καλώδια Η/Υ :: Sata Cable :: Roline Sata Cable Data 0.5m Γωνιακο 90" 11.99.1556
  12. Λίγο δύσκολο καθότι θα πρέπει μέσα στη βδομάδα να μου αδειάσουν τη γωνιά... έρχονται κι άλλα όμως μετά το ξεκαθάρισμα οπότε θα σε έχω υπόψιν εκείνες τις μέρες Σου απάντησα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.