Jump to content

HuLuVuZ

Premium Members
  • Posts

    122
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by HuLuVuZ

  1. HuLuVuZ

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    καλημέρα παιδιά, ψάχνω πλακέτα για τον παρακάτω σκληρό (http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/provlima-me-wd-myrizei-kameno-108290.html) MDL: WD10EADS-11M2B1 DATE: 18-9-2009 DCM: HANYNT2MHB LBA: 1953525168 κωδικός πλακέτας 2061-701640-402 01PD7 XCA140 14XF J 0004190 0194
  2. HuLuVuZ

    World of Warcraft

    Οικογενειάρχης εεεεεεε....Δεν το ήξερα...Μπορεί να πάρει 3 pc ακόμα, να παίζουν οικογενειακά ) ... Πάντως θα συμφωνήσω μαζί σου greekfragma. Είναι κόλλημα το παιχνίδι και αν δε φημίζεσαι (γενικά μιλώντας) για την εγκράτειά σου άστο καλύτερα.
  3. HuLuVuZ

    World of Warcraft

    Βασικά θα πας σε server που θα έχει και Έλληνες (αν και καμμιά φορά είμαστε λίγο σπασαρχ......δες ). Όσο για τι race ή τι class, θα δαλέξεις είναι προσωπική απόφαση.Αν και καλό θα ήταν, αν έχεις φίλους που παίζουν WoW, να τους ρωτήσεις αν είναι Alliance ή Horde, ώστε στην αρχή να επιλέξης race που να είναι στην ίδια "παράταξη" για να σε helpαρουν. -In game,ένας χαρακτήρας που είναι alliance δε μπορεί να επικοινωνήσει με έναν horda- Όσο για class, τις δοκιμάζεις και όποια σου αρέσει περισσότερο. Σε πολύ λίγο χρόνο μπορείς να τους ανεβάσεις στο 10 lvl όποτε επιλέγεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.
  4. HuLuVuZ

    World of Warcraft

    Γιατί στο σβήσανε??????????Εγώ τελευταία φορά που έκανα subscription ήταν 20-1-06. Προχθές αγόρασα 2μηνη κάρτα και μπήκα κανονικά στο account μου...
  5. HuLuVuZ

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    WoW, FM 2008 και ταβλάκι στο κινητό
  6. HuLuVuZ

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    wizard ευχαριστώ.αλήθεια πως βάζεις quote. Να προσθέσω κάτι.Τα κατέβασα,τα δοκίμασα 1 μέρα, τα έσβησα. αν μου άρεσαν θα προχωρούσα στην αγορά τους. Ναι,υπάρχουν και τα demo. Αλλά την έχω πατήσει αρκετές φορές με programs, games κλπ που φαινονταν ωραία στα demo και τελικά ήταν μούφα... Αν τώρα κάποιος θεωρεί ότια υτό που κάνω είναι ανήθικο, άτιμο ή ότι με τη κίνηση μου αυτή προάγω τη πείρατεία κλπ μπορεί και να έχει δίκιο. Το θεωρώ όμως πιο τίμιο από το να τα κατεβάζω και να τα τερματίζω ή να τα παιζω μέχρι να τα βαρεθώ.
  7. HuLuVuZ

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Είμαστε παιχνιδιάριδες βλέπω. Εγώ κατέβασα PES 2008 και NFS pro street αλλά παίζω το warcarft the frozen throne (dota με botakia συνήθως γιατί ξενερώνω με τους human players τις περισσότερες φορές)... To assasins creed θα βγει για pc??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.