Jump to content

ikaros19

Premium Members
  • Posts

    138
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ikaros19

  • Γενέθλια 12/09/1985

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    10.0.0.138
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής (?)

ikaros19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ikaros19

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Punisher......για να περάσει καμιά φορά η ώρα όταν βαριέμαι.....!!!!
  2. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εγώ???? Μα εγώ είμαι γαύρος...... Ο @cliff είναι βάζελος......!!!!
  3. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν θα το έφτιαχνα ποτέ σύμφωνα με την αγαπημένη μου ομάδα.....Θα το έφτιαχνα σύμφωνα με την αισθητική μου....!!! Αν εμένα η αισθητική μου, μου έλεγε να το έβαφα όλο λαχανί θα το έκανα!!!!! Όπως είπα και πιο πριν....Γούστα είναι αυτά!!!!!!
  4. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και βάζελος και κόκκινο όλο το case.... Ευτυχως που είμαι γαύρος!!!! Συμβαίνουν αυτά....Δεν πειράζει.... Αποκτάς εμπειρία.....Εγώ δεν έχω προσπαθήσει ακόμα να φτιάξω δικό μου κουτί.....αλλά αν το κάνω εκεί να δεις γέλια!!!!!!!
  5. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Όντως Μάκη και εγώ όταν το είδα όλο κόκκινο κάπως μου χτύπησε....Αλλά γούστα είναι αυτά....Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης των μαύρων και ασημένιων κουτιών....!!!!
  6. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    @cliff ωραίο το κουτάκι σου....’ντε να το δούμε και τελειωμένο..... Καλωσήρθες και στη παρέα μας.....!
  7. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πραγματικά τέλειο το έκανες..... Να και ένας ωραίος τρόπος ώστε να μην πετάξουμε το παλιό μας video!!!!!
  8. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Έκανα ένε thread γιατί το παρατραβήξαμε!!!! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16481
  9. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα έχω ψάξει και τα δυο site που λες....Καθώς και του Πλαισίου.... Στο e-shop μάλιστα βρήκα το τροφοδοτικό της Thermaltake.... Εκτός από αυτό κανένα άλλο δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα!!! Δεν βρήκα κανένα σε αυτά τα site που να έχει τροφοδοτικό που να υποστηρίζει SLI...Δηλαδή 2 εξόδους σε PCI Express....αλλά και στα καλώδια να βάζεις όποια θες!!! Επίσης όταν μίλησα για sleeving εννοούσα ότι θέλω να αλλάξω και τα molex σε uv reactive...Ξέρω ότι πουλιούνται ξεχωριστά και το sleeving αλλά και τα molex αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...Ειδικά για τα molex.... Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω όπως έχει θα πάω στο e-shop και θα το πάρω... Και μάλλον αυτό θα κάνω γιατί αν τα κάνω sleeve και αλλάξω τα molex πάει σχεδόν διπλάσια η τιμή....Και μάλλον δεν αξίζει..... Υγ. Sorry που έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread!!!
  10. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πάλι θα μας την πούνε που έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά δεν μπορώ...Θέλω να ρωτήσω!!! Ξέρεις κανένα άλλο site που να δίνει τη δυνατότητα για sleeving uv reactive??? Εγώ δεν ξέρω....Δεν το έχω ψάξει και πολύ βέβαια το θέμα του online shopping!
  11. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Λιγάκι παρασυρθήκαμε....Εξάλλου όλα έχουν σχέση με το κουτί και η συζήτηση ξεκίνησε από το μάζεμα των καλωδίων!!!! Μην βαράτε ρε παιδιά......Ξεφύγαμε λιγάκι.....
  12. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Δεν είχα σκοπό να τα πάρω από εκεί...Απλώς τα είχα έτοιμα τα link... Από το frozencpu θα τα πάρω....που έχω ξαναπάρει και πιο παλιά!!! Αλλά γιατί όχι από το xoxide??? Είμαι περίεργος τώρα......
  13. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ok sorry.... Απλά θέλω να πάρω τροφοδοτικό και είμαι ανάμεσα σε αυτά.... http://www.xoxide.com/ocz-modstream-520w-modular-psu.html http://www.xoxide.com/thermaltake-twv500w-modular-psu.html http://www.xoxide.com/x-connect-500-uvblue.html Βέβαια εγώ μάλλον θα πάρω της thermaltake....Αλλά το τελευταίο είναι αρκετά φτηνό.... Και μια και επειδή με τα καλώδια έχει ένα πρόβλημα...Θα του είχαν χρήσιμο.... Αυτά!!!!!
  14. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εγώ λέω να το πάρεις...Ήταν καλή προσφορά αν το σκεφτείς.... 500 Watt με 70 δολλάρια δεν είναι και πολλά!!! Σκέψου το σοβαρά...Πάντως σίγουρα θα βάλεις μια τάξη στα καλώδια αν το πάρεις!!!
  15. ikaros19

    Δείξτε το κουτί σας...

    @2cpu να σε χαιρετήσω και γω...Αν και τα έχουμε πει εκτενός και σε άλλο forum... Όλοι οι παλιοί γνωστοί εδώ μαζεύτηκαν..... Για τα καλώδια στο είχα πει και εγώ....Αλλά σίγουρα μετά το w/c.... Ρε τσίμπα εκείνο το τροφοδοτικό που βλέπαμε ....Το φτηνό....Μια χαρά πράμα ήταν....!!!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.