Jump to content

Χάρης

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Χάρης

  1. Χάρης

    World of Warcraft

    Παρακαλώ δώστε προσοχή... Εδω και τρεις περίπου μήνες είχα παρατήσει το WoW ... (μόλις είχα πάρει και το Burning Crusade και είχα κάνει update το account) Σήμερα αγόρασα μια pre paid card, ενω κατα την διάρκεια που το είχα παρατήσει είχα κάνει και format. Οπότε σήμερα έκανα εγκατάσταση το WoW, δεν θυμάμαι να ζήτησε τον κωδικό στο βιβλιαράκι , στο καπάκι κάνω εγκατάσταση και το Burning Crusade. Εκεί μου λέει για να κάνω update το account και πάτησα skip γιατί και καλά είχα κάνει όταν το είχα αγοράσει (έκανα σωστά?) ... (πάλι δεν μου ζήτησε κωδικό) Μετα μπαίνω στο internet στον λογαριασμό μου, βάζω την κάρτα... και μετά κατεβάζω τα patch απο τον downloader της blizzard... ΚΑΙ ΜΕΤΑ.... μπαίνω μέσα, βάζω κωδικο και με βάζει να διαλέξω realm (κάτω δεξιά δεν μου βγάζει το realm που ήμουν ... Wildhammer) Το ερώτημα μου είναι .... υπάρχει τρόπος να βρω τους χαρακτήρες που είχα μέχρι πριν τρεις μήνες??
  2. Χάρης

    World of Warcraft

    Βασικά έχω ασύρματο δίκτυο με έναν φίλο μου και σύνδεση 512kbps Λέμε να αγοράσουμε 2 world of warcraft (νωρίς το θυμηθήκαμε) Θα έχουμε πρόβλημα με ping??(Εννοείται πως δεν θα κατεβάζουμε τιποτα όταν παίζουμε)
  3. Χάρης

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Το καλύτερο παιχνίδι ξύλου που έχει βγει ποτέ DBZ:Budokai 3 Τρελό ξύλο (μόνο για πορωμένους με το παιδικό)
  4. Χάρης

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Pro Evolution Soccer 4 (κάτι καινούργιο είπα) και Top Spin (κορυφαίο τέννις) απο αθλητικά, λίγο NFSU2 και Warcraft 3 και Quake 3 σε δίκτυο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.