Jump to content

No Quarter

Premium Members
  • Posts

    124
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About No Quarter

  • Γενέθλια 24/12/1982

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Μεταξύ Γλασκώβης και Αθήνας
  • Επάγγελμα
    Κρετίνος καριέρας

No Quarter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. No Quarter

    Παρτιτουρες Πιανου

    Ναι καλούτσικα παίζω όταν δεν είμαι απασχολιμένος να λέω τους στοίχους στον τραγουδιστή, να δείχνω αλλαγές στον μπασίστα, να κάνω σήμα στον drummer πότε είναι να μπεί και να φωνάζω (λάθος ) ακορντα στον (υποφαινόμενο) πιανίστα και ολα αυτα κατα την διάρκεια του κομματιού. Μιλάμε για τρελό multitasking...
  2. No Quarter

    Παρτιτουρες Πιανου

    Ναι ρε το ξέρω. Και εγώ με Guitar Pro δουλεύω. Η version 5 που έχει βγεί τώρα έχει και wah-wah και πολλούς διαφορετικούς ήχους κιθάρας. Αλλά το θέμα παραμένει οτι δεν υπάρχει κάποιος standard τρόπος γραφής για tab που να δέιχνει αξίες νοτών. Κάθε ένας που γράφει tab μπορεί να δείξει τον συμβολισμο αξιών με δικό του τρόπο ο οποίος συχνα πυκνα είναι λάθος. Οι tabs που βγάζει το guitar pro είναι σωστές αλλά ακριβώς επειδή είναι απο πρόγραμμα.
  3. No Quarter

    Παρτιτουρες Πιανου

    Οι ταμπλατούρες είναι δημιουργιμένες σαφέστατα για κιθαρίστες / μπασίστες και προσφέρουν κάποια πλεονεκτήματα πλεονεκτήματα έναντι της παρτιτούρας ειδικά σε κομμάτια rock ή blues όπως για παράδειγμα την απεικόνιση bends, palm-mutting, two-hand tapping, artificial harmonics, natural harmonics τα οποία δεν νομίζω οτι όλα μπορούν να εκφραστούν στην παρτιτούρα. Απο την άλλη βέβαια η έλλειψη ενός καθορισμένου τρόπου απεικόνισης χρονικής αξίας για τις νότες είναι σημαντικότατη έλλειψη. Στην ουσία το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ταμπλατούρας είναι οτι είναι πολύ εύκολα αναγνώσιμη απο κιθαρίστες και δεν προϋποθέτει γνώση του, φασιστικά καθιερωμένου, πιανιστικού τρόπου γραφής που ισχύει στη δυτική μουσική. Κατάλαβες φίλε μου? Επειδή δηλαδή έχετε 3 - 4 ωκτάβες παραπάνω πρέπει να τρέχουμε εμείς να μαθαίνουμε πεντάγραμμα και ιστορίες... Παίξε με bends ρε Sotiris στο πίανο σου με την ουρά, σε προκαλώ Υ.Γ. Πέρα απο την πλάκα, η παρτιτούρα είναι σαφώς ποιο ολοκληρομένη μέθοδος γραφής.
  4. No Quarter

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    A ok, sorry Πως και έτσι? Μπαίνει στο thelab?
  5. No Quarter

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    @ Battosai & Feanorian82 Είμαι περίεργος να δω τι ακριβώς εννοούσε στην εργασία του στην φάση με τις αγορές και τις παραγγελίες γιατί εμένα εξακολουθεί να μην μου στέκει λογικά αυτο που ζητούσε (έτσι όπως το διατύπωνε τουλάχιστον)
  6. No Quarter

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Quake III - Arena και κατι πολύ ψιλά απο WOW
  7. No Quarter

    Οι Στιχοι αγαπημένων μας τραγουδιών

    Top-5 απο αυτά που έχουν πεί μέχρι τώρα άλλοι: Time Layla Stairway to Heaven :banging: (Το οποίο έχει στοίχους οι οποίοι δεν έχουν κανένα νόημα αλλά για κάποιο λόγο τους βρίσκω πάρα πολύ όμορφους) White Rabbit :worship: Hurricane Θα ήθελα να προσθέσω: Like a Rolling Stone - Bob Dylan White Room, Sunshine of Your Love, Tales of Brave Ulysses - Cream Wish you Were Here - Pink Floyd και... I look at you all, see the love there that's sleeping While my guitar gently weeps I look at the floor and I see it needs sweeping Still my guitar gently weeps...
  8. No Quarter

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    Τραγούδι των Led Zeppelin απο το album Houses of the Holy - 1973.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.