Jump to content

Mut3

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Mut3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mut3

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    Εγω απο ενα βιβλιο του William Gibson, οποιος το βρει κερδιζει (τιποτα). Neuromancer το βιβλιο, Wintermute μια τεχνητη νοημοσυνη, συνηθως το συντομευω σε Mute η Mut3 και ενιοτε ολοκληρο. Επισης χρησιμοποιω και το Count Zero καμια φορα ,αυτο σας το αφηνω να το βρειτε.
  2. Mut3

    Modding-Sites....!

    H ελληνικη αγορα ειναι πολυ φτωχη, λογικο δε αφου δεν θα πουλουσαν... Απο μαγαζια πρωτεινο τα εξησ¨ www.kustompcs.co.uk Παρα πολυ πλουσιος καταλογος, σχετικα καλες τιμες, στελνει ελλαδα μεχρι 2-3 κιλα απο οτι θυμαμαι. www.caseking.de Τιμες σε ευρω, καποια πραγματα που δεν βρισκεις αλλου, αλλα δυστηχως δεν εχει αγγλικα. Παντωσ και με ματαφραση απο altavista/google και κανα e-mail βγαζεις ακρη... Ειναι και φτηνα τα ταχυδρομικα. www.glowshop.com Τα παντα για UV κτλ, ειχε παραγγειλει μια φορα ενας φιλος μου, μια χαρα ολα. Επισης εδω εχει μια μεγαλη λιστα το bit-tech : Useful Links
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.