Jump to content

Sapelas

Premium Members
  • Posts

    248
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Sapelas

  1. Καλησπέρα! Microphone boost στο 0 και τα αποτελέσματα δεν έχου καμιά διαφορά... Έχω γυρίσει τις ρυθμίσεις σε εργοστασιακές αν και να σου πώ την αλήθεια το pc είναι από format γτ του έβαλα ssd. Χρησιμοποιούμε headset με μικρόφωνο αλλά με ένα jack... Τελικώς αγόρασα την soundblaster μπας και ληθεί το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ όλους!
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω καθαρίσει ανεμιστηράκι στα πλαίσια της συντήρησης του pc. Ο θόρυβος κατά 90% αφορά την κάρτα ήχου. Την κοίταξα αυτή την κάρτα και μου φάνηκε ok. Δεν έχουμε ανάγκη από κάτι εξεζητημένο για μειωμένο θόρυβο?
  3. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους. Το 2021 βρίσκει εμένα όπως και πολλούς από εσάς να εργαζόμαστε από το σπίτι ωστόσο έχει προκύψει μια ανάγκη την οποία προσπαθώ να λύσω σχετικά άμεσα με τον λιγότερο ανώδυνο τρόπο. Η σύζυγος κάνει τηλεκπαίδευση μέσω Skype (ή βασικά Skype based program) ωστόσο χρησιμοποιεί έναν πολύ παλιό φορητό που σέρνεται γτ ο acer i5 που έχει αποδίδει υπερβολικά πολύ θόρυβο στο μικρόφωνο (και στο ενσωματωμένο και σε εξωτερικό). Δεδομένου ότι προσπαθώ να βρω κάποια λύση σκέφτομαι είτε για αγορά κάποιας εξωτερικής κάρτας που να έχει επιλογή noise cancelling η κάτι αντίστοιχο για να μην αποδίδει θορύβους στους μαθητές της, είτε να πληρώσω κάποια εφαρμογή τύπου krisp για όσο διάστημα κρατήσει όλο αυτό με αμφίβολα ωστόσο αποτελέσματα. Εννοείται ότι κάθε άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη (ήδη έχω δοκιμάσει noise gator αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι προβληματικά κυρίως όταν δεν μιλάει στο μικρόφωνο). Έχω πειράξει κάθε πιθανή ρύθμιση στα windows αλλά παρατηρώ ότι ακόμα και χωρίς να κάνω χρήση του μικροφώνου προκύπτει βουητό - παράσιτα. Τα ίδια αποτελέσματα με κλήσεις και μέσω Viber /messenger το σήμα στην επικοινωνία είναι τουλάχιστον άθλιο. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.