Jump to content

knikos

Members
  • Posts

    28
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

knikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. knikos

    γνωμες για amilo 1667 g2

    Θα προσπαθήσω να βρω κανα 3dmark. Πάντως το Empire at War παέι πολύ άνετα, το ίδιο και NFSMW με ρυθμίσεις λίγο χαμηλότερα από τις ανώτατες (δε θυμάμαι τώρα ακριβώς... ). Με το dual core μπορείς να παίζει άνετα κάποιο από αυτά τα παιχνίδια και από πίσω να τρέχεις ότι θέλεις χωρίς πρόβλημα!!
  2. knikos

    γνωμες για amilo 1667 g2

    Εγώ πήρα τελικά των 5652 από play247 και την εγγύση τριων χρόνων με κάλυψη ατυχήματος Pick-up and delivery και χρόνο sevice 5μέρες. Το μηχάνημα είναι φουλ εξοπλισμένο και πολύ γρήγορο. Μέχρι και TV tuner ψηφιακό για να βλέπεις και την ψηφιακή ΕΡΤ. Το tuner έχει και video-in!!! H οθόνη πολύ φωτεινή, περισσότερο από προηγούμενα μοντέλα, όχι όμως sony, ομοιόμορφα φωτισμένη, αλλά έχει πολύ ανακλαστική επιφάνεια και μικρές γωνίες θέασης. Ποιότητα κατασκευής νομίζω αναβαθμισμένη, σε σχέση με 1690 και τα προηγούμενα πεντάρια, ισάξια με F-S 1667. Μπαταρία δυομισάωρη πολύ χαλαρά και με περισσότερη εξοικονόμηση πιάνει νομιζω τις 3,5. Δε θερμαίνεται πολύ, αλλά δυστυχώς σε ένα συγκεκριμένο σημείο κάτω από το touchpad είναι μάλλον άβολο. Εκεί είναι ο δίσκος και ένα disk monitor που έχω τον βγάζει συχνά 50-55 C. Αυτά προς το παρόν!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.