Jump to content

dimitris81

Premium Members
  • Posts

    62
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimitris81

  1. dimitris81

    World of Warcraft

    Δεν διαλεγεις οπλο απο αποψη κατα την γνωμη μου.Οτι ειναι καλυτερο (κανει μεγαλυτερο damage) χρησιμοποιηεις, ακομα και αν δεν εχεις αναπτυξει καθολου το skill.Αλλωστε ανεβαινει πολυ γρηγορα ακομα και για μαγαλα σχετικα lvl.
  2. dimitris81

    World of Warcraft

    Τι να λέει ρε παιδία. Και από horde πολύ κόσμος θέλει βρίσιμο. Θυμάμαι να είμαι lvl 22 και να με σκοτώνει συνεχεία ένας 8 lvl μεγαλύτερος hunter. Δεν θυμάμαι τι race ήταν, αλλά θυμάμαι πολύ καλά να βρίζω συνεχεία από σύνορα Ashenvale Forest-Barrens μέχρι και σχεδόν το λιμάνι στο Darkshore. Και καλά μετά την 15 φορά δεν κατάλαβε ότι με έχει? Γιατί εγώ δεν είχα καμία απορία. Όταν με άφησε τα πάντα πάνω μου ήταν κατακόκκινα.
  3. dimitris81

    World of Warcraft

    Αυτο ειναι χρησιμο και στους vendor για να περνεις μαζεμενα τα αντικειμενα που θες(για το leatherworking π.χ. νημα).Δοκιμασε το
  4. dimitris81

    World of Warcraft

    Πραγματι. Ο Warlock ειναι δυσκολος χαρακτηρας.Εχει σχεδον ολες τις αδυναμιες ενος mage και την επιπλεον δυσκολια του χειρισμου του deamon του.Αν δεν τον παιζεις σωστα και δεν αλλαζεις συνεχεια στρατιγικες εισαι χαμενος.Απο την αλλη αυτη ειναι και η μαγια του.Μπορει να προσαρμοστει σχεδον σε καθε κατασταση.Εχω παιξει και warrior και ενω σαφως ειναι πιο ευκολος χαρακτηρας,με τον warlock εχω καταφερει πολλα περισσοτερα πραγματα.Παντως ενας φιλος που παιζει paladin και mage μου λεει οτι δεν μπορει με τον warlock καθολου.Δοκιμασε μερικες φορες να παιξει με τον δικο μου και περασε στον αλλο κοσμο σε χρονο ρεκορ.
  5. dimitris81

    World of Warcraft

    Μια χαρα πεζεις με ISDN64.Το μονο προβλημα που θα βρεις ειναι οταν θα γινετε κανα τεραστιο raid.Εδω μερικοι "πεζουν" και με pstn. Με μια ISDN 64 παζαμε 2 pc και το lag ηταν ανεκτο.Παντως για το lag μεγαλη σημασια εχει και ο server που θα εισαι και η ωρα.
  6. dimitris81

    World of Warcraft

    Ετσι και το cosmos
  7. dimitris81

    World of Warcraft

    1)Οταν εχεις το mouse πανω απο τον χαρτη,απο κατω απο αυτον εμφανιζονται οι συντ. που δειχνεις εκεινη την ωρα.Το που ειναι καθε q,ή στο λενε αλλοι ή το βλεπεις απο διαφορα site. 2)Το cosmos το εχουν σχεδον ολοι βαλει και δεν ξερω γιαι τπτ κακο. 3)Δεν κοβω χερι,αλλα ναι. Απλως δοκιμασε το.Δεν χανεις τπτ.Αν το ψαξεις λιγο θα σε βολεψει.
  8. dimitris81

    World of Warcraft

    Αστα αυτα...Λεγε τι του εκανες?????
  9. dimitris81

    World of Warcraft

    Προσφερουν αρκετα.Ας πουμε το cosmos που ξερω,δινει συντεταγμενες στον χαρτη,οποτε οταν σου λεει ο αλλος, το quest γινετε στο (86,45) ξερεις που να πας.Ακομα δινει επιπλεον μπαρες για να βαζεις τα skill,σου λεει τα μελη του party σε ποιο σταδιο του quest ειναι(wolf weat 4/12 ext) . Στον warlock σου δειχνει στα διαφορα stones,αριθμο και ποσο cool down ακομα.Και αλλα τετοια.Ολα αυτα ειναι πληρως costum και κανεισ οτι θες. Π.χ. μπορεις να διορθωσεις την ωρα που απο την blizzard ειναι λαθος. Παντως το ποιο σημαντικο ειναι η βοηθεια που σου δινουν με τα quest.Σου λενε τι level πρεπει να εισαι για το καθε q και τετοια. Γενικα να κοιτας το http://www.thottbot.com/ για βοηθεια.Ειναι πολυ καλο.Απο εδω μπορεις να βρεiς και link για το cosmos : http://www.cosmosui.org/
  10. dimitris81

    World of Warcraft

    Ναι
  11. dimitris81

    World of Warcraft

    Παιδια και ο worrior αν εχει εναν healer πισω του δεν μασαει μια. Εχω βγαλει και 4 level διαφορα elite τερας.Δεν ειναι και ασχημα. Εχει πολυ ζωη και εχει να κανει καποιο skill οτι και να ειναι ο αντιπαλος. Ειδικα αν ο αλλος χρησιμοποιει μαγια και τον φτασεις, του κανεις ενα bash shield και την ξεχναει την σχολη. Αγοραζεις και healing potion και ολα ειναι οκ.Οταν χρειαζεται να τρεξεις,μειωνεις την ταχυτητα του αλλου κατα 70% και περπατας (εκτος αν ειναι περισσοτεροι)
  12. dimitris81

    World of Warcraft

    Καλυτερα τα δυο βασικα skill να συνδυαζονται. π.χ. mining-backsmith ή herbalist-alchemy ... Ακομα καλα θα ειναι να πανε γαντι και με race και class. π.χ. Οι νανοι εντοπιζουν κρυμενα υλικα για mining, τα elf περισσοτερα herbs. Εγω εχω νανο Warrrior με mining και blacksm. Βρισκω μπολικα υλικα και εκει που αλλες φυλες δεν τα βλεπουν επεξεργαζομαι και μετα φτιαχνω τα οπλα μου.Και ειναι αρκετα καλα.Τα περισσοτερα καλυτερα απο αυτα που βρισκω να αγορασω. Ετσι το ενα skill βοηθαει το αλλο.
  13. dimitris81

    World of Warcraft

    Εχει
  14. dimitris81

    World of Warcraft

    www.infoshop.gr Προχτες νυχτα εκλεισα παραγγελια σημερα ηρθε.Λογικα θα εχει ακομα
  15. dimitris81

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τωρα κυριως Battle for Middle Earth (θα ειναι καλη φαση σε lanaki) αλλα και WarHammer4000-Dawn Of War
  16. dimitris81

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    We Love KENSHIN:T:
  17. dimitris81

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΙΩΣΑ ΤΟ Half Life 2 ΤΩΡΑ: Metal Of Honor Pacific Assult
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.