Jump to content

Bbuzz

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Bbuzz

  1. Bbuzz

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Δεκτό, όπως έγραψα και πιο πριν τα 10 post είναι ασήμαντο όριο και δεν έχω πρόβλημα με αυτό συγκεκριμένα. Απλά έχετε στο νου σας και τα άλλα προφίλ χρηστών, γιατί αν το όριο των 10 μετά από κάποιο spam storm γίνει 500 τα προβλήματα θα είναι περισσότερα. Θα αντισταθώ στον πειρασμό και το 10ο post θα το γράψω αλλού! Φιλικά Bbuzz
  2. Bbuzz

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Τώρα μπερδεύτηκα. Τα όρια μπαίνουν για να γνωρίζεις τους πωλητές (όπως έγραψες πριν) ή για να μην spammάρουν() οι spammer; Καταρχήν με τα 10 post δεν νομίζω ότι θα εμποδίσετε σοβαρά κανέναν που έχει τέτοιο σκοπό, αλλά και 1000 να ήταν το όριο, Θα φανταζόμουν ότι αν κάποιος χρήστης spammάρει και τον καταγγείλουν αρκετοί, κάτι θα κάνετε για αυτό ανεξάρτητα με το πόσα post έχει. Όσο για την μονοκατοικία, δεν νομίζω να συγκρίνονται τα δύο, οι κοινωνικές αλλαγές δεν σου έρχονται εν νυκτί (ΟΚ, συνήθως....), ενώ εδώ εγώ έβαλα αγγελία ΧΘΕΣ και ΣΗΜΕΡΑ δεν μπορώ να στείλω πμ.
  3. Bbuzz

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Μέσα σε 4 χρόνια όχι 15 αλλά ούτε 1 post δεν είχα, και ο λόγος είναι ότι ΔΕΝ είμαι ενεργός χρήστης. Απλά βρίσκω χρήσιμες τις αγοραπωλησίες γιατί άνθρωποι "του χώρου" συννενοούνται καλύτερα εδώ από ότι στην Χρυσή Ευκαιρία. Μπορώ να έχω χρήσιμα πράγματα να δώσω χωρίς να έχω χρόνο να διαβάζω τα forum. Οι κανόνες είναι δικοί σας και δεν έχω λόγο σε αυτούς. Απλά διαπιστώνω ασυμφωνία μεταξύ του να μπορώ να καταχωρώ μια αγγελία και να μην μπορώ να απαντάω σε πμ για αυτή. Ειδικά όταν στο παρελθόν θεωρούμουν αρκετά "έμπιστος" ώστε να έχω στείλει 25 πμ και να έχω πάρει άλλα τόσα. Γιατί μόνο τα post και όχι και τα πρότερα πμ να μην είναι δείγμα εμπιστοσύνης;
  4. Bbuzz

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Δεν ξέρω αν ταιριάζει στο topic, αλλά το θέμα με τα όρια των post για να μπορείς να κάνεις πμ δεν δουλεύει σωστά. Εγώ π.χ. το θεωρώ bug να έχω στείλει 25 πμ στο παρελθόν (με 0 post!), και όταν εφαρμόστηκε ο νέος κανονισμός να μην μπορώ πια. Και έτσι βρίσκομαι να βάζω αγγελία, να μου στέλνουν πμ για διευκρινήσεις και να μην μπορώ να απαντήσω! Ίσως να μην είναι συνηθισμένη η περίπτωσή μου (και εξάλλου μόνο 10 post απαιτούνται), αλλά την επόμενη φορά που θα αλλάξουν τα όρια, ας εξεταστεί μαζί με τον αριθμό των post και πόσα πμ έχει ήδη ένας χρήστης.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.