Jump to content

azer

Premium Members
  • Posts

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by azer

  1.  

    Παράθεση

    με το κόστος του να υπολογίζεται στα 11012 δολάρια

    Ο δαίμων έφαγε μία υποδιαστολή!


    Είναι εκπληκτικό το πόσο μετράει η διαφορά των $4 στην επιλογή SoC για την οικονομική κατηγορία, όταν (σύμφωνα με τις τιμές που έχουμε εδώ) δεν ξεπερνά το 0,5% της τελικής τιμής

    • Like 1
    • Agree 1
  2. πριν 17 ώρες, το μέλος minast έγραψε:

    Το πρόβλημα συνεχούς αύξησης μεγέθους των ολοκληρωμένων, ανάγεται μεν σε οικονομικό, αλλά κατά βάση είναι τεχνικό.

    Παρ' όλα αυτά, το πλεονέκτημα με τις GPU (σε σχέση με γενικής χρήσης επεξεργαστές) είναι ότι το φορτίο τους είναι εξαιρετικά παραλληλοποιήσιμο, με αποτέλεσμα οι τοπολογίες πολλαπλών τσιπ να μπορούν να γίνουν και τεχνικά και οικονομικά πολύ αποδοτικές.

    Σωστά, πλέον αυτό που ήδη γίνεται στο εσωτερικό των σημερινών chip θα επεκταθεί σε συστυχίες chip και θα συνεχίσει να γίνεται με αυξημένο overhead. Η μετάβαση σε νεότερες μεθόδους κατασκευής θα είναι πιο αραιές αλλά σαφώς πιο εντυπωσιακές αφού θα φαίνεται με το μάτι η διαφορά στο HW. Ένας αριθμός chip στην προηγούμενη κάρτα θα ενσωματώνεται σε 1 στην επόμενη και θα επανερχόμαστε στο γνωστό sleek & sexy σχεδιασμό!

  3. Παράθεση

    Τόσο σε σχέση με μια μεγάλη GPU, που όμως θα είναι αδύνατον να κατασκευαστεί, όσο και σε σχέση με τις επιδόσεις που θα μπορούσαν να επιτευχθούν χρησιμοποιόντας πολλαπλές κάρτες γραφικών.

    Από το σχήμα καταλαβαίνω το αναμενόμενο, ότι ααν ήταν -οικονομικά- εφικτή η κατασκευή τεράστιας GPU τότε η βελτίωση θα ήταν μεγαλύτερη από τα ξεχωριστά chips τα οποία προσφέρουν με τη σειρά τους βελτίωση σε σχέση με διακριτές κάρτες. Οπότε μάλλον η πρόταση δεν είναι 100% ορθή.

    • Like 1
  4. Και εγώ είχα αυτή την απορία και επισκέφτηκα την πηγή να το δω σε βάθος αλλά ακόμα δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. 

     

    Προφανώς κάθε vulnerability στοχεύει συγκεκριμένα κάποιο πρόγραμμα και τον τρόπο που κάνει το parsing του .srt και των άλλων. Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν πολύ αθώα και χαλαρά στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και αυτό θα αλλάξει τώρα που λόγω της ευρύτατης χρήσης τους αποτέλεσαν στόχο.

  5. Δεν ασχολείται ο κόσμος πλέον και αυτοί με τη σειρά τους το παρατήσανε το σπορ.

    ..δεν πίστευα ότι θα είναι ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να είναι τόσο μεγάλο θέμα να δεις μια σύγχρονη ταινία στον υπολογιστή σου. Και να καταφέρνανε και τίποτα με όλα αυτά οκ, να το δεχτούμε.

  6. Κάποιο χρονικό ορίζοντα για το πότε μπορεί να το δούμε σε τελικό προϊόν δεν έχουμε φαντάζομαι. Και παλιότερα έχουμε δει παρόμοιες ανακοινώσεις αλλά μετά τίποτα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που όντως αξίζει να πληρώσει κανείς αλλά μάλλον οι πρακτικές δυσκολίες είναι ακόμα μεγάλες.

  7. Δε διαφωνώ, εννοείται είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά καθαρά στο θέμα της μεθόδου κατασκευής μόλις συνέβη κάτι ανείκουστο πριν ελάχιστα χρόνια. Σιγά σιγά παρατηρούμε την χρήση PC να πέφτει, τις πωλήσεις να πέφτουν, την εξέληξη να έρχεται δυσκολότερα και τώρα αυτό. Αν συνεχίσουμε έτσι ίσως η μέρα όπου το PC θα είναι ένα κουτό τερματικό που θα στηρίζει μια οθόνη και μια σύνδεση στο ιντερνετ και θα πέρνει το σήμα από τις Titan του σύννεφου δεν αργεί να έρθει. Τα σημάδια ότι το PC όπως το ξέραμε ίσως φτάνει στο τέλος του όλο και πυκνώνουν.

  8. Μία ώρα πριν, το μέλος yanni έγραψε:

    Πάλι καλά για την MS, μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό το θέμα όσο οι ελλείψεις των RT κάποτε αλλά αν δε γίνεται να εγκαταστήσεις προγράμματα ελεύθερα δεν θα περπατήσει, τουλάχιστον όχι άμεσα.

     

  9. Τέτοια ασχετοσύνη/αδιαφορία/υποτίμηση των κινδύνων από κάποιον σαν τον Μαρκ δεν την περίμενα!

     

    πριν 2 ώρες, το μέλος RGR έγραψε:

    ''dadada''. Σοβαρά τώρα;; dadada;;;;;;;;; Εμένα όταν κάνω εγγραφή κάπου γιατί μου ζητάει 15 χαρακτήρες, 2 σύμβολα, 3 κεφαλαία, 4 αριθμούς, πιστοποίηση μέσω κινητού και 12 captcha για να αποδείξω ότι δεν είμαι ρομπότ;;;

    Μάλλον οι κωδικοί του ήταν οι ίδιοι από την εποχή που πρωτοέφτιαξε τους λογαριασμούς του..

  10. Και εγώ παλιός χρήστης, 15ετία πλέον.
    Είναι αλήθεια ότι έχει περάσει από 40 κύματα, αλλά στις μεγάλες πρωτοπορίες συνήθως ήταν πρώτος. Το μεγαλύτερο μακράν win ήταν η ενσωμάτωση tabs πολύ πριν τους μεγάλους, για αυτό με κέρδισε και από τότε με συνοδεύει σε όλες τις συσκευές (όχι μόνος βέβαια). Τώρα αυτό και το vpn δείχνουν όρεξη και προσπάθεια για καινοτομία από τους νέους ιδιοκτήτες πράγμα πολύ ενθαρρυντικό.

  11.  

    Παράθεση

    Η εφαρμογή WinZip Universal διαθέτει υποστήριξη για την Cortana και θα μπορείτε απλώς να ζητάτε από την ψηφιακή βοηθό των Windows 10 να σας ζιπάρει ένα αρχείο και να το ανεβάσει σε κάποιον λογαριασμό cloud που προηγουμένως έχετε συνδέσει όπως Box, Dropbox, Google Drive, και φυσικά  OneDrive.

    Αν είναι να ιδρώνει η Cortana για πάρτη μου να το αγοράσω!
    ...7-zip ρεεεεεεεεει

  12. Είναι η ιδανικότερη λύση αυτή, πιο απροβλημάτιστη λειτουργία για το "plug&play" κοινό δεν γίνεται & οι αναβαθμίσεις θα μπορούν να γίνονται σε πολύ μεγάλους κύκλους. Μάλλον προς τα κει θα πάει το πράγμα. Δεν είναι αρκετά ώριμα τα δίκτυα σήμερα για κάτι τέτοιο, μένει να δούμε αν θα είναι εφικτό από την επόμενη γενιά..

  13. :rip:

     

    Άρα σταμάτησε να παράγεται και το καλύτερο χειριστήριο της τελευταίας δεκαετίας..my all time favorite!

     

    Πολλά τα 8 χρόνια που κράτησε η συγκεκριμένη γενιά, καθήλωσε την εξέλιξη προς το τέλος. Μετά βέβαια ήρθε το αποκορύφωμα με τις τελευταίες κονσόλες που ήταν πίσω από την day 1 και στη συνέχεια ίσως ακολουθεί το αίσχος της κυκλοφορίας του +0,5PS4. Δυστυχώς φαίνεται ότι έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί η μαγεία που είχε η κυκλοφορία κάθε νέας γενιάς παλιότερα που τρέχαμε στα καταστήματα να δούμε από κοντά τα φοβερά γραφικά στις πρώτες ιαπωνικές εκδόσεις.

    • Like 2
  14. δεν είναι και πολυ πρακτικό να κυκλοφορείς σε τρίτα PC με καρτούλα, καλύτερα να κάνεις το backup με εσωτερικό απευθείας!
    φαντάζομαι ότι όλο και κάποιος θα έχει βγάλει μετατροπέα να καταλήγει σε απλό USB και σε είσοδο για τροφοδοσία

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.