Jump to content

azer

Premium Members
  • Posts

    86
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

azer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. azer

    Η Samsung επιδεικνύει το Linux να τρέχει σε ένα σύγχρονο Galaxy smartphone

    Να και κάτι αναπάντεχο, να ασχολείται η Samsung με κάτι που απευθύνεται σε τόσο μικρό κοινό. Βέβαια με τόσους πυρήνες και ραμ που πλέον έχουν τα κινητά ήταν η επόμενη λογική κίνηση.
  2. azer

    Νέα SOCs για τα smartphones μεσαίας κατηγορίας από Qualcomm και Mediatek

    Ο δαίμων έφαγε μία υποδιαστολή! Είναι εκπληκτικό το πόσο μετράει η διαφορά των $4 στην επιλογή SoC για την οικονομική κατηγορία, όταν (σύμφωνα με τις τιμές που έχουμε εδώ) δεν ξεπερνά το 0,5% της τελικής τιμής
  3. azer

    Με την ιδέα δημιουργίας MCM-GPU (Multi-Chip-Module GPUs) πειραματίζεται η Nvidia

    Σωστά, πλέον αυτό που ήδη γίνεται στο εσωτερικό των σημερινών chip θα επεκταθεί σε συστυχίες chip και θα συνεχίσει να γίνεται με αυξημένο overhead. Η μετάβαση σε νεότερες μεθόδους κατασκευής θα είναι πιο αραιές αλλά σαφώς πιο εντυπωσιακές αφού θα φαίνεται με το μάτι η διαφορά στο HW. Ένας αριθμός chip στην προηγούμενη κάρτα θα ενσωματώνεται σε 1 στην επόμενη και θα επανερχόμαστε στο γνωστό sleek & sexy σχεδιασμό!
  4. azer

    Με την ιδέα δημιουργίας MCM-GPU (Multi-Chip-Module GPUs) πειραματίζεται η Nvidia

    Από το σχήμα καταλαβαίνω το αναμενόμενο, ότι ααν ήταν -οικονομικά- εφικτή η κατασκευή τεράστιας GPU τότε η βελτίωση θα ήταν μεγαλύτερη από τα ξεχωριστά chips τα οποία προσφέρουν με τη σειρά τους βελτίωση σε σχέση με διακριτές κάρτες. Οπότε μάλλον η πρόταση δεν είναι 100% ορθή.
  5. Και εγώ είχα αυτή την απορία και επισκέφτηκα την πηγή να το δω σε βάθος αλλά ακόμα δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα. Προφανώς κάθε vulnerability στοχεύει συγκεκριμένα κάποιο πρόγραμμα και τον τρόπο που κάνει το parsing του .srt και των άλλων. Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν πολύ αθώα και χαλαρά στο συγκεκριμένο τμήμα αλλά και αυτό θα αλλάξει τώρα που λόγω της ευρύτατης χρήσης τους αποτέλεσαν στόχο.
  6. azer

    Επιταχύνει και στην mainstream κατηγορία η Intel

    Εεεεεεεεπιτέλους λίγο σφίξιμο! ΥΓ: @paparoach δώσε πόνο
  7. azer

    Η Pioneer ανακοίνωσε το νέο της Ultra HD Blu-Ray drive, BDR-211UBK

    Δεν ασχολείται ο κόσμος πλέον και αυτοί με τη σειρά τους το παρατήσανε το σπορ. ..δεν πίστευα ότι θα είναι ποτέ ότι θα φτάσουμε στο σημείο να είναι τόσο μεγάλο θέμα να δεις μια σύγχρονη ταινία στον υπολογιστή σου. Και να καταφέρνανε και τίποτα με όλα αυτά οκ, να το δεχτούμε.
  8. azer

    Super mCharge. Από τα 0 στα 3000mAh σε λιγότερο από 20 λεπτά

    Κάποιο χρονικό ορίζοντα για το πότε μπορεί να το δούμε σε τελικό προϊόν δεν έχουμε φαντάζομαι. Και παλιότερα έχουμε δει παρόμοιες ανακοινώσεις αλλά μετά τίποτα. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που όντως αξίζει να πληρώσει κανείς αλλά μάλλον οι πρακτικές δυσκολίες είναι ακόμα μεγάλες.
  9. azer

    Η Samsung ανακοίνωσε τον Exynos 8895 στα 10nm

    Δε διαφωνώ, εννοείται είναι η μέρα με τη νύχτα. Αλλά καθαρά στο θέμα της μεθόδου κατασκευής μόλις συνέβη κάτι ανείκουστο πριν ελάχιστα χρόνια. Σιγά σιγά παρατηρούμε την χρήση PC να πέφτει, τις πωλήσεις να πέφτουν, την εξέληξη να έρχεται δυσκολότερα και τώρα αυτό. Αν συνεχίσουμε έτσι ίσως η μέρα όπου το PC θα είναι ένα κουτό τερματικό που θα στηρίζει μια οθόνη και μια σύνδεση στο ιντερνετ και θα πέρνει το σήμα από τις Titan του σύννεφου δεν αργεί να έρθει. Τα σημάδια ότι το PC όπως το ξέραμε ίσως φτάνει στο τέλος του όλο και πυκνώνουν.
  10. azer

    Η Samsung ανακοίνωσε τον Exynos 8895 στα 10nm

    έφτασε και η στιγμη που βλέπουμε νέο fab. process πρώτα στα κινητά..RIP PC
  11. azer

    Μια νέα ελαφριά έκδοση των Windows 10 ετοιμάζει η Microsoft

    Πάλι καλά για την MS, μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό το θέμα όσο οι ελλείψεις των RT κάποτε αλλά αν δε γίνεται να εγκαταστήσεις προγράμματα ελεύθερα δεν θα περπατήσει, τουλάχιστον όχι άμεσα.
  12. Ωραίος τρόπος να διαφημίζεσαι, βγαίνει και κάτι καλό για όποιον ενδιαφέρεται να το ψάξει λίγο περισσότερο.
  13. azer

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    καλή μας χρονιά, παραλίγο να σπάσει η παράδοση φέτος αλλά ευτυχώς πρόλαβα!!
  14. azer

    Στο μέλλον ίσως η Samsung αφήσει το Android για το Tizen

    Εδώ απέτυχαν ολοκληρη MS & η ήδη εδραιωμένη BB θα τα καταφέρει η Samsung που διαχρονικά ότι λογισμικό είχε την υπογραφή της ήταν ΓΤΠ!? Μάλλον ευσεβής πόθος των μεγάλων στελεχών της είναι παρά σοβαρό σχέδιο
  15. azer

    Έφτασε η ώρα να αλλάξετε τους κωδικούς σας

    Τέτοια ασχετοσύνη/αδιαφορία/υποτίμηση των κινδύνων από κάποιον σαν τον Μαρκ δεν την περίμενα! Μάλλον οι κωδικοί του ήταν οι ίδιοι από την εποχή που πρωτοέφτιαξε τους λογαριασμούς του..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.