Jump to content

DrFuente

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by DrFuente

  1. DrFuente

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Απίστευτα σπαστικό. Μπορεί να προσθέτει λίγο στην ατμόσφαιρα όταν είναι στις στάσεις του λεωφορείου αλλά προσπαθώ ακόμη να πείσω τον εαυτό μου πόσο λογικό είναι σε κάθε γωνία των υπονόμων να υπάρχει και ένας πλήρης χάρτης τους... :whistling Αν δεν σ' αρέσει η θεματολογία εντάξει. Πάντως για το serial killer δε θαταν άσχημη ιδέα, έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν καλά παιχνίδια με αρνητικούς ήρωες...
  2. DrFuente

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Κοίτα στο Vampires δεν παίζεις ένα βρικόλακα που ρουφάει αίμα, άμα έχεις παίξει tabletop vampire: the masquerade καταλαβαίνεις το στορυ. Και εν πάσει περιπτώση είναι εντελώς rpg, αμα δε σ αρέσει το είδος του δεν πρόκειτε να σου αρέσει ποτέ. Αν δεν ήταν και τόσο προχειροφτιαγμένο θα ήταν πολύ καλύτερο. Τώρα όσον αφορά το pop αντικειμενικά, δεν έχει σενάριο (οκ, έχει αστείο σενάριο ) Δεν είμε και φαν των κονσολάδικων action γενικότερα αλλα όταν κρίνω ένα παιχνίδι προσπαθώ να είμε αρκετά αντικειμενικός. Η μουσική του ας πούμε είναι καταπληκτική, αλλα εντελώς άσχετη με το θέμα . Απλά για μένα είναι μέτριο (για να μη μιλήσω για το χειρισμό του, που τη γλίτωσαν τα δάχτυλα μου απ' το tony hawk και ταχω στραμπουλήξει μ' αυτό.
  3. DrFuente

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εξιστορεί κάποια γεγονότα που δεν παρουσιάζονται στις ταινίες Pitch Black και Cronicles of Riddick και έχουν να κάνουν με το παρελθόν του Riddick. Αν εννοείς τα ελικόπτερα πρέπει να σημαδεύεις τον πυροβολητή. Αν εννοείς τη μάχη με τον crow στο πλοίο, θέλει αρκετές ρουκέτες. Υπομονή, είναι σχετικά δύσκολο ούτωςηάλλως το Farcry. Καλύψου και ρίχνε μέχρι να πέσει.
  4. DrFuente

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Prince of Persia Warrior Within - πολύ μέτριο Vampire the Masquerade: Bloodlines - πολύ καλό, αν και προχειροδουλειά (Troika) Tony Hawks Underground 2 - εθιστικότατο Battle for middle earth - Αν ξέρει κανείς πως περνιέτε το Edoras σε evil campaign, ας πεί γιατί εγώ μετα απο τόσες ώρες δεν έχω βγάλει άκρη.. :giveup:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.