Jump to content

Shadow Keeper

Premium Members
  • Posts

    503
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Shadow Keeper

  • Γενέθλια 02/12/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Grease
  • Ενδιαφέροντα
    Καλλιεργώ χρήμα (βλεπε αποπάν)
  • Επάγγελμα
    Personal Stock Broker

Shadow Keeper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Αεροπορία ο τυπάς.. Το ενδιαφέρον είναι και το μήνυμα που στέλνει. Γιατί o οwner έχει κάνει σχεδόν τα πάντα μόνος, καθώς μάθαινε το γενικότερο tuning. Όποιος ψήνεται να ασχοληθεί με το "άθλημα" αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος.
  2. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=adU1V9aiZqM]The Tire-Punishing, 400HP Turbo BMW E30! - /TUNED - YouTube[/ame] @PetrosD αν θυμάμαι καλά έχεις e30.
  3. Ακριβώς έτσι είναι. Δεν θεωρώ ότι κάποια συγκεκριμένη επιχείρηση είναι αυτόματα υπεράνω των τακτικών που ανέφερα. Κάποιες το κάνουν περισσότερο, άλλες λιγότερο. Απλά group vag για μένα πιστεύω είναι η πρώτη προτεραιότητα τους, ειδικά στα πιο μαζικά-φθηνότερα αυτοκίνητα που φτιάχνουν. Αυτό που ήθελα να περάσω, είναι ότι ως πελάτες με τις επιλογές μας, εγκρίνουμε και πριμοδοτούμε συγκεκριμένες τακτικές, τουλάχιστον να φροντίσουμε πως ξέρουμε ποιες είναι αυτές.
  4. Το όνομα του παιχνιδιού είναι "planned obsolescence". Δεν μπορεί "κοτζάμ" VAG να μην γνωρίζει τα όρια και την αξιοπιστία μηχανικών και ηλεκτρονικών μερών, άρα ένα συμπέρασμα μένει, έτσι το έχουν σχεδιάσει. Οπότε μόλις αρχίσουν να χαλάνε πράγματα, πετάς το κάρο σου και παίρνεις νέο, απο VAG πάλι. Την στιγμή που το δέχεται, λόγω άγνοιας, το παραπάνω η πλειοψηφία των πελατών της, τότε όλα πάνε κομπλέτ για την εταιρεία. Επίσης εταιρείες που δεν συμφωνούν με την παραπάνω τακτική, δεν μπορούν να τις ανταγωνιστούν αφού κανένας πελάτης δεν το περιλαμβάνει στις απαιτήσεις του απο το προιόν που αγοράζει. Άλλη μια περίπτωση όπου η έλλειψη ενημέρωσης και τακτικές του στυλ "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κατευθύνει μια ολόκληρη βιομηχανία και επηρεάζει άμεσα τις ζωές μας με τη δική μας ευλογία.
  5. Καλές όλες αυτές οι αναλύσες, αλλά πιστεύω δεν είναι η ουσία εκεί. Περιγράφετε απλά αυτό που θα θέλατε να ισχύει και όχι αυτό που μπορεί να ισχύει. Μπορεί στο δημόσιο ένας υπάλληλος να μην έχει όλες τις έξτρα δυσκολίες που περιέγραψε σωστά η karmen1983 αλλά εν μέρει είναι ψιλοαδιάφορο. Στην Ελλάδα πρακτικά σε όλα τα επαγγέλματα οι μισθοί ή μεροκάματα είναι υπερβολικά δυσανάλογα της παραγωγικότητας της εργασίας. Πρακτικά μισθοί δημοσίου που απαιτούν μικρή εκπαίδευση αλλά και σχεδόν μηδενική παραγωγικότητα σε ένα μεγάλο ποσοστό των συνολικών θέσεων, αλλά πληρώνουν σχετικά καλά, εν τέλει οδηγούν στο να αυξήσει το μεροκάματο μετά ο συνεργειάς ανάλογα, χωρίς να βελτιώνει την παραγωγικότητα της εργασίας του ή να προσφέρει υπηρεσίες καινούριες. Αυτό το κάνει επειδή απλά μπορεί. Έτσι χτίζεις ένα οικοδόμημα με σαθρά θεμέλια και κάποια στιγμή καταρρέει. Τώρα που εμφανώς κατέρρευσε δεν είναι το θέμα αν μπορεί να ζήσει ικανοποιητικά ο συνεργειάς με 40-50ε εργατοώρα στο μαγαζί, αλλά αν δεν το μειώσει δεν θα ζήσει καν, θα είναι στο δρόμο άνεργος μαζί με 1.3 μύρια κόσμο. Αυτή η διάσταση της πραγματικότητας και της αντίληψης της πραγματικότητας οδηγεί σε τραγωδίες, γιατί μόνο δύο πράγματα καθορίζουν το πόσο ανταμοίβεσαι στην εργασία σου, η παραγωγικότητα και η καινοτομία. Όλα τα άλλα είναι απλά τσιρότα σε σοβαρούς τραυματισμούς. Με βάση λοιπόν τα δύο παραπάνω, και την εμπειρία που έχω με συνεργειάδες, οι μισοί απο αυτούς έπρεπε να πληρώνονται 0ε ευρώ και να είναι άνεργοι. Αυτό γιατί παρέχουν τόσο χαμηλή ποιότητα εργασίας που σχεδόν μηδενίζουν την παραγωγικότητα τους. Με έχουν κάψει προσωπικά αρκετές φορές με παιδαριώδη λάθη. Να μην μιλήσω για εφαρμογές νέας τεχνολογίας στο τομέα τους, υπάρχουν πλέον (φτηνά) εργαλεία όπως τα scopes που σε βοηθάνε να κάνεις διαγνώσεις σε λεπτά και δεν έχω δει έναν να χρησιμοποεί. Οπότε δεν με ενδιαφέρει αν δεν είναι κάποιος ικανοποιημένος με τα λεφτά που βγάζει και γκρινιάζει. Αν θες περισσότερα βελτίωσε τους 2 τομείς που είπα παραπάνω ή διώξε αυτούς που σου χαλάνε την πιάτσα και σε τραβάνε κάτω. Όχι άλλη κλεψιά και δικαιολογίες.
  6. Yessir, αυτό ακριβώς ανέλυσα. Οι κανόνες στην κοινωνία, στην προκειμένη ο ΚΟΚ, πρέπει να λειτουργούν σωστά ακόμα και στίς ακραίες (σπάνιες) καταστάσεις, σαν αυτή που περιέγραψα και πρέπει να είναι όσο τον δυνατό λιγότερο ευάλωτοι σε ανθρώπους που πάνε να τους εκμεταλευτούν.
  7. Μπα, εφόσον χρησιμοποιείς το video σαν υλικό, είναι προφανές ότι φρενάρει επίτηδες ο μηχανόβιος. Οπότε τον πούλο. Σκέψου να κόψω μπροστά σου όπως έκανε, με τα γαμάουα κεραμικά μου φρένα με 500" δισκόπλακες και και 18 πίστονες δαγκάνες και μόλις μπώ λωρίδα για 1 second, να τσαρουχώσω φρένα χωρίς κανένα λόγο αλλά και επίτηδες. Φταίς εσύ τότε, αν δεν προλάβεις να φρενάρεις;
  8. Προφανώς και φταίνε οι οργανωτές (για το ατύχημα). Αλλά μην το ξεφτυλίζουμε, ο οδηγός δεν πρέπει είναι mindless drone, πρέπει να μπορεί να κρίνει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που πάει να κάνει και να το προσαρμόζει ανάλογα στις συνθήκες. Με την ίδια λογική, οι δρόμοι στην ελλάδα είναι τραγικοί, οπότε ας οδηγάω όπως θα οδηγούσα autobahn και ότι γίνει, δεν φταίω; Δεν ακούγεται λογικό.
  9. Aftermarket είναι ναι, no obd II, είναι μόνο για "hardcore" χρήστες γιατί αν κάτι πάει στραβά δεν έχεις τόσα διαγνωστικά εργαλεία Btw, οι γέροντες σαν εμένα, θα ξεχώριζαν ότι αυτή είναι σειριακή θύρα όπως είχαν τα pc παλιααααά
  10. Ενδιαφέρον αυτό σαν πρόληψη... Εγώ θα έβαζα πάντου επίχρυσες επαφές, στο εγκέφαλο είναι βλακεία να μην έχεις, αλλά τέσπα...
  11. Τις τελευταίες μέρες έβαζα το λάπτοπ στον εγκέφαλο του αμαξιού και μου έβγαζε random errors. Οπότε λέω την κάτσαμε την βάρκα, αν έχει καεί τίποτα μέσα στον εγκέφαλο...επίσης έχει και αρκετό ξύλωμα για να φτάσω στην θέση του. Σήμερα λέω δεν θα το αμελήσω άλλο, οπότε ανοίγω και τι βλέπω... Άπειρη διάβρωση μέσα σε 2 χρονάκια! Οπότε βγάζω την μαγειρική σόδα και λίγο νερό, ανακατεύεις και βουτάς μια παλιά οδοντόβουρτσα μέσα...βουρτζίζεις ενδελεχώς και voila, λάμπει. Τα ξανασυνδέω όλα πάνω και όλα λειτουργούν σωστά...οπότε αν κάποιος δει connectors σε τέτοια κατάσταση μην πανικοβληθεί , η σόδα κάνει θαύματα. Και τώρα πρέπει να βρούμε απο που εισχωρεί έξτρα υγρασία εκεί στο χώρο (στα πόδια του συνοδηγού) γιατί μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί η φάση...
  12. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rr9oTM1gIfw]Track Day Drifting - YouTube[/ame]
  13. Σε κάποια ηλεκτρόγκαζα, για χάρην απλοποίησης έχουν αφαιρέσει πλήρως την σωλήνα αυτή και επειδή ήδη ο εγκέφαλος ελέγχει άμεσα την(τις) πεταλούδα(ες) απλά την αφήνει ελάχιστα ανοιχτή στο ρελαντί.
  14. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=x_YwiQnmFpo]MX5 at vrahneika - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=5CDuyhVnbXg]MX5 at vrahneika (incar) - YouTube[/ame] Way too much fun:hehe:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.