Jump to content

Ar@besqu.e

Premium Members
  • Posts

    635
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Ar@besqu.e

  1. Ar@besqu.e

    The Lab's Beer Corner

    ναι το beer academy δεν έχει φοβερο φαι, αλλα ο ζύθος.... 7 άτομα----> fondu για 4, ποικιλία λουκάνικα, κότσι χοιρινό--->όργιο από το παράδεισο 10Ε/άτομο
  2. Ar@besqu.e

    The Lab's Beer Corner

    Η erdinger ειναι σταρένια μπύρα. Όχι απο κριθάρι όπως οι περισσότερες. Αμα σας αρέσουν οι μπύρες παλικάρια σας προτείνω να επισκεφτείτε beer academy, ζύθο και να τα σκάσετε μια φορα για δοκιμή.. Αξίζει το κόπο. Προσωπικές αγαπημένες: carmeliet tripel, trappe quadrupel, weihenstephaner. παραθέτω μια φωτό απο τη κουζίνα μου..
  3. Ar@besqu.e

    Show your desktop

    διπλή φαση
  4. Ar@besqu.e

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    οπότε ουσιαστικά όποιος μένει μέσα στη Πάτρα και δεν εχει αυτοκίνητο τρώεί λε ΚΟΚ! ορίστε πράγματα τρίτη μεγαλύτερη πόλη σου λέει και δν έχει ένα σουβλατζίδικο της προκοπής.... Αίσχος, ντροπή, να πάρει θέση ο νομάρχης και ο δήμαρχος, κατάληψη!!!!!!!!
  5. Ar@besqu.e

    Post yer picz!

    ρεθυμνο 2007 :'(
  6. Ar@besqu.e

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    ο πόνος του πατρινού φοιτητή: σε αυτή τη βρωμοπόλη δν έχει ουτέ ενα φαγάδικο της προκοπής!!!!!!!!! δν υπάρχει κανείς πατρινός να πάρει θέση? που είναι το posto στο μαρούσι!, το salamalecum!, το simply burgers! έστω ένα σουβλάκια της κηφισιάς!
  7. Ar@besqu.e

    Call Of Duty 4: Modern Warfare

    μόλις το τέλειωσα.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: τι παιχνιδάρα ήταν αυτή? :jump: :jump: :woot:
  8. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    πείτε μου ότι είναι ένα κακό όνειρο...... http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/townhall/classcombo.html έχει μια λογική βέβαια, αλλά υπάρχει αληθινό μίσος!!!!! Horde raid με τα buffs του loladin? πολύ easy mode δεν γίνεται?
  9. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    μας χακερέψανε το dkp site οι καλοί μας γείτονες!!!!!!!! http://dkp.diesafe.com/
  10. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    θα σου παίζει μια χαρά τις περισσότερες φορές αλλά όπου υπάρχει πολύς κόσμος θα σου κολλάει άσχημα. π.χ. στη πρωτεύουσα σου, σε bg όπως το av και σε instance όπως το mc, bwl.
  11. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    το πιο τέλειο είναι στο ab sto lm όταν ο δικός μας ο warlord priest κάνει mind control και πετάει τους κακόμοιρους allies απο κάτώ!!!!!1 Τους κάνει να πέρνουν και φόρα!!!
  12. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    εχω να παίξω μια βδομάδα λόγω βλάβης του pciου αρχικά και μετά λόγω κολλήματος με cod2. ’ρχισα να νιώθω τύψεις που θα χάσω το rank είμαι πολύ ασχημα λέτε?:sick:
  13. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    ναι αυτό είναι αλήθεια αν δεν ανήκεις σε μεγάλο guild απλώς ονειρεύεσαι και αγωνίζεσαι να ρίξεις κάθε φορά τον drakki i ton baron αυτό είναι μεγάλη βλακεία και πρέπει να γίνει κάτι ώστε να συνεργάζονται τα guilds όπως έχω ακούσει στο l2 (δεν είμαι σίγουρος) υπάρχουν alliances μεταξύ τον κλανς θα μπρορούσε να γίνει κάτι τέτοιο για να μην παίζουν μόνο όσοι ανήκουν στα μεγάλα guild αλλα και δυο τρία μικρά μαζί να μπορούν να συνεργαστούν.
  14. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    www.the-core.gr
  15. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    τι θα γίνει με αυτούς τους μλκς!!!!!!!! πάλι έπεσαν οι παλιοσερβερ!!!!!!1
  16. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    Αν το κατεβάσεις μετά την ερχόμενη τετάρτη που μάλλον θα έχει κυκλοφορήσει και το 1.7 300 με 400 mb θα είναι αλλιώς 180 τώρα και κάποθ άλλα τόσα με το 1.7 Για να κάνες account μπες στο site της blizzard και πήγαινε εκεί που λέει create account
  17. Ar@besqu.e

    Περί ρακόρ ο λόγος

    πρόβλημα!!!! έχω την l20 και το τανκ asetek DYO λοιπόν η αντλία είχε μαζί δυο ρακόρ που βιδώνουν κανονικά πάνω της και από τη μεριά που πάει η σωλήνα έχει επίσης σπείρωμα. το τάνκ δεν είχα μαζί ρακόρ! όμως το σπείρωμα που έχουν τα ρακόρ της αντλίας ταιριάζουν με την υποδοχή του τανκ άρα από τη μία πλευρά δεν υπάρχει πρόβλημα όμως από την άλλη το ρακόρ που ζητάω μου είπανε στα μαγαζία στη σπύρου πάτση ότι δεν υπάρχει!!! όποιος έχει αυτό το τανκ να βοηθήσει plz!!!!!!!
  18. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    κολάει στο authenticating αλλα στο site λέει ότι όλοι οι server παίζουν κανονικά... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???
  19. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    κοίτα ο rogue φοράει μόνο leather οπότε θα σε συνέφερε να πάρεις leatherworking και αν πάρεις lw απαραιτήτως skinning για να παίρνεις τα δέρματα... tailoring πάρε αν θες να φτιάχνεις τσάντες...( καλά λεφτά) με alchemist θα πάρεις herbalist μή πάρεις blacksmith για engineering δεν ξέρω τι εφαρμογές έχει στον rogue συνήθως παίρνουνε οι hunter για σφαίρες και όπλα
  20. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    για αυτό έχουμε το earth shock βασικά όποιος προλάβει ή ο shaman earth shock ή ο mage προβατάκι
  21. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    να συμπληρώσω για horde o μαστερ leatherworker feralas tribal master leatherworker stranglethorn dragonscale master leatherworker badlands elemental master leatherworker arathi
  22. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    το μωβ φίλε είναι epic που σημαίνει γμτο... και λίγα το έχει....... αλλά μην αγοράσεις epic item αν είναι κάτω από lvl 40 κράτα για το mount
  23. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    έβαλα το 1.4.... συμμετέχει κανείς στα forum του wow??? έχει πολύ φάση συνέχεια θα βλέπεις κόσμο (alliance) να παραπονιέται γιατί οι shaman είναι overpowered
  24. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    γμτ λόγω φορματ χρειάστηκε να ξαναβάλω το wow και ο μλκς δεν κράτησα το 1.5 update.... όμως όταν πήγα να κάνω το ξανακατεβάσω αντί για τα 60μβ 1.4--->>1.5 ήθελε 160!!!! :cry: :cry: :confused: :boxed: Τι στο καλό!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
  25. Ar@besqu.e

    World of Warcraft

    Επίσης στον doomhammer για horde υπάρχει το the minotaurs κάντε /w στον Manmill
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.