Jump to content

Ar@besqu.e

Premium Members
  • Posts

    635
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Ar@besqu.e

  1. Ωραιο το academy και ο ζυθος, αλλα πλεον ειναι πανακριβα, και με μετριοτατα φαγητα.

    6.5€ το μπουκαλι weiss -500ml-.Γυρω στα 8€ αρκετες 330ml μπυρες κτλ.

    Προτεινω σουπερμαρκετ-καβα που εχουν 1.5€ και δωρο ποτηρια.

    το οκτομπερφεστ λεει τπτ?

    ναι το beer academy δεν έχει φοβερο φαι, αλλα ο ζύθος....

    7 άτομα----> fondu για 4, ποικιλία λουκάνικα, κότσι χοιρινό--->όργιο από το παράδεισο 10Ε/άτομο

  2. Η erdinger ειναι σταρένια μπύρα. Όχι απο κριθάρι όπως οι περισσότερες. Αμα σας αρέσουν οι μπύρες παλικάρια σας προτείνω να επισκεφτείτε beer academy, ζύθο και να τα σκάσετε μια φορα για δοκιμή.. Αξίζει το κόπο. Προσωπικές αγαπημένες: carmeliet tripel, trappe quadrupel, weihenstephaner.

    παραθέτω μια φωτό απο τη κουζίνα μου..

    post-2201-1416073639,9856_thumb.jpg

  3. Αρχική απάντηση από sofix

    Για πιτες τρωμε απο "Γιωργο" απεναντι απο εκκλησια Αγ Γεωργιου στο Ριο,ολες οι πιτες 1,50-κοτοπουλο γυρο δεν εχει,οποτε αν θελετε sony και καλα "κοτισιο" γυρο ,φατε την γατα του "λεΚΟΚ" (προσοχη ,Δευτερες ειναι κλειστα,μαγειρεψτε και καμια μερα..)-διαθετει επισης μεριδες μπριζολες,πανσετες κτλ σε απιστευτη ποσοτητα ανα μεριδα και με εξαιρετικη τιμη..δυστυχως δεν εχει delivery,αλλα εμενα τι με νοιαζει,μενω διπλα..

    οπότε ουσιαστικά όποιος μένει μέσα στη Πάτρα και δεν εχει αυτοκίνητο τρώεί λε ΚΟΚ!

    ορίστε πράγματα τρίτη μεγαλύτερη πόλη σου λέει και δν έχει ένα σουβλατζίδικο της προκοπής.... Αίσχος, ντροπή, να πάρει θέση ο νομάρχης και ο δήμαρχος, κατάληψη!!!!!!!!

  4. ο πόνος του πατρινού φοιτητή:

    σε αυτή τη βρωμοπόλη δν έχει ουτέ ενα φαγάδικο της προκοπής!!!!!!!!!

    δν υπάρχει κανείς πατρινός να πάρει θέση?

    που είναι το posto στο μαρούσι!, το salamalecum!, το simply burgers! έστω ένα σουβλάκια της κηφισιάς!

  5. θα σου παίζει μια χαρά τις περισσότερες φορές αλλά όπου υπάρχει πολύς κόσμος θα σου κολλάει άσχημα. π.χ. στη πρωτεύουσα σου, σε bg όπως το av και σε instance όπως το mc, bwl.

  6. το πιο τέλειο είναι στο ab sto lm όταν ο δικός μας ο warlord priest κάνει mind control και πετάει τους κακόμοιρους allies απο κάτώ!!!!!1 Τους κάνει να πέρνουν και φόρα!!!

  7. εχω να παίξω μια βδομάδα λόγω βλάβης του pciου αρχικά και μετά λόγω κολλήματος με cod2. ’ρχισα να νιώθω τύψεις που θα χάσω το rank είμαι πολύ ασχημα λέτε?:sick:

  8. Αρχική απάντηση από radiatedsoul

    @zyx το μοντελο guild που πάει μπροστα ειναι το εξης:

    α) 80 ατομα max. εκ των οποιων 12-15 pala, 8-10 hunters, 6 rogues, 12 priests,8 druids, 8-10 warlocks, 8-12 warriors, 10 mage.

    β) ολοι 60 lvl που εχουν κανει ολα τα prequests (onyxia ,mc, bwl)

    γ)δε μας νοιαζει η εθνικοτητα (δε θελουμε να ανοιξουμε chatroom στο mirc. το mc θελουμε να φαρμαρουμε, οτι γλωσσα και να μιλανε τα μελη στα @@ μας). κοινη γλωσσα στο chat μονο αγγλικα

    δ)site με dkp συστημα που να κρατιουνται οι ποντοι απο καθε raid.

    ε) απαραιτητα ολοι να εχουν το ct_raidassist, και να στηθει teamspeak για να ακουνε ολοι τον leader.

    στ) και τελος, σε καθε raid θα ερχονται 5-6 warriors, 3-4 rogues, 8-10 priests, 4-6 druids, 8 pala/shaman, 4-6 warlocks(αναλογα το boss), 5-6 hunters και 3-5 mages (αναλογα το boss)

    αν το guild ειναι ετσι δομημενο τοτε παει καθε μερα mc και φαρμαρει, μετα παει onyxia και αν μηνει χρονος μες στη βδομαδα αρχιζει και bwl.

    αν το guild αποτελειται απο low lvl ανακατεμενο με 60ριδες τοτε δεν εχει μελλον γιατι ποτε δε θα υπαρξει η αναλογια που λεμε παραπανω (θα ανεβουν οι low και θα γεμισει το guild απο ενα class). και αν δεν υπαρχει αναλογια δεν ειναι σοβαρο το guild.

    αν το guild σου δεν ειναι ετσι τοτε πηγενε σε κανενα που ειναι ή αλλαξε το δικο σου. αλλιως δε θα πας ποτε σοβαρα στο mc(επι καθημερινης βασης). τελεια και παυλα.

    ναι αυτό είναι αλήθεια αν δεν ανήκεις σε μεγάλο guild απλώς ονειρεύεσαι και αγωνίζεσαι να ρίξεις κάθε φορά τον drakki i ton baron

    αυτό είναι μεγάλη βλακεία και πρέπει να γίνει κάτι ώστε να συνεργάζονται τα guilds όπως έχω ακούσει στο l2 (δεν είμαι σίγουρος) υπάρχουν alliances μεταξύ τον κλανς

    θα μπρορούσε να γίνει κάτι τέτοιο για να μην παίζουν μόνο όσοι ανήκουν στα μεγάλα guild αλλα και δυο τρία μικρά μαζί να μπορούν να συνεργαστούν.

  9. Αν το κατεβάσεις μετά την ερχόμενη τετάρτη που μάλλον θα έχει κυκλοφορήσει και το 1.7 300 με 400 mb θα είναι αλλιώς 180 τώρα και κάποθ άλλα τόσα με το 1.7

    Για να κάνες account μπες στο site της blizzard και πήγαινε εκεί που λέει create account

  10. πρόβλημα!!!!

    έχω την l20 και το τανκ asetek DYO

    λοιπόν η αντλία είχε μαζί δυο ρακόρ που βιδώνουν κανονικά πάνω της και από τη μεριά που πάει η σωλήνα έχει επίσης σπείρωμα.

    το τάνκ δεν είχα μαζί ρακόρ!

    όμως το σπείρωμα που έχουν τα ρακόρ της αντλίας ταιριάζουν με την υποδοχή του τανκ άρα από τη μία πλευρά δεν υπάρχει πρόβλημα όμως από την άλλη το ρακόρ που ζητάω μου είπανε στα μαγαζία στη σπύρου πάτση ότι δεν υπάρχει!!!

    όποιος έχει αυτό το τανκ να βοηθήσει plz!!!!!!!

  11. Αρχική απάντηση από sath

    Πήρα και εγώ το παιχνιδι και ξεκίνησα rogue :flex: :flex: . Ομως δεν ξερω τι επαγγελματα να πάρω , εσείς τι μου προτείνετε????? Μήπως θα ήταν καλά να πάρω enchanting και mining . Ακόμα θα ήθελα να μου πείτε και πως να βάλω τα talends μου.?????

    κοίτα ο rogue φοράει μόνο leather οπότε θα σε συνέφερε να πάρεις leatherworking και αν πάρεις lw απαραιτήτως skinning για να παίρνεις τα δέρματα...

    tailoring πάρε αν θες να φτιάχνεις τσάντες...( καλά λεφτά)

    με alchemist θα πάρεις herbalist

    μή πάρεις blacksmith

    για engineering δεν ξέρω τι εφαρμογές έχει στον rogue συνήθως παίρνουνε οι hunter για σφαίρες και όπλα

  12. Αρχική απάντηση από Trooper

    O μαγος ειναι για μένα απο τους πιο δύσκολους αντίπαλους ως shaman. Προβατάκι με το που ξεκινάει ωστε να περάσουν τα τοτέμ και να τα βαρέσει με το πιο μικρό σπελ του με την ανεσή του απο μακριά. Μετά μου τραβάει ενα pyroblast 1500 damage οσο ειμαι προβατάκι και παει το 40% της υγείας. Προσπαθω να τον πλησιάσω, τραβάει ενα ice block και μέ κοκαλώνει στη θέση μου για 8 σεκ. Ενα ακόμα fireball και ειμαι κοντα στα 1000 hp οπου μετά αρχίζει και χοροπηδάει γύρω μου με arcane explosion (250 damage το καθένα και αν εχει βαλει 3 ταλεντ εκει μπορει να το ρίχνει καθε second.... Δεν εχω καταφέρει να κερδίσω μαγο ακόμα...

    Ο rogue ειναι καλος μόνο για να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο . Στα duels χανει αρκετά απο τους άλλους γιατι δεν εχει το στοιχείο του αιφνιδιασμου. Αλλα και πάλι μερικοι rogue ετσι και με πλησιάσουν, τραβάνε κατι 1500 και δε μένει τιποτα όρθιο. Το πολυ καλο με το rogue ειναι οτι μπορεις να κάνεις πολλά πράγματα μόνος σου, οπως φάρμινγκ διαφορα bosses χωρίς να χρειάζεσαι πάρτυ και να βγάλεις πολλά λεφτα. Ειπα σε φίλο που να παρει τη συνταγή του fiery weapon και την εχει πουλήσει 10 φορες 50g τη κάθε φορα... (επρεπε να πάρω ποσοστα :p )

    για αυτό έχουμε το earth shock

    βασικά όποιος προλάβει ή ο shaman earth shock ή ο mage προβατάκι

  13. Αρχική απάντηση από PGM

    Trainer Locations

    Horde Professions:

    Alchemy Artisan - Undercity (Apothecary)

    Master - Stonard in Swamp of Sorrows

    Herbalism Artisan - Bootybay AND Orgrimmar

    Master - Bootybay

    Enchanting Artisan - Stonetalon (Sun Rock Retreat)

    Master - Uldaman (third scorpion nest)

    Tailoring Master - Tarren Mill

    Mining Orgrimmar (Vallry of Honor)

    Engineering Master Gadgetzan, Tanaris

    Blacksmithing Master - Bootybay

    Leatherworking Artisan - Thunder Bluff

    Skinning Artisan - Eastern pass of Redridge Mountains

    να συμπληρώσω για horde o μαστερ leatherworker feralas

    tribal master leatherworker stranglethorn

    dragonscale master leatherworker badlands

    elemental master leatherworker arathi

  14. το μωβ φίλε είναι epic που σημαίνει γμτο...

    και λίγα το έχει....... αλλά μην αγοράσεις epic item αν είναι κάτω από lvl 40 κράτα για το mount

  15. Αρχική απάντηση από Ujin

    Μήπως δεν κράτησες κανένα update?

    έβαλα το 1.4....

    συμμετέχει κανείς στα forum του wow???

    έχει πολύ φάση συνέχεια θα βλέπεις κόσμο (alliance) να παραπονιέται γιατί οι shaman είναι overpowered

  16. γμτ λόγω φορματ χρειάστηκε να ξαναβάλω το wow και ο μλκς δεν κράτησα το 1.5 update.... όμως όταν πήγα να κάνω το ξανακατεβάσω αντί για τα 60μβ 1.4--->>1.5 ήθελε 160!!!! :cry: :cry: :confused: :confused: :boxed: :boxed: Τι στο καλό!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

  17. Αρχική απάντηση από Solid Snake

    Παιδια, στον maelstrom εχω βρει ενα Ελληνικο clan με το ονομα "Greek Legion Of Honnor".

    Oποιος θελει να μπει μπορω εγω να τον κανω add ή ο φιλος μου ο kender.O Guildmaster εχει την επιλογη να κανει οποιοσδηποτε add ενα παιχτη αλλα με την προιποθεση να ειναι Ελληνας.

    Eνα wisper στον Gne ή στον Gotcha και ειστε μελοι! Μπορειτε να πειτε και αλλους να μπουν. :D

    Επίσης στον doomhammer για horde υπάρχει το the minotaurs κάντε /w στον Manmill

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.