Jump to content

kunoobidi

Premium Members
  • Posts

    837
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by kunoobidi

  1. Johny, φροντίζετε αδέσποτα στη γειτονιά σου; Eύγε! Και εγώ, αν δω κανένα, του κατεβάζω καμμιά κούπα νερό/φαγητό...ειδικά αυτές τις μέρες!Όσο για τη φόλα, ειδικά σε κουταβάκια...μάλλον πρόκειται περί γέρου...Μόνο με μούμιες αντιμετωπίζω πρόβλημα στους σκυλο-περιπάτους μου...

    Απίστευτη μικροψυχία απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα!

  2. Όχι ρε συ! Στη χειρότερη περίπτωση θα τη στρέψεις εκεί που θες. Οι γωνίες θέασης είναι πρόβλημα για πολλαπλή θέαση, πράγμα για το οποίο προορίζεται μια τηλεόραση. Αν είναι πολύ ψηλά το γραφείο σου ίσως να έχεις πρόβλημα. Πήγαινε μια βόλτα να τη δεις και από κοντά!

  3. Ρε σεις, θα κολλήσει αν πετάξω links από emarket.gr να δούμε λίγο τι ζητάνε κάτι παλικάρια ή θα είναι τελείως άσχετο; Περιστατικά του στιλ το μεταχειρισμένο να κοστίζει περισσότερα από το ολοκαίνουργιο χωρίς αποδείξεις κτλ

  4. Παίδες, χρειάζομαι βοήθεια! Εκεί που έπαιζα condemned τα παίζει το πολύμπριζο κ ξανανοίγοντας το Pc δεν έβλεπε τα save το παιχνίδι! Θα μπορούσε κανείς να μου στείλει κανά save από burnback alley!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.