Jump to content

rockxk

Premium Members
  • Posts

    76
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rockxk

  1. minast το εκανα αυτο και δε παιζει μου φαινεται θα φταει το ρουτερ. ειναι του οτε μηπως εχει κανα περιεργο firewall?
  2. να τα ξεμπερδεψω τοτε σε workgroup εχω 3 υπολογιστες και θελω στον πρωτο να εχω ενα φακελο οπου ο 2ος θα εχει φουλ προσβαση και ο 3ος μονο διαβασμα εχουμε: pc1 με windows 10 και με username = pc1 και κωδικος 123 pc2 με windows 7 και με username = pc2 και κωδικος 123 pc3 με windows 10 και με username = pc2 και κωδικος 123 ο κοινοχρηστος θα ειναι στο pc1 o pc2 full o pc3 only read
  3. εχω 3 υπολογιστες οι 2 με 10αρια και ο αλλος με 7αρια στο ενα 10αρι θελω να φτιαξω ενα φακελο κοινοχρηστο αλλα να μπαινει το 7αρι με full access και το αλλο 10αρι με only read το κανω αλλα δε παιζει με τιποτα υποψιν ειναι σε workgroup και οι 3 εχουν το ιδιο κωδικο δηλαδη pc1 = 123 10aria =fulll access pc2 =123 7aria = full access pc3 = 123 1-aria = only read τι δικαιωματα πρεπει να βαλω στο Pc1-server? να φταξω και τους αλλους χρηστες σε αυτον ή δε χρειαζεται?
  4. ρε παιδια απο χτες εχω κολλησει εναν ιο και κανει επαννεκινηση .φανταστηκα για sasser και blaster διοτι εχει αντιστροφη μετρηση στο rpc αλλα δε γινεται τιποτα.δουλευει για καμια ωρα μιαμιση και με τα το πεταει.εχει βγει κανας καινουργιος ιος που χτυπα το rpc?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.