Jump to content

Spooky

Premium Members
  • Posts

    456
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Spooky

  1. Spooky

    Battlefield 2142 μονο με 15Ε

    Παλικάρια το αγόρασα και εγώ προχτές το παιχνιδάκι και ψάχνω να βρώ λαμπίτες να παίξουμε. Sp_Ragnar το nick. Όποιος θέλει ας με κάνει add να μαζευτούμε! Edit: Εγώ εννοούσα για το ΒF2142!! Δεν πρόσεξα καλά το ποστ του κατεβαστηρα!
  2. Spooky

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    O ΕΣ εξελίσετε ραααα!!!!
  3. Spooky

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Είναι παρεμβολές υποκλοπές και τετοια... Είναι πολύ καλή ειδηκότητα και για μετά γιατί έρχεσαι αθήνα στον καρέα μετά την παραμεθώριο. Το μόνο κακό είναι ότι την ειδηκότητα την παίρνεις στην Ξάνθη και είναι 2 μήνες η εκπαίδευση (αλλά μετράνε σα παραμεθώριος). Η Ξάνθη βέβαια είναι πολύ καλή σαν πόλη. Και τα ΣΕΖΜ ΕΡΜΗΣ είναι επίσης καλή ειδηκότητα.
  4. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πάντως βολεύει για να δένεις ανεμιστήρες!!! Αλλά και να κρύψεις κανά cold cathode από πίσω
  5. Spooky

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Μια χαρά σε βρίσκω!! Αν σου κάτσει και καμιά ειδηκότητα ηλεκτρονικός πόλεμος θα είσαι άρχοντας
  6. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτή τη σιδεριά που περνάει από τη μέση την είχε το κουτί από μόνο του ή την έβαλες εσύ? Πρώτη ΄φορά το βλέπω αυτό...:wassat: Το AEROCOOL που λες το έχεις δεί από κοντά? Λογικά πάντως με τόσο μεγάλους ανεμιστήρες και ρυθμιστή στροφών φαντάζομαι θα είναι αρκετά αθόρυβο.
  7. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι με Dremmel έγινε με τη μύτη που είναι για χάραγμα σε χαμηλές στροφές για να μην το λιώσει. Τύπωσα το σχέδιο που ήθελα στο μέγεθος που ήθελα το έβαλα πίσω από το τζάμι και το "ξεπατήκωσα" με το dremmel.
  8. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Και με dremmel μπορείς να το κάνεις. Αυτό είναι ένας δράκος που είχα κάνει στο παλιό μου κουτί. Σίγουρα όχι τόσο καλό αλλά για πιο απλά σχέδια κάνει μια χαρά. (Σόρρυ για την ποιότητα της φωτογραφίας)
  9. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    @ Βούδας έγραψες φίλε...πολύ καλή δουλειά το κουτί και τέρας όλο το πακέτο. Είναι να μην ψαρώσει κόσμος...
  10. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ουπς κάτι μου ξέφυγε...
  11. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    HCR καλή δουλεία, τεράστια διαφορά πριν και μετά! Ερώτηση...ο ανεμιστήρας στον πάτο εξυπηρετεί κάτι? Γιατί δεν είδα να έχει κανένα αεραγωγό??? Τον έχεις απλά για φωτισμό?
  12. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Stefifan καλή η δουλίτσα που έκανες. Τα καλώδια του τροφοδοτικού στο πάνω μέρος τα έχεις καλύψει με τα μπροστινά καλύμματα από Stacker ή μου φαίνεται?
  13. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    πολύ ωραία μηχανήματα ρε παιδιά και τρελές πατέντες!! (Πάγος rulez!!)
  14. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τέρας obijuan!!! Πολύ καλό!! Και το κουτί για την υδρόψυξη πολύ καλή δουλειά.
  15. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ωραίο μηχάνημα φίλε! Ερώτηση το ακάσα το μονωτικό κάνει καλή δουλειά? Έχεις δει διαφορά σε θερμοκρασίες καθόλου? Βλέπω το έχεις ντύσει κανονικά
  16. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αν κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά και στο google μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες σχετικά με το βάψιμο. Για μικρές επιφάνειες όπως drives έχω χρησιμοποιήσει και χρώματα μοντελισμού. Τώρα για πιο μεγάλες επιφάνειες κάτι σε σπρέι. ’λλα παιδιά μπορούν να σου δώσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μάρκες και τύπους. Αυτό που μπορώ να σου πω στα γρήγορα είναι ότι για να είσαι σίγουρος ότι το χρώμα σου θα πιάσει, πρέπει να τρίψεις πρώτα το παλιό χρώμα από το κουτί, να το περάσεις με αστάρι και μετά να βάψεις με το καινούργιο.
  17. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αυτά που έχω κυκλώσει λέω, αλλά και γενικότερα ότι καλώδιο δεν έχει κάλυμμα. Και στου κουτιού που πάνε στην μητρική και σ' αυτά μπορείς να βάλεις. Δες στις δικές μου φωτογραφίες τους έχω βάλει μαύρο κάλυμμα.
  18. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ωραίος Hunter απλά να προσθέσω και εγώ προσπάθησε να κάνεις κάτι με τα καλώδια κάτω και γύρω από τους σκληρούς δίσκους. Πάρε κανά sleeving kit ή σπιράλ κάλυμμα.
  19. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Έφαγα σχεδόν όλο το πρωί για να τα συμμαζέψω και το παίδεψα πολύ. Τα καλώδια είναι τεντωμένα και τσιτωμένα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Με την τροφοδοσία της κάρτας ας πούμε δεν μπορώ να κάνω τπτ καλύτερο γιατί δεν φτάνει το καλώδιο να κατέβει πιο κάτω και να έρθει κάθετα. Όλα τα άλλα καλώδια είναι πιασμένα μαζί και κολλημένα στο πίσω μέρος του κουτιού. Μια άλλη εναλλακτική που σκέφτηκα, είναι να κατεβάσω το πάνελ με τα κουμπιά και τις USB του Stacker πιο κάτω για να μην κάνουν τόση διαδρομή τα καλώδια του, αλλά δεν βολεύει και μου αρέσει καλύτερα πάνω πάνω. Anyway αυτά από συμμάζεμα προς το παρόν. Περισσότερα όταν αξιωθώ να βάλω νερό και στη CPU :whistling
  20. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Μετά λοιπόν από τις προτροπές σας να συμμαζέψω τα καλώδια, ασχολήθηκα σήμερα και πιστεύω ότι κάτι έκανα...
  21. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Oκ τότε θα τα κοιτάξω. Thx παιδιά
  22. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Alex αυτά που μου έδωσες δεν νομίζω να κάνουν γιατί δεν γράφουν για ΑΜ2. Και έτσι όπως τα είδα οι βίδες τους δεν πρέπει να ταιριάζουν. (Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) Εκτός αν τα έχει δοκιμάσει κάποιος.
  23. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Είναι στα πλάνα μου αυτά που λες. Απλά το κιτ της Asetek που έβαλα, μου το έδωσε ένας φίλος για να πάρω μια ιδέα, αλλά το μπλοκ του CPU δεν κάνει για ΑΜ2. Έχω ξεκινήσει μια πατέντα με πλέξυ μπας και το ταιριάξω σε πρώτη φάση, γιατί από μια πρόχειρη γύρα που είχα κάνει πριν λίγο καιρό στα μαγαζιά είδα ότι μπλοκ για ΑΜ2 δεν έχει ακόμη. Αν έχεις να προτίνεις κανένα...και αφού βρεθούν λεφτά :cry: ...κάτι θα κάνουμε!!
  24. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Thx! Τα καλώδια από το Stacker πρέπει κυρίως να μαζέψω λίγο και θα καθαρίσει και άλλο. Είναι να το πάρω απόφαση να λύσω όλο το καλωδιομάνι ξανά.
  25. Spooky

    Δείξτε το κουτί σας...

    Αφού ξεμπερδέψαμε με σπουδές και στρατό φτιάξαμε ένα μηχάνημα και το βάλαμε και στο νέο κουτί ( Stacker ). Να και μερικές φωτογραφίες:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.