Jump to content

Rhagoletis

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Rhagoletis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Rhagoletis

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Τα γράμματα όντως πριονίζουν αλλά μόνο σε windows xp, στα 7 δεν είδα κάτι τέτοιο. Όσον αφορά τα χρώματα δοκίμασε τις εξής ρυθμίσεις contrast:75 brightness:31 R: 99 G: 95 B: 98
  2. Rhagoletis

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Το δικό μου κομμάτι (τελικά την αγίορασα!) δεν έχει κάποιο πρόβλημα με το uniformity και ίσως ούτε με το backlight bleeding ή αν έχει είναι ανεπαίσθητο και σίγουρα ούτε που φαίνεται σε παιχνίδια. Η άποψή μου είναι να πάρεις το συγκεκριμένο μόνιτορ αν θες αλλά να ξέρεις ότι μετά θα έχεις πρόβλημα να ξαναχρησιμοποιήσεις άλλο TN monitor. Όλα τα TN θα σου φαίνονται ότι έχουν ξεπλημένα χρώματα.
  3. Rhagoletis

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Να ρωτήσω και γω με τη σειρά μου τους έχοντες την 2311h. Ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω την LG E2250V που έχω με την 2311h και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η αλλαγή. Η δουλειά μου είναι προγραμματισμός και θέλω να ξέρω κατα πόσο είναι ξεκούραστη σε θέματα κειμένου γιατί σε κάποια φόρουμ διάβασα ότι λόγο υψηλής φωτεινότητας η 2311h κουράζει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.