Jump to content

stako

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Motorcycles
  • Επάγγελμα
    IT

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stako's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. stako

    Intel SSD

    An θυμάμαι καλά στα 7 μου βγάζει 7,9 ο δίσκος.....
  2. stako

    Intel SSD

    Ok, just checking... Φαίνεται να έκανα καλά που απενεργοποίησα το optimization: "Also some people like calbearz024 says their problems were 'delivered late', which I assume their disks went to wrong after scheduled optimization on their disks." "So I saw a case where x25-m went wrong on Vista, 2 days after update. I'm getting sure that it goes wrong since it tries erasing data which is thought not to be used" Την έκανε την ^%$^##@%$# της η Intel........ Κρίμα...... Αναρωτιέμαι αν καλύπτονται από τς δηλώσεις περί backup προ του update κτλ. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για μια περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στο update και κολλάνε τα πάντα, είναι διαφορετική περίπτωση πιστεύω. EDIT: crmaris είχες ενεργοποιημένο το optimization? Με schedule κτλ εννοώ. Ή μήπως το έτρεξες χειροκίνητα και μετά κράσαρε?
  3. stako

    Intel SSD

    Χμμμ.... Δεν πιστεύω τα τωρινά bricks να έγιναν λόγω του παλιού θέματος με το password του δίσκου??? Γιατί το έγραφε στα notes να μην κάνετε το upgrade αν υπάρχει κάτι τέτοιο ενεργοποιημένο. crmaris είχες τίποτε τέτοιο?
  4. stako

    Intel SSD

    Σε μένα όπως έγραψα παραπάνω έπαιξε οκ το update και είδα και αρκετά ανεβασμένα νούμερα. Αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο απενεργοποίησα το schedule του SSD Toolbox μιας και είδα ότι αποσύρανε ΚΑΙ αυτό από το site τους...
  5. stako

    Intel SSD

    Μόλις έβαλα το νέο update στον 80άρη και έτρεξα και το Intel SSD optimizer. Έκανε δουλειά..... Πάντως η Intel πρέπει να έχει σίγουρα περιορισμένο επίτηδες το sequential write. EDIT: Ξέχασα να ανφέρω ότι πρόκειται για 80άρη σε απλό SATA.
  6. stako

    Intel SSD

    Εγώ καμία μα καμία απολύτως... Το μόνο μου πρόβλημα με τους SSD είναι ότι με κάνουν και δυσανασχετώ πολύ με το PC της δουλειάς που σέεεεερνεται......... (και ναι, είναι καλύτερο σε specs από το pc μου στο σπίτι ΕΚΤΟΣ του SSD!)
  7. stako

    Intel SSD

    Σωστός. Ο μέσος χρήστης δεν το χρειάζεται... Μια άλλη σημαντική διαφορά πάντως είναι και στο boot του firefox με 15-20 tabs στην μνήμη που σε κανονικό υπολογιστή ΣΕΡΝΕΤΑΙ.
  8. stako

    Intel SSD

    Με G2 το Photoshop ανοίγει όπως το notepad σε κανονικό δίσκο... Τώρα αν αυτό δεν είναι βελτίωση (προσωπικά δεν ξέρω πιο βαρύ πρόγραμμα στο boot από το PS) τότε τι να πω...
  9. stako

    Intel SSD

    Σαφώς και ισχύει, απλά αν όλα είναι οκ τότε ΔΕΝ είναι φυσιολογικό ο SSD να θέλει 40sec για να μπει... Γύρω στα 10-20 το πολύ θέλει...
  10. stako

    Intel SSD

    4sec για boot από την στιγμή που θα πατήσεις το κουμπί? Ή από την στιγμή που θα τελειώσει το POST και ότι άλλο τυχόν έχεις πάνω (πχ έξτρα controllers κτλ)...? Αν είναι μετά το POST κτλ τότε τα 40sec είναι πάρα πολλά.....
  11. stako

    Intel SSD

    Παιδιά καμιά θήκη για 5άρια bay έχει δει κανείς? Ελλάδα εννοώ και όχι από ebay κτλ...
  12. stako

    Intel SSD

    Ένα τελευταίο review... http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=3631&p=11 TRIM το Q4 για τα G2 αλλά από ότι φαίνεται δεν το χρειάζονται και πολύ... Ο δίσκος είναι ήδη τέρας επιδόσεων..... Και κάτι ενδιαφέρον για όσους ακόμα αναρωτιούνται αν αξίζουν τα 200€.
  13. stako

    Intel SSD

    Α, εννοείς το πρόβλημα με το password του δίσκου στο BIOS... Έχω την εντύπωση ότι το τελευταίο firmware το λύνει αλλά ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΩ ΣΙΓΟΥΡΑ! Δεν με απασχόλησε γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να ενεργοποιήσω password στον δίσκο και δεν με ένοιαξε καθόλου... Αν στο μηχάνημα σου τα πάντα λειτουργούν λες και είναι στην RAM (ή αν δεν σε ενδιαφέρει να συμβαίνει κάτι τέτοιο) τότε δεν αξίζει να δώσεις 200€ για SSD. Το "λες και είναι στην RAM" δεν μπορώ και δεν χρειάζεται να το εξηγήσω περισσότερο εδώ μέσα, νομίζω όλοι καταλαβαίνουν. Εξάλλου τα παιδιά παραπάνω ήδη εξήγησαν πλήρως.
  14. stako

    Intel SSD

    Έχουν οι άτιμοι........
  15. stako

    Intel SSD

    Μην με κολάζεις! Κάποιος ανέφερε διαθεσιμότητα και για 320άρη........
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.