Jump to content

Eaglaras

Premium Members
  • Posts

    214
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Eaglaras

  • Γενέθλια 11/09/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές
  • Επάγγελμα
    Διδακτορικός φοιτητής

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eaglaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eaglaras

    Νερό, χλώριο, φίλτρα.

    ναι δίκιο έχεις.. και εγώ αυτό πιστεύω. με τους υπολογισμούς μου χονδρικά δεν έχει περάσει ακόμα ο όγκος νερού που είναι rated το φίλτρο. άρα λογικά βαστάει ακόμα
  2. Eaglaras

    Νερό, χλώριο, φίλτρα.

    εγώ έχω ενα Instapure φίλτρο που έχει ένδειξη αλλα λέει και να το αλλάζεις στους 3-4 μήνες. εγώ το έχω 10 μήνες, η γεύση του νερού είναι μια χαρά (έχει μεγάλη διαφορά με το άφιλτρο) ακόμα, και η ένδειξη αντικατάστασης δεν έχει ανάψει, λέει πως είναι οκ ακόμα. Μήπως όμως επειδή πέρασαν τόσοι μήνες πρέπει να το αλλάξω?
  3. Eaglaras

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    http://www.news.gr/oikonomia/h-tseph-moy/article/208043/o-enfia-fevgei-o-neos-fmap-erhetai.html άρχισαν να λογικεύονται..
  4. Eaglaras

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    γιατί πρέπει να δείξουν πως κάτι κάνουν.. οι Ευρωπαίοι θα συμφωνήσουν να άλλαξουν λίγα τα ονόματα για να σώσουν την υπόληψη της κυβέρνησης (save Tsipras' face).. Πάλι σε νέο μνημόνιο θα καταλήξουμε.. Οι μεταρρυθμίσεις όμως που περιέχει το μνημόνιο είναι απαραίτητες και πρέπει να γίνουν επιτέλους. Αν η νέα κυβέρνηση α) κάνει κάποια πρόοδο στο θέμα της φοροδιαφυγής β) εξασφαλίσει έστω και ελαφρώς καλύτερους όρους, πχ μείωση του πλεονάσματος από 3+ σε 1.5% γ) δεν εκτροχιάσει τον προυπολογισμό με προσλήψεις στο δημόσιο (γιατί είπε πως ακόμα και αυτοί που θα επαναπροσλάβει θα είναι μέρος των μελλοντικών προσλήψεων που έχουν ανακοινωθεί πρώτος θα βγώ να τους πω ήρωες που τους έκραζα μέχρι τώρα. Όσο για την ανθρωπιστική κρίση που αναφέρουν συνέχεια, θα χαρώ πολύ οι φόροι που πληρώνω, όσο έχω ακόμα έσοδα, να βοηθήσουν συνανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι κυφήνες του δημοσίου και συνταξιούχους ΔΕΚΟ και συνδικαλίστες.
  5. Eaglaras

    Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

    μπαα.. μάλλον ο ασθενής πάσχει από ανίατη ασθένεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.