Jump to content

Γιωργος_Μ

Premium Members
  • Posts

    583
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Γιωργος_Μ

  • Γενέθλια 30/12/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    Antares
  • Ενδιαφέροντα
    Ορεξη για τιποτα

Γιωργος_Μ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ενα ενδιαφερον αρθρο για την οικονομικη κριση : https://athens.indymedia.org/post/1533952/
  2. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ρε LL_NEO ελπιζω να παιρνεις καλο μισθο, γιατι ειναι πολυ αχαρο να προσπαθει κανεις να τρομοκρατει και να λοιδωρει την πλειοψηφια της κοινωνιας ωστε να βγαλει λαδι την ακραια νεοφιλελευθερη πολιτικη που ακολουθουνε οι εγκαθετοι. Και μην ανησυχεις, αμα βγει ο Συριζα και κανει τα ιδια, τα ιδια θα λεμε και για αυτον.
  3. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν εχω κρατησει την πηγη ητανε απο ξενο ενημερωτικο site, παντως δεν ερμηνευσα την δηλωση , αφηνω στην ευχερια του καθενος να συμπερανει, κατα τη διαρκεια της κρισης, ποιες κοινωνικες ταξεις εχουνε χασει τεραστιο μερος των εισοδηματων και της περιουσιας τους, ενω ποιες τα εχουνε αυξησει αντιστοιχα. Και μιας και ανεφερες δυο αλλους τροπους, που βλεπεις εσυ οτι η γερμανια φευγει απο τη λογικη του μαρκου οσον αφορα το ευρω, και δευτερον σε ποιους τομεις εχει συγκριτικο πλεονεκτημα η ευρωπαικη ενωση σε σχεση με την κινα αυτη τη στιγμη.
  4. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Οταν βγαινουν ευρωπαιοι εκπροσωποι και αναφερουν οτι πρεπει να "ανταγωνιστουμε" τους εμπορικους μας εταιρους , δειχνοντας με το ματι την Κινα, τοτε οποιοσδηποτε με στοιχειωδη νοημοσυνη καταλαβαινει που παει το πραγμα... δυστυχως.
  5. Γιωργος_Μ

    Sid Meier's Civilization: Beyond Earth

    Λοιπον μετα απο 20 ωρες gameplay και ως fan της σειρας (τα εχω λιωσει ολα εκτος απο το πρωτο). Το παιχνιδι εχει ενα σοβαρο ελλατωμα που ελπιζω να το διορθωσουνε με patch 'η expansion : Το Δεντρο Science περα το οτι σε κουραζει παρα πολυ σε βαθμο πονοκεφαλου εφτασε σε σημειο που οι τεχνολογιες που θα ανακαλυψεις πρωτα να επηρεαζουνε σε ποιο upgrade θα κλειδωσουν τα military units. Αυτο και μονο εξηγει που εχει 10 μοναδες κατω metacritic απο το Civilization 5. Και ενα δευτερο μικροτερο ψεγαδι ειναι οτι εν ετος 2014 συνεχιζεται το micromanagement με τα trade routes, επρεπε να ειχε ενα κουμπι τουλαχιστον να επαναλαμβανει τη τελευταια διαδρομη που επελεξες αυτοματα. Οσοι σκοπευουν να το αγορασουν να περιμενουν καποιο μεγαλο patch 'η expansion. (και το λεω ως φανατικος υποστηρικτης της σειρας)
  6. Γιωργος_Μ

    Γυμναστηριο και χημειες

    Για ατομα που ειναι απο αρχαριοι εως μεσαιο επιπεδο 4 φορες τη βδομαδα βαρη πιστευω ειναι το ιδανικο. Κατι του στυλ Στηθος+Δικ, Πλατη, Ωμοι+Τρικ, Ποδια. Αμα κανεις περασει το επιπεδο του μεσαιου δεν θα ζητησει συμβουλες απο το λαμπη ετσι και αλλιως.
  7. Γιωργος_Μ

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    Μαλλον καταλαβα λαθος απο καποια σχολια που διαβασα αλλου, παντως ειναι κοινο μυστικο οτι οι εξελιξεις στο gaming καθοριζονται απο τις κονσολες. 6 Giga Vram θα γινει το στανταρ αν υποθεσουμε οτι το PS4 μπορει να χρησιμοποιησει γυρω στα 5-6 στα games.
  8. Γιωργος_Μ

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    Παιδες το Shadow of Mordor 6 Giga Vram ειναι για 4K Αναλυση με το Texture Pack.
  9. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ρε συ LL_NEO το 1/3 των ιδιωτικων υπαλληλων δουλευει 4ωρο για 200-300 ευρω , και για τα πρωτογενη πλεονασματα που εχει δεσμευτει μεχρι το 2016 ακομα και αυτοι που εχουνε εισοδημα πανω απο 1000 ευρω το μηνα θα πρεπει να δινουν τα μισα στο κρατος (τουλαχιστον) για να τα μαζεψει. Και δεν φτανουνε ολα αυτα, συνεχιζεται το χαιδεμα της μεγαλοαστικης ταξης με συνεχεις χαριστικες διαταξεις και δωρακια πασης φυσεως. Το εχεις παρει πρεφα οτι εισαι γραφικος οσο δεν παει. Καλυτερα Τσιπρα και ας κανει τα ιδια (που αποκλειεται να ειναι τοσο προσκυνημενοι οσο η νδ και το πασοκ) , 40 χρονια εχετε μπιπ το συμπαν και θελετε να συνεχισετε λες και δεν τρεχει τιποτα.
  10. Γιωργος_Μ

    Diablo 3 TheLab Clan

    Παιδες καντε μου ενα invite Davman#2844
  11. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Οποιος θελει να αφιερωσει 2 λεπτα μπορει να δει πως εχει διαμορφωθει ο φορος ακινητων τα τελευταια χρονια. Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ): Η επιτομή του άδικου φόρου
  12. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Eurostat: Στο 174,1% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος της Ελλάδας Ουδεν Σχολιον
  13. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Καλυτερα κρατικη η Δεη , παρα καρτελ οπως τα διυλιστηρια που τα εχουνε 2 οικογενειες, και μετα απο τοσα χρονια δεν εχει μπει ακομα συστημα εισροων εκροων, με αποτελεσμα να εχουμε δισεκατομμυρια ευρω διαφυγοντα κερδη καθε χρονο απο λαθρεμποριο καυσιμων. Οποιος θελει να φτιαξει ελευθερη αγορα με κρατικοδιαιτους επιχειρηματιες, 'η ηλιθιος ειναι 'η εχει οφελος. Παντως επικινδυνος ειναι σιγουρα. Οποιος θελει να ξεκινησει ιδιωτικοποιησεις , να "σπασει" 'η να ελεγξει τα υπαρχοντα καρτελ αλλιως ειναι αναξιοπιστος.
  14. Γιωργος_Μ

    Η δικαίωση ήλθε!

    Seismic δεν ειμαι μηχανικος να εχω αποψη περι της ευρεσιτεχνιας σου, αλλα επειδη σπουδαζα μαθηματικος πρεπει να ξερεις οτι το 1+1=2 το αποδεικνυουμε στα μαθηματικα ,τιποτα δεν θεωρειται δεδομενο. Αδικεις τον εαυτο σου με τον τροπο που γραφεις. (σε περιπτωση που εχεις ανακαλυψει κατι καινοτομο) Μην απορεις αμα σε θεωρουν γραφικο πολλοι.
  15. Γιωργος_Μ

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η παρουσα κατασταση ειναι η εξης : εχουμε τους πιο διεφθαρμενους πολιτικους στην ευρωπη, δεν δεχομαι αυτοι να αναλαβουν να ιδιωτικοποιησουν τους πιο κρισιμους τομεις στην ελλαδα. Ο καπιταλισμος δεν ειναι ιδιος σε ολες τις χωρες, αν ειχαμε συστηματα οπως των σκανδιναβικων χωρων 'η της ελβετιας παλι αντιθετος θα ημουν μεν, αλλα θα το συζητουσα. Ναι ειδα ποσο ευαισθητος εισαι για τους 25χρονους με μια αγορα εργασιας ζουγκλα και για μισθο χαρτζηλικι. Σου ειχα πει σε παλιοτερο ποστ περι κοινωνικου αυτοματισμου, συνεχιζεις και το κανεις.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.