Jump to content

johnmr

Members
  • Posts

    35
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by johnmr

  1. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    ευχαριστώ. ακομα το ψαχνω λιγο, κοιταω και την asus 24ahl, λιγο θελω ακομα και θα αποφασισω.
  2. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Να σε καλά φίλε μου καλοδούλευτη, από bleeding πως τα πάει ? Άστα και εγώ με οθόνη 7ετιας ΤΝ είμαι ακόμα, να προχωρήσω άφοβα δηλαδή !!! το προτείνεις ?
  3. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Φίλε μου με το καλό να παραλάβεις, περιμένω τις εντυπώσεις σου από την νέα σου οθόνη γιατί με ενδιαφέρει. Αν θες πες από που την πήρες και πόσο ?
  4. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Θα ψάξω να βρω 27αρα να δω από κοντά, αλλά ….. ......το βλέπω το 24αρη να έρχεται κατά πάνω μου, όπως το είχα αποφασίσει, αλλά και λόγο χρημάτων.! Να είστε καλά με βοηθήσατε πολύ.
  5. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Έτσι νομίζω και εγώ πρέπει να είναι μεγάλη για τόσο κοντά και με τέτοια ανάλυση. Απλά ρωτώ για να μαθαίνουμε κιόλας κάτι παραπάνω. Έχεις κάποια άποψη για 24αρη 16:10 ? Ευχαριστώ
  6. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Δεν θα ήθελα καθόλου αυτό το φορμά 21:9 και το 29αρη δεν μου αρέσει καθόλου, άσε που και το 27αρη το θεωρώ υπερβολή για 60-80cm απόσταση, δεν έχω κάτσει ποτέ βέβαια μπροστά σε τέτοια οθόνη, το υποθέτω. Οπότε απορρίπτω όλες της 25αρες που σου έδειξα, όσο για αυτήν την 25αρα που προτείνεις, αν γνωρίζεις, είναι νέο μοντέλο και δεν έχει έρθει ακόμα Ευρώπη ή η HP δεν θα το φέρει καθόλου προς τα εδώ ‘για τους δικούς τις λόγους’ αν ξέρεις.?? Άσχετα με την απάντηση που θα δόσεις για την 25αρα HP, εσύ ποια 24αρα 16’’10 θα επέλεγες και γιατί ? Και αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις σε αυτό που είχα ρωτήσει στο αρχικό μου ποστ < Μια 27΄΄ 1080p είναι υπερβολή για χρήση γραφείου? μήπως τα στοιχεία στην οθόνη είναι τεράστια και αλλοιώνονται λόγο χαμηλού ppi ?> Και κάτι ακόμα μπορείς να προτείνεις το ποιο φτηνό και καλό 27αρη 1440p ? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
  7. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Ok, ευχαριστώ για την απάντηση, με κάλυψες πλήρως. Κάρτα γραφικών έχω την μια R9 280x. Διάβασα τα review και για τις δυο….....χμ εντάξει δεν βρήκα κάτι κακό είναι και οι δυο πολύ καλές οθόνες, ποιο εντυπωσιακή η dell, προσφέρει και τις θύρες USB3 και display port δεν κολαω όμως σε αυτά. Αν όντως το panel της Asus είναι καλύτερο τότε οκ, περισσότερο με προβληματίζει το service-εγγύηση της Asus. Όπως έγραψα και ποιο πάνω σε 25αρα 1080π υπάρχει κάτι, αξίζει τον κόπο ή είναι χειρότερα panel από τα 24αρια. Π.χ. κάποιο από αυτά: http://www.hardwareversand.de/1883/63+cm+%2825+Zoll%29.search (όχι τα 1440π σε αυτή την διάσταση) Ευχαριστώ
  8. johnmr

    Επιλογή οθόνης 16:10

    Παιδιά καλησπέρα. Αν δεν έχει πρόβλημα ο < kostas82 > και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, να ρωτήσω και εγώ εδώ μιας και είμαι σε αναζήτηση οθόνης 16:10 24΄΄ Τώρα έχω ένα 22΄΄ 1680χ1050 με scaling στα win7 120% και πολλές φορές μεγαλώνω λίγο ακόμα το κείμενο, για να το διαβάζω καλύτερα, είναι και λίγο η ηλικία λίγο τα μάτια, θέλω να είναι όσο το δυνατόν ποιο ξεκούραστο γιατί διαβάζω αρκετές ώρες την μέρα. Όσο για games το σ.κ και όταν θα βρω χρόνο κάνα racing και fps(COD) όχι σπουδαία πράγματα αλλά όταν παίζω θέλω να το ευχαριστιέμαι. Η απόσταση είναι το κλασικό νομίζω, διάβασμα 50-60-70cm και όταν παίζω racing και λόγο τιμονιέρας 80-90cm, χρήμα …300-350 με το ζόρι. Κοιτάζω και εγώ την Dell U2415 γιατί διαβάζω πως είναι ελαστική από άποψη service σε σχέση με την Asus και γιατί μου αρέσει, όσο για το frameless casing πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να είναι στο διάβασμα ενός κειμένου ή φόρουμ ή ακόμα και στα games ? Εκτός βέβαια αν μιλάμε ότι το panel της Asus είναι πράγματι ανώτερο , οπότε οκ. Και κάτι ακόμα γιατί με προβληματίζει το μέγεθος της οθόνης σε σχέση με την ανάλυση, και πόσο καθαρά φαίνονται όλα τα στοιχεία και τα γράμματα πάνω της, μιας και τώρα την έχω με scaling 120% την 22΄΄. Μια 27΄΄ 1080p είναι υπερβολή για χρήση γραφείου? μήπως τα στοιχεία στην οθόνη είναι τεράστια και αλλοιώνονται ? Αλήθεια 25΄΄ 1080p οθόνες καλές δεν βγαίνουν ? 27΄΄ και 1440p το ξεχνώ γιατί πρέπει να αλλάξω και κάρτα γραφικών. Σορρυ για τα πολλά ερωτήματα αλλά καλό είναι αν κάποιοι γνωρίζουν να μάθουμε και εμείς που ψάχνουμε. Οθόνη αλλάζεις μια στο τόσο, οπότε όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερη επιλογή θα κάνεις. Αν Πρέπει να ανοίξω καινούργιο θέμα παρακαλώ να με ενημερώσετε Ευχαριστώ Φίλε μου καλό θα είναι να μας πεις την γνώμη σου, δηλαδή εννοείς ότι έμεινες, ας πούμε, με το ‘στόμα ανοιχτό’ όταν την άνοιξες μπροστά σου, έως και σήμερα ή όσο καιρό την έχεις?, θα την άλλαζες για κάποια άλλη ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.