Jump to content

ministry

Members
  • Posts

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    games

ministry's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ministry

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    4-5 εργασιμες μερες
  2. ministry

    World of Warcraft

    Τrinket ρε παιδιά από που αγοράζεις; Μόνο από AH;απο NPC δεν πουλάει κανείς? Δεν έχω καταλάβει τι γίνετε με αυτά,έχω φτάσει 46lvl και δεν έχω βρει πουθενά ακόμα.
  3. ministry

    Live For Speed

    Ti 1.24.50 ρε φίλε με την πισωκουνα το tourbισιο αυτό τον χρόνο τον κάνω μέχρι την δευτερη στροφή! Το τουτού το πάω σαν μπαλαρινα που κάνει πιρουέτες.Όντος οι καμμένοι εκεί μεσα πρέπει να μαδάνε κόσμο,ψάχνουν για θύματα για να τους ξεσκίζουν!!
  4. ministry

    Live For Speed

    Παίζει με τον πόνο μου βλέπω!!! Για online να σου πω την αλήθεια δεν έχω παίξει για το λόγο ότι θα φάω τον λοπού από την πρώτη στροφή με σας τους πιλότους εκεί μεσα που θα είστε,+ ότι δεν έχω πεταλιέρα και με το ποντικι, γκάζι-φρένο είναι on-off. be good!
  5. ministry

    Live For Speed

    Και εμένα μου αρέσει το demo FROST πάρα πολύ, αλλά τα ιδια και τα ίδια αυτοκίνητα? παίζει μεγάλη ποικιλία απο τουτού βλέπω!! :red:
  6. ministry

    Live For Speed

    Ρε παιδια,βλέπω παιζετε ολοι το φουλ βερσιον και εγκω παιζει ντέμο μήπως σε ΠΜ παίζει τίποτις δια το ξεκλειδοεντερικολο προβλεματικο απιχνιδι?? THNKS για όποιον βοηθηση τον αόματο:sick:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.