Jump to content

Cool

Premium Members
  • Posts

    69
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Cool

  1. Καλό θα ήταν να έχεις ένα firewall γιατί υπάρχει περίπτωση να μπερδεύονται μεταξύ τους. Ειδικά των Windows δε χρειάζεται καθόλου αφού έχεις τα άλλα δύο. Όσο για το Μ$ Antispyware, κι εγώ το έχω μαζί με άλλα προγράμματα, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ συχνά αφού της Μ$ κάνει τη δουλειά του.
  2. Δε νομίζω. Απλώς θέλει να μπει και στο χώρο των αντι-ιικών και antispyware κτλ. Θέλει το μονοπώλιο.(ή έστω το ολιγοπώλιο με αρχηγό εκείνη). Πάντως το πρόγραμμα με 'εχει βολέψει πάρα πολύ.
  3. Συγχαρητήρια για το θέμα. Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου το Microsoft AntiSpyware το οποίο βρίσκεται στην Beta έκδοση του. Έχει επιλογές για προγραμματισμένο scaning, ανανεώνεται αυτόματα και παρέχει real-time προστασία. Το μόνο αρνητικό που έχω δει είναι ότι κάποια προγράμματα τα αναγνωρίζει ως spyware και adware(πχ το Kazza). Αλλά αυτό διορθώνεται στο πρώτο scan που θα κάνει με την επιλογή "Always Ignore".
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.