Jump to content

arrwstos

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by arrwstos

  1. arrwstos

    27" S-IPS 2560x1440 με 300 ευρω στην πορτα σας...

    Θα σου πω για το 2) επειδή και εγώ ψάχνομαι : Αντιγραφή απο faq ocn : Q: Is it worth it to buy a pixel perfect monitor? A: No. All evidence as of now suggests that probability of receiving a monitor with no or little dead pixels is random, even if purchasing a 'pixel perfect' monitor. It seems that it is a marketing ploy for them to get more money. Επίσης στο site αυτό θα βρείς τις απαντήσεις για το 1) και 3)
  2. arrwstos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Ευχαριστω αλλα το κουφο ειναι οτι οταν το βγαζεις το Pc κανει Post μπαινεις win το ξαναβαζεις και δουλευει. Τωρα ας πουμε εχω και το hdmi πανω και το displayport και ανοιγει κανονικα. Ειναι λογος για Rma λες?
  3. arrwstos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Το μοναδικό πρόβλημα μεχρι στιγμης ειναι οτι το Pc δεν κανει ποστ με το display port μέσα. Αναγκαστικά εχω και το hdmi συνδεμενο ωστε να προχωρησει το Post. Τι κουφό και αυτο?Εχει ξανασυμβεί σε κανένα?
  4. arrwstos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Ενα γρηγορο τεστ στην Sapphire R290x, stock volts, stock ψυξη
  5. arrwstos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Κανένα νέο?Εντυπώσεις? Είναι σταθερή?
  6. arrwstos

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Αναμένω τέλος εβδομάδας επίσης απο το ίδιο μαγαζί. Εντυπώσεις εδώ..!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.