Jump to content

Mill

Premium Members
  • Posts

    307
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Mill

  1. Παιδια εν τελη θα παρω την R9 270x και επεξεργαστη τον amd fx-6300. Μπορειτε να μου προτεινετε μια motherboard γυρω στα 60 ευρω που να κολλαει με αυτα; το τροφοδοτικο μου ειναι thermaltake tr2 500W.

    Δες και αυτήν GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL - αν πας σε αρκετά δυνατή κάρτα.Να κοιτάξεις και για οθόνη όταν μπορέσεις.

    Δε συγκρίνεται ο C2Q με τον 6300.

  2. Οι retail Radeon R9 290 και 290X cards μπορεί να τρέχουν χαμηλότερα από τα press samples.

    Και οι δυο κάρτες έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν τις ανώτατες boost frequencies κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Αυτό έγινε σε κάρτες που αγοράστηκαν από την αγορά και όχι αυτές που τους έδωσε η AMD για το review (tomshardware).

    Πηγή: Updated: Retail Radeon R9 290X cards may be slower than press samples - The Tech Report

    Και το review: AMD Radeon R9 290 Review: Fast And $400, But Is It Consistent? - Digging Deeper Into Hawaii’s Behavior

    Παρόμοια συμπεριφορά της κάρτας από χρήστη στα φόρουμ του teck report ο οποίος αντιμετώπισε το πρόβλημα ανεβάζοντας το fan στο 50% ώστε να έχει "smooth" non-throttling clock speeds όπως λέει.

    TR Forums • View topic - So much for 290x's claimed "1GHz"...

    Απαράδεκτη η AMD καθώς πολύ χρήστες που θα αγοράσουν τις κάρτες αυτές και δεν ασχολούνται με το θέμα θα έχουν χαμηλότερη απόδοση από την διαφημιζόμενη.

    Overclockers UK Forums - View Single Post - AMD accused of "Golden Sample" on 290X given to reviewers, retail bought cards throttling

    Absolute rubbish about press cards being golden samples.

    We had a press sample card, it did OK, we then got an Asus card and a Sapphire card form our warehouse stock, they both beat the press card in all our benchmarks as they hit higher overclocks. None of the cards experienced any throttling issues.

    So without a doubt, complete BS.

    http://translate.google.com/translate?sl=sv&tl=en&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.sweclockers.com%2Fartikel%2F17845-snabbtest-radeon-r9-290x-i-blasvader-for-golden-samples-sweclockers-undersoker

  3. τώρα για το mandle πραγματικά δεν ξέρω πως θα λειτουργεί στην σειρά 7χχχ.Πιστεύω πώς αφού η αρχιτεκτονική είναι ίδια δεν θα υπαρχει πρόβλημα σε επίπεδο hardware τουλάχιστον!!

    Συμβατό με όποια έχει GCN είναι.

  4. Το πρόβλημα της υπόθεσης λέγεται i5 4670K. Κι αυτό γιατί πετάει εντελώς εκτός

    αγοράς τον 8350 μιας και το τελευταίο προπύργιο του τελευταίου, οι multithreaded επιδόσεις, κλονίζονται.

    Λίγα review υπάρχουν σχετικά για τον 4670K και σε αυτά χάνει σε MT από 8350.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.