Jump to content

THE GOD

Premium Members
  • Posts

    278
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by THE GOD

  1. Και θα ειχες αμαξι?

    Οσο για το μολυβι που εχει πανω η ζαντα, μιλαμε αυτη η ζαντα πρεπει να ειναι τελειως εκτος απο ζυγισμα. Δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχει πολλα μολυβια επανω. Αν δεν εχει και κανενα ειναι το καλυτερο, γιατι σημαινει οτι το ζαντολαστιχο εχει το τελειο ζυγισμα σε όλη τη διαμετρο του.

    Ασε που πρεπει να ζυγηζει γυρω στους 2.5 τονους το αμαξι....

  2. Mε λιγα λογια το RX-8 τροει τα κερατα του(το ξερο λογο οτι το ειχα και εγω με τα 230hp-193HP στον τροχο και 19 κιλα ροπη παντα stock.)σε βενζινες και λαδια,καλος ο wankel αλλα θελει πολυ περιποιηση.

  3. Αρχική απάντηση από Dagalidis

    Mην ανυσηχείς βρε....

    Η ΙNTEL έκανε 3 χρόνια να απαντήσει στον ATHLON64 της AMD...:D

    Σε 3 μήνες θα έρθουν τα επάνω - κάτω με τον Κ10 της AMD που απ'ότι λέγεται θα είναι τουλάχιστον 15-20% ποιό γρήγορος από τον Conroe και ΟΧΙ μόνο αυτό ......

    Η ΑΜD υπόσχεται έυκολο Scalling μέχρι τα 4Ghz......:worship: :clap:

    Aντε να βάλουμε κανέναν τετραπύρηνο της προκοπής....:T:

    1)Οταν λες 15-20% γρηγοροτερος απο τον CONROE,ενοις τον dual core,εμ φυσικα θα ειναι και πιο γρηγορος,αφου βαζεις 4 πυρινο versus dualcore,ετσι δεν ειναι?Δεν ειδα η διαβασα πουθενα να λεει 15-20% γρηγοροτερς απο τον 4 πυρινο Kentsfield?????????

    2)4G scaling?Που το ειδες αυτο?Link pls?Αν μπορει να πιασει τα 3.5G ειναι ζητημα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.