Jump to content

Hellraiser

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Hellraiser

  1. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Vadergr αυτην την εποχη ειμαι στο Θεραπευτηριο της Σχολης Ναυτικων Δοκιμων στον Πειραια. Περιττο να πω οτι ολοι οι Δοκιμοι καταριουνται την ωρα και τη στιγμη που πηρα μεταθεση εκει ενω αντιστοιχα ολα τα ναυτακια ξεκουραζουνται με κυκλικο προγραμμα που εχω φτιαξει! Fotme για παραμεθωριο αν εισαι Αθηναιος προσπαθησε για Σαλαμινα και συγκεριμενα Αρχηγειο Στολου που πανε ολα τα βυσματα. Αν δεν εισαι προτιμησε Κρητη που ειναι παρα πολυ καλα και θα παιζεις και με off για να μπορεις να πηγαινεις σπιτι σου. Για μετα πολυ καλες υπηρεσιες ειναι αυτη τη στιγμη Μετοχικο ταμειο,Ναυτικο μουσειο,Αβερωφ,Υδρογραφικη υπηρεσια και ΓΕΕΘΑ. Ολες οι αλλες ειναι πανω κατω τα ιδια. Μακρια απο καραβια τυπου κανονιοφορους,υδροφορες κτλ και νησια μιας και δεν εχουν πολυ κοσμο και βαζουν μεχρι και τους οδηγους να κανουνε σκοπιες και αγγαρειες!
  2. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ο Πορος ειναι το καλυτερο ξενοδοχειο.Τη 1η εβδομαδα μεχρι να ξεψαρωσεις και να μαθεις τα κολπα τρως ενα ζορι αλλα μετα αν εχεις και καλη παρεουλα περνας σουπερ! Αλλα και στις αλλες υπηρεσιες που πηγα δεν περασα ασχημα με αποκορυφωμα τη τωρινη που ειμαι βασιλιας! Ισως βεβαια παιζει ρολο οτι ειμαι Γιατρος γιατι αμα ημουνα ΓΕ ισως να ειχα αλλη αποψη.:whistling
  3. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ενα περιεργο πραγμα εγω στο Πορο που ειχα παει για προπαιδευση ειχα περασει υπεροχα! Το ιδιο και οι υπολοιποι!
  4. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Kαλη θητεια φιλαρακι και μην μασας θα περασει γρηγορα.
  5. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Αυτο το κανετε 12 μηνες μονο και εχετε παραπονο κιολας δεν στεκει! Και 6 μηνες να παει η θητεια παλι παραπονο θα εχουν ολοι και ειναι απολυτα φυσιολογικο! Και ειμαι σιγουρος οτι θα γυρναμε εμεις που θα εχουμε κανει 12μηνο και θα τους λεμε "Καλα ρε σεις 6 μηνες μονο και εχετε παραπονο?".
  6. Hellraiser

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ρε φιλαρακι LLNEO οι περισσοτεροι αρχιζουν τα μπινελικια στο στρατο και εσυ τα εκοψες?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.