Jump to content

Antonisjk

Premium Members
  • Posts

    106
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Antonisjk

  • Γενέθλια 12/09/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κύπρος
  • Επάγγελμα
    Ιδ. Υπάλληλος

Antonisjk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Antonisjk

    World of Warcraft

    Μια σοβαρή προσπάθεια ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό στην Alliance κοινότητα του Genjuros. Οι Warriors Of Wrath, είναι ένα international guild με κύρια βάση τους Έλληνες παίχτες, έχει θέσει ως βασικό στόχο του να αποτελείται από κόσμο που τον ενδιαφέρει να περνάει καλά στο παιχνίδι, να καλλιεργήσει την συνοχή και την συνεργασία, να "ψήσει" έναν επαρκή πυρήνα παικτών μέσα από heroics και raids, προσδοκώντας τελικώς να λάβει την θέση που θα του αξίζει ανάμεσα σε άλλα αξιοπρεπή Guilds του server. Το guild αναζητά νέους κυρίως παίχτες στον κόσμο του WoW (προτιμούμε δηλαδή main characters) προκειμένου να υπάρξει εξ αρχής συνοχή, παρόμοιοι τρόποι προσέγγισης του game, κοινή κουλτούρα και φιλοσοφία και κοινό leveling. Έμπειροι παίχτες που έχουν τη διάθεση και το μεράκι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με νέους παίχτες και παράλληλα να βοηθήσουν το guild στην επίτευξη του στόχου του είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι. Βασική προϋπόθεση για την ένταξη είναι η όρεξη για παιχνίδι και παρέα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κανόνες και όροι συμμετοχής στο guild οι οποίοι ανεξάρτητα από την fun διάθεση του guild οφείλουν και πρέπει να τηρούνται. Επισκεφτείτε το forum μας (http://tsourouflismenoi.freeforums.org) για περισσότερες πληροφορίες (δομή, κανονισμό, στόχους, κλπ.) και αίτηση εγγραφής.
  2. Antonisjk

    World of Warcraft

    Παίδες, το guild του PCMaster στον Nagrand server (horde side) ψάχνει για holy priests level 70 για τη δημιουργία 3ου γκρουπ για Karazhan (το οποίο έχουμε σε farm status) για να αρχίσουμε και τα 25άρια σιγά-σιγά. Τα tanks για το 3ο group υπάρχουν, οπότε είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Μόνο οι παπάδες μας λείπουν. Όποιος ενδιαφέρετε ας κάνει ένα whisper στον Jaffar ή στον Akratos, ή στην Galini. We ARE Prepared!
  3. Antonisjk

    World of Warcraft

    Επειδή είμαστε σε φάση recruiting ακόμα και από levels έχουμε απ'όλων των ειδών, έχουμε κάνει όλα τα low levels και προχθές ξεκίνησαν τα lvl60. Αλλά στο guild υπάρχουν 4-5 70άριδες οι οποίοι συμμετέχουν σε raids άλλου guild (το παλιό guild του GM μας) σε Karazhan κλπ.
  4. Antonisjk

    World of Warcraft

    Επειδή το guild μεγάλωσε αρκετά, αλλάξαν κάποια πράγματα. Για να μπεί κάποιος πρέπει να μιλήσει με officers πλεόν οι οποίοι είναι: -Kuv (αρχισυντάκτης του PCM) -Jaffar/Nickthegreek (guild master) -Periandros Σας περιμένουμε!
  5. Antonisjk

    World of Warcraft

    Πάντα υπάρχει χώρος για έναν alt στα χωράφια μας!
  6. Antonisjk

    World of Warcraft

    Το περιοδικό PCMaster έκανε guild στον σέρβερ Nagrand (horde side). Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει αρκεί να μιλήσει σε κάποιον του guild και αυτός θα τον βάλει μέσα (κάντε ένα /who PCMaster Maniacs να δείτε ποιός είναι online). To guild προσφέρει πολλά events (π.χ. ο 1ος που θα έφτανε lvl40 έπαιρνε free mount, μετά έγινε διαγωνισμός καλύτερου screenshot με έπαθλο 2 decks καρτών από το PnP WoW κλπ.), guild bank με 4 slots (!!!) όπου από το level 5 και μετά είμαστε ελεύθεροι να πάρουμε ότι θέλουμε, και το κυριότερο πολύ όρεξη για gaming και πολύ καλά παιδιά μέχρι τώρα στο guild! Σας περιμένουμε!
  7. Antonisjk

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εξακολουθώ να λιώνω στο WoW και κανένα διαλυματάκι με FM08 και Pro08.
  8. Antonisjk

    World of Warcraft

    Αν παίζει κανείς στο realm Hellscream, horde και ενδιαφέρετε να μπεί σε ελληνικό guild (όχι 100% πάντως, έχουμε και ξένους) whisper στους Ourga, Corinthious, Alghazham.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.