Jump to content

radiatedsoul

Premium Members
  • Posts

    121
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

radiatedsoul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. radiatedsoul

    World of Warcraft

    εγω genjuros alliance
  2. radiatedsoul

    World of Warcraft

    και αλλο ενα καλο
  3. radiatedsoul

    World of Warcraft

    μαργαριταρι διαβασα λιγο τις πρωτες σελιδες του thread και εχει και αλλα τετοια
  4. radiatedsoul

    World of Warcraft

    το σκεφτηκες καλα πριν αγορασεις wow? εισαι νεος ακομα, η ζωη ειναι μπροστα σου, μη μπλεξεις με τετοια πραγματα
  5. radiatedsoul

    World of Warcraft

    αρχιζει να μου φενεται πολυ βαρετο το wow. δυο πραγματα θα ηθελα να δω απο την blizzard και ελπιζω να διαβασει ο αρχηγος αυτο το φορουμ και να μου κανει την χαρη. πρωτον) θελω να μπορω να επικοινωνω με ολους. ειτε ειναι horde ειτε ειναι alliance. δευτερον) θελω να μπορω να τους σκωτωνω ολους ειτε ειναι horde ειτε ειναι alliance. ενα /ignore δε μου αρκει. εχει καταντησει το game παιδικος σταθμος. σκωτωνω μονο αντιπαλλους που ουτε να τους μιλησω δε μπορω, ενω ειμαι friendly και δε μπορω να πειραξω ατομα που δε συμπαθω καθολου. ειμαι παραλογος? πως θα σας φενοντουσαν εσας αυτες οι δυο ιδεες αν γινοντουσαν πραξη?
  6. radiatedsoul

    World of Warcraft

    http://www.expectnothing.com/pub/posts/attached/0002k1cc.gif enjoy
  7. radiatedsoul

    World of Warcraft

    ο μαγος στο mc θα πατησει forstbolt, blizzard, polymorph ,dicursive. ο rogue θα ριξει sinister, evisc, feint. αντε και να κανουν bandages. τιποτα αλλο. στο bwl τα ιδια θα ριξουν με περισσοτερη προσοχη. τεσπα δε το συνεχιζω αλλο ,απλα μετα απο τοσο καιρο που παιζω το παιχνιδι και εχωντας αποκτεισει full nightslayer και full shadowcraft δε με ενδιαφερει πλεον το pve. ειναι ανουσιο και με τον καιρο θα το καταλαβαιτε και εσεις οταν αποκτεισετε τα δικα σας σετακια. μονο τα pvp guilds παραδεχομαι ,αυτα που μπαινουν raid στο arathi και σπερνουν τον πανικο. αυτοι ειναι πραγματικοι skillers και προτημω το skill απο το καψιμο. και δε μιλαω μονο για reputation, μιλαω και για rank.
  8. radiatedsoul

    World of Warcraft

    παντως παιδια για να πουμε και τα πραγματα με το ονομα τους. ολα τα mmorpg κινουνται σχεδον στο ιδιο μοτιβο..χοδεψε χρονο και μαζεψε αντεικιμενα και λεφτα και κανε lvl up. απο παλια ολα τα mmorpg ετσι ηταν. αυτο που λετε "δεν ξερουν να παιζουν" τι ενωειτει? πρεπει να ξερει καποιος κατι συγκεκριμενο για να κανει lvl up? μηπως πρεπει να εχει skill για να πηγαινει σε instance η να φαρμαρει στα λιβαδια? ειμαι σε guild που κατεβαζουμε ragnaros μαζι με ολο το mc μεσα σε 5 ωρες. δεν χριαζομαι ιδιαιτερο skill για να ακολουθω το raid και να μαζευω τα αντεικιμενα που πεφτουν. καθολου skill μπορω να πω, οι κινισεις ειναι συγκεκριμενες που πρεπει να κανω και το boss θα πεσει. ηρθε λοιπον η blizzard και προσθετει το pvp με την μορφη alterac και arathi. σε αυτη τη μορφη το pvp χρειαζεται skill οτι και να λενε μερικοι, και οσο και να χτυπιουνται. στην πραγματικοτητα το pvp κανει το wow να διαφερει τοσο πολυ απο ολα τα αλλα παιχνιδια του ιδιου τυπου και εισαγει για πρωτη φορα σε ενα τετοιο παιχνιδι το "skill". οπως αλλωστε σε καθε παιχνιδι που εχει βγαλει. εγω λοιπον θεωρω οτι καποιος ξερει να παιζει αν ειναι καλος σε pvp ειτε alterac ειτε arathi ακομα και σε duel. να πηγαινεις στο mc/bwl και να μαζευεις αντεικιμενα δε σε κανει καλο παιχτη. καμενο παιχτη θα σε κανει σιγουρα. ακομα και ο ποιο ασχετος παιχτης με iq αγγηναρας και πατωντας μονο 3 κουμπια μπορει να παει να φαει ragnaros, δεν μπορει ομως να κανει τιποτα σε pvp.
  9. radiatedsoul

    World of Warcraft

    ναι ρε συ ujin συμφωνω θελει τροπο και τα λοιπα που λες. πες μου ομως...γιατι να μην πηγαινουμε bwl αφου τελιωσουμε το mc και να πηγαινουμε zul gurub που θελει ιδια ωρα και ιδιο κοπο?
  10. radiatedsoul

    World of Warcraft

    τι να προτημησω απο το ζουλ γκουρουμπ? θελει την ιδια ωρα με MC και τα ντροπς ειναι κατα την πλειονοτητα τους μπλε τιποτενια σετακια τις πλακας. μονο καλα weeapons και trinkets εχει αλλα σιγα μη φαω τις ωρες μου εκει μεσα αντι να παω bwl
  11. radiatedsoul

    World of Warcraft

    lol. τωρα σκιαχτηκα
  12. radiatedsoul

    World of Warcraft

    crushridge queue 350 ppl at 9 oclock
  13. radiatedsoul

    World of Warcraft

    @trooper οντως αναλογα τι θελει κανεις απο το game. και εγω σε ελληνικο guild ημουνα καναμε την πλακα μας στο gchat περναγαμε ωραια. σε μια φαση ομως ειχα παρει ολα τα rare items απο ολα τα dungeons scholo,ubrs,lbrs,strannholme,dm. και οταν λεμε ολα ενωουμε ο λ α. για μενα δεν υπηρχε λογος να συνεχισω αλλο το παιχνιδι. οποτε αρχισα να σκεφτομαι....συνεχιζω το game και συνεχιζω την πλακα στο chat ή παω σε αλλο guild για να δω και το υπολοιπο game (γιατι δυστυχως εχει πολλα να δω ακομα). αποφασισα να παω σε αλλο guild που παει καθημερινα mc και τωρα εχω καποιο ενδιαφερον ακομα για το παιχνιδι. καλη η πλακα και η κουβεντουλα στο gchat αλλα...
  14. radiatedsoul

    World of Warcraft

    @zyx το μοντελο guild που πάει μπροστα ειναι το εξης: α) 80 ατομα max. εκ των οποιων 12-15 pala, 8-10 hunters, 6 rogues, 12 priests,8 druids, 8-10 warlocks, 8-12 warriors, 10 mage. β) ολοι 60 lvl που εχουν κανει ολα τα prequests (onyxia ,mc, bwl) γ)δε μας νοιαζει η εθνικοτητα (δε θελουμε να ανοιξουμε chatroom στο mirc. το mc θελουμε να φαρμαρουμε, οτι γλωσσα και να μιλανε τα μελη στα @@ μας). κοινη γλωσσα στο chat μονο αγγλικα δ)site με dkp συστημα που να κρατιουνται οι ποντοι απο καθε raid. ε) απαραιτητα ολοι να εχουν το ct_raidassist, και να στηθει teamspeak για να ακουνε ολοι τον leader. στ) και τελος, σε καθε raid θα ερχονται 5-6 warriors, 3-4 rogues, 8-10 priests, 4-6 druids, 8 pala/shaman, 4-6 warlocks(αναλογα το boss), 5-6 hunters και 3-5 mages (αναλογα το boss) αν το guild ειναι ετσι δομημενο τοτε παει καθε μερα mc και φαρμαρει, μετα παει onyxia και αν μηνει χρονος μες στη βδομαδα αρχιζει και bwl. αν το guild αποτελειται απο low lvl ανακατεμενο με 60ριδες τοτε δεν εχει μελλον γιατι ποτε δε θα υπαρξει η αναλογια που λεμε παραπανω (θα ανεβουν οι low και θα γεμισει το guild απο ενα class). και αν δεν υπαρχει αναλογια δεν ειναι σοβαρο το guild. αν το guild σου δεν ειναι ετσι τοτε πηγενε σε κανενα που ειναι ή αλλαξε το δικο σου. αλλιως δε θα πας ποτε σοβαρα στο mc(επι καθημερινης βασης). τελεια και παυλα.
  15. radiatedsoul

    World of Warcraft

    ο ειδικος. ψαχνει να βρει το προβλημα στους servers
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.