Jump to content

sath

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sath

  • Γενέθλια 06/12/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    ΑΙΓΙΟ
  • Επάγγελμα
    ΦΟΙΤΗΤΗΣ

sath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sath

    World of Warcraft

    Δεν έχω πάρει καμία απόφαση ακόμα για αυτό έκανα την ερώτηση αλλίως δεν θα την έκανα καθόλου.Τελος πάντων θα δώ , ευχαριστώ για την βοήθεια
  2. sath

    World of Warcraft

    Eγώ αν πάρω enchanting δεν θα το ανεβάσω τόσο όσο το disenchanting απο το οποίο τα αντικείμενα που πέρνεις τα πουλάς και πέρνεις αρκετά λεφτά.
  3. sath

    World of Warcraft

    Αν πάρω engineering πρέπει να πάρω και mining????? Τι θα λέγατε για enchanting και engineering καθώς το πρώτο δίνει καλά λεφτά ένας φίλος μου μάζεψε 50g σε μια βδομάδα μονο απο αυτό. Με το engineering τι μπορώ να φτιάξω;
  4. sath

    World of Warcraft

    Πήρα και εγώ το παιχνιδι και ξεκίνησα rogue :flex: . Ομως δεν ξερω τι επαγγελματα να πάρω , εσείς τι μου προτείνετε????? Μήπως θα ήταν καλά να πάρω enchanting και mining . Ακόμα θα ήθελα να μου πείτε και πως να βάλω τα talends μου.?????
  5. sath

    World of Warcraft

    Radiatedsoul τι χαρακτήρας ειναι αυτός, μήπως είναι rogue????
  6. sath

    World of Warcraft

    ’μα θές πήγαινε σε ένα internet cafe εκεί άν έχουν το παιχνίδι θα το έχουν κατεβάσει και θα στο γράψουν σε cd.Αν δεν το έχουν το παιχνίδι κατέβασέ το το patch απο εκεί, θα κατέβει αρκέτα γρήγορα, έχουν πολύ γρήγορο internet.Aπο το σπίτι σου και ειδικά αν έχεις 56άρι monten θα σε πάρει πολλές ώρες να το κάτεβάσεις.
  7. sath

    World of Warcraft

    Aris αυτο που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος ότι ούτε η κάρτα θα χρεωθεί αλλά και θα παίξεις σιγουρα, είναι να πάρεις την κάρτα του πατέρα σου να βάλεις τους πρώτους 4 και τους 4 τελευταίους αριθμούς όπως είναι σε ατήν και τους υπόλοιπους αριθμόυς να τους βάλεις στην τύχη.Θυμήσου να βάλεις το σωστό είδος της κάρτας στο ανάλογο πεδίο. Αυτό έκανα και εγώ και έπιασε με την πρώτη :T:
  8. sath

    World of Warcraft

    Mπορείται να μου πείτε πώς να φτιάξω τα talents μου? Είμαι rogue, πώς πρέπει να τα βάλλω για να γίνει καλύτερος???? ΥΓ: Φοβερός ο rogue σε duel τους νικάω σχεδόν όλους οσους είναι είναι 2-3 λεβελ πάνω απο εμένα το ίδιο και με τα τέρατα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.