Jump to content

tonis

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tonis

  1. tonis

    Pinnacle Studio 18 Export Stuck

    Παίζει να είναι πρόβλημα χώρου στον δίσκο σου. Βάλε το αρχείο σε άλλη διαδρομή και κατά προτίμηση στο C. Φρόντισε να έχεις αρκετό χώρο. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. tonis

    Πρόβλημα με την εκκίνηση του Η/Υ

    Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν η μητρική σου έχει σκασμενους πυκνωτές. Αν ναι δοκίμασε να τους αλλάξεις. Αν όχι, βγάλε την μπαταρία της μητρικής αφού έχεις βγάλει το τροφοδοτικό από το ρεύμα, βγάλε και τα πάντα από πάνω και ξεκινατη μόνο με τα βασικά.
  3. tonis

    Corsair K70 = Απόγνωση

    Θα το στείλεις στην Corsair. Εδώ ίσως πάλι πετύχεις ελαττωματικο.
  4. tonis

    Τροφοδοτικό ή μητρική;;;

    Τροφοδοτικό και από μένα.
  5. tonis

    Επιλογή οικονομικού nas (2 disk)

    Έχω το synology ds213+ περίπου 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Παίζει τα πάντα από ταινίες μέχρι 1080 που έχω δοκιμάσει. Δεν έχω παίξει 3d μιας και η tv δεν το υποστηρίζει. Έχω βάλει το κινητό και κάνει μπακ απ τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω στο nas. Και άλλες πόσες δουλειές torrent, εφεδρικο μπακ απ της εταιρείας κτλ. Απλά μην περιμένεις όταν είσαι εκτός του χώρου που βρίσκεται το nas και συνδέεσαι μέσω ίντερνετ πχ από το κινητό για να δεις κάτι από το nas ότι θα τρέχει σφερα. Θα σε περιορίζει η ταχύτητα του upload σου αν είναι χαμηλή.
  6. tonis

    Σετάρισμα NAS Synology

    Η cpu του nas πόσο της % είναι, όταν δεν κάνει τίποτα;
  7. tonis

    Σετάρισμα NAS Synology

    1. Κάνε επανεκκίνηση. 2. Το έχεις καθαρίσει καθόλου από τις σκόνες; καθαρισετο να παίρνει σωστά αέρα. 3. Μήπως κάνεις ταυτόχρονα πολλά download και upload και κολλάει; 4. Μήπως τυχαίνει και σκαναρει εκείνη την ώρα το αντιβαριους; δες αυτά και ξανά βλέπουμε.
  8. tonis

    fujitsu siemens amilo pi 1556 πρόβλημα

    Μήπως έχει ξεκολλήσει η επαφή τροφοδοσίας του λαπτοπ;
  9. tonis

    fujitsu siemens amilo pi 1556 πρόβλημα

    Βγάλε την μπαταρία του και βγαλτο και από το ρεύμα και άστο για μια μέρα έτσι. Κουμπωσε ξανά την μπαταρία την άλλη μέρα και δοκίμασε να το ξεκινήσεις. Σε εμένα έτσι επανήλθε. Καλή επιτυχία
  10. tonis

    WD or Seagate?

    Μόνο και μόνο λόγο εγγύησης, 5 χρόνια, wd Black
  11. tonis

    βροχή στο κινητό

    Υπάρχουν σακουλακια με μικρά μπιλακια μέσα που βάζεις μέσα το κινητό και τραβάνε την υγρασία. Κάπου το είδα τις προάλλες. Καλού κακού πάρε ένα και βάλτο μέσα να σου αφαιρέσει τυχόν λίγη υγρασία μην τυχόν και στο ξανά πάθει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.