Jump to content

tonis

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by tonis

  1. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν η μητρική σου έχει σκασμενους πυκνωτές. Αν ναι δοκίμασε να τους αλλάξεις. Αν όχι, βγάλε την μπαταρία της μητρικής αφού έχεις βγάλει το τροφοδοτικό από το ρεύμα, βγάλε και τα πάντα από πάνω και ξεκινατη μόνο με τα βασικά.

  2. Έχω το synology ds213+ περίπου 2 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Παίζει τα πάντα από ταινίες μέχρι 1080 που έχω δοκιμάσει. Δεν έχω παίξει 3d μιας και η tv δεν το υποστηρίζει. Έχω βάλει το κινητό και κάνει μπακ απ τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάω στο nas. Και άλλες πόσες δουλειές torrent, εφεδρικο μπακ απ της εταιρείας κτλ. Απλά μην περιμένεις όταν είσαι εκτός του χώρου που βρίσκεται το nas και συνδέεσαι μέσω ίντερνετ πχ από το κινητό για να δεις κάτι από το nas ότι θα τρέχει σφερα. Θα σε περιορίζει η ταχύτητα του upload σου αν είναι χαμηλή.

    • Like 1
  3. 1. Κάνε επανεκκίνηση. 2. Το έχεις καθαρίσει καθόλου από τις σκόνες; καθαρισετο να παίρνει σωστά αέρα. 3. Μήπως κάνεις ταυτόχρονα πολλά download και upload και κολλάει; 4. Μήπως τυχαίνει και σκαναρει εκείνη την ώρα το αντιβαριους; δες αυτά και ξανά βλέπουμε.

  4. Υπάρχουν σακουλακια με μικρά μπιλακια μέσα που βάζεις μέσα το κινητό και τραβάνε την υγρασία. Κάπου το είδα τις προάλλες. Καλού κακού πάρε ένα και βάλτο μέσα να σου αφαιρέσει τυχόν λίγη υγρασία μην τυχόν και στο ξανά πάθει.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.