Jump to content

alani_gr

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alani_gr

  • Γενέθλια 11/05/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ηγουμενίτσα

alani_gr's Achievements

  1. alani_gr

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    εγω πριν λιγες μερες τερματισα το cod 4 και τωρα λεω να ξεκινησω assassin's greed...
  2. alani_gr

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    αερα πατερα και απο εμενα....
  3. alani_gr

    LG TFT 26" W2600HP-BF από 919 στα 499!!!!

    αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε....
  4. alani_gr

    World of Warcraft

    ρε μαγκες κανα guild με Ελληνες στο mazrigos ξερετε?
  5. alani_gr

    World of Warcraft

    εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι αυτοι που σταματανε το κανουν για να ξεκινησουν κανενα αλλο..... το εχουν βαρεθει!!! ποσο να παιξουν ακομα...
  6. alani_gr

    World of Warcraft

    ρε παιδια σε τι realm παιζετε?υπαρχει κανενα που να ειναι πολλοι Ελληνες? να ξερω που να μπω...
  7. alani_gr

    World of Warcraft

    οποτε καλυτερα να κοιταω να ανεβαινω lvl παρα να το ψαχνω με τα professions αφου για την ωρα μου ειναι αχρηστα... Ειμαι σωστος?
  8. alani_gr

    World of Warcraft

    τελικα πηγα το πηρα(απο πλαισιο στο οποιο ο πωλητης μου ειπε οτι πρεπει να παρω κ καρτα προπληρωμενου μηνα για να παιξω γιατι αλλιως δεν μπορουσα εκτος αν ειχα πιστωτικη....) Τελικα δεν πηρα καρτα (ειχα δημιουργησει πριν λιγο καιρο acount κ ειχα δηλωσει την καρτα οποτε δεν ειχα προβλημα).Μου φαινεται οτι μου ελεγε ψιλομαλακιες ο πωλητης για να αγορασω κ καρτα!!!ή κανω λαθος? Με τα πολλα το εγκατεστησα,κατεβασα τα paches(γυρω στο 1gb).....και τελικα επαιξα κ ειμαι 13Lvl night elve warrior.. Απο professios ποια θεωρειτε καλυτερη(για warrior)?
  9. alani_gr

    World of Warcraft

    δηλαδη αγοραζω το wow με 20Ε(πχ απο πλαισιο που εχει κ ενα μηνα) και μετα αν θελω βαζω κ το expansion?Ναι αλλα οταν βαλω το expansion το acount παραμενει ιδιο?(γιατι θα εχω προχωρησει κ ανεβασει τον χαρακτηρα) ή θα ξεκινησω καινουργιο?To κανονικο σιγουρα δεν μπορω να το κατεβασω?
  10. alani_gr

    World of Warcraft

    ρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος κ το θεμα ειναι μεγαλο για να ψαχνω, μπορειτε να μου λυσετε μερικες αποριες? Για να παιξω πρεπει να παω να αγορασω υποχρεωτικα το παιχνιδι(World of Warcraft: The Burning Crusade Expansion) απο καποιο μαγαζι και να το πληρωσω 40Ε ή μπορω να το κατεβασω απο το internet και να αγορασω μια Prepaid Card (πχ 2 μηνών)?Γιατι ο δευτερος τροπος μου φαινεται πιο φθηνος...Τελσπαντων μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αρχισω να παιζω κ εγω....Ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.