Jump to content

alani_gr

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by alani_gr

  1. Αρχική απάντηση από isaias1983 [21-05-2007 21:53]

    Εγω λεω παντως οτι το wow τα εφαγε τα ψωμια του...απο προσωπικη αποψη κ απο φιλους ωλεπω οτι ενα μεγαλο ποσοστο απο τους hardcore gamers του wow αρχιζουν να σταματανε το παιχνιδακι...ενας απο αυτους ειμαι κ εγω!

    εχεις δικιο αλλα πιστευω οτι αυτοι που σταματανε το κανουν για να ξεκινησουν κανενα αλλο..... :p

    το εχουν βαρεθει!!! ποσο να παιξουν ακομα... ;)

  2. οποτε καλυτερα να κοιταω να ανεβαινω lvl παρα να το ψαχνω με τα professions αφου για την ωρα μου ειναι αχρηστα...

    Ειμαι σωστος?

  3. τελικα πηγα το πηρα(απο πλαισιο στο οποιο ο πωλητης μου ειπε οτι πρεπει να παρω κ καρτα προπληρωμενου μηνα για να παιξω γιατι αλλιως δεν μπορουσα εκτος αν ειχα πιστωτικη....)

    Τελικα δεν πηρα καρτα (ειχα δημιουργησει πριν λιγο καιρο acount κ ειχα δηλωσει την καρτα οποτε δεν ειχα προβλημα).Μου φαινεται οτι μου ελεγε ψιλομαλακιες ο πωλητης για να αγορασω κ καρτα!!!ή κανω λαθος?

    Με τα πολλα το εγκατεστησα,κατεβασα τα paches(γυρω στο 1gb).....και τελικα επαιξα κ ειμαι 13Lvl night elve warrior..

    Απο professios ποια θεωρειτε καλυτερη(για warrior)?

  4. δηλαδη αγοραζω το wow με 20Ε(πχ απο πλαισιο που εχει κ ενα μηνα) και μετα αν θελω βαζω κ το expansion?Ναι αλλα οταν βαλω το expansion το acount παραμενει ιδιο?(γιατι θα εχω προχωρησει κ ανεβασει τον χαρακτηρα) ή θα ξεκινησω καινουργιο?To κανονικο σιγουρα δεν μπορω να το κατεβασω?

  5. ρε παιδια επειδη ειμαι ασχετος κ το θεμα ειναι μεγαλο για να ψαχνω, μπορειτε να μου λυσετε μερικες αποριες?

    Για να παιξω πρεπει να παω να αγορασω υποχρεωτικα το παιχνιδι(World of Warcraft: The Burning Crusade Expansion) απο καποιο μαγαζι και να το πληρωσω 40Ε ή μπορω να το κατεβασω απο το internet και να αγορασω μια Prepaid Card (πχ 2 μηνών)?Γιατι ο δευτερος τροπος μου φαινεται πιο φθηνος...;)Τελσπαντων μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να αρχισω να παιζω κ εγω....Ευχαριστω

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.