Jump to content

astrovasilis

Premium Members
  • Posts

    753
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by astrovasilis

  1. πριν 1 λεπτό, το μέλος psyber έγραψε:

    Surround ενισχυτής προφανώς. Για ποιο λόγο χρησιμοποίησες διαφορετικά ηχεία για κεντρικό, μπροστά και πίσω;

     

    Γιατί τα έπαιρνα σε διαφορετικές στιγμές που μπορούσα να διαθέσω συγκεκριμένα ποσά.

  2. Προσωπικα πολυ καλη επιλογη το τροφοδοτικο και προτεινω 8350 ειδικα αμα σε ενδιαφερει ο υπερχρονισμος.Επιπλεον στα παιχνιδια καθε ΜΗΖ απο τους FX μετραει. Αρα πας σε 8350 αν επισης δεν σε ενδιαφερει ο υπερχρονισμος.

    θα σε συμβουλευα να πας στην http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/motherboard-mitrikes/MSI-970-Gaming-AM3-970-DDR3.htm αλλιως στην gigabyte 970 και να παρεις 280Χ τωρα που πεφτουν οι τιμες.

  3. Παιζω με τους AMD εδω και 9 χρονια δεν δεχομαι καποιος να μου λεει για καταναλωση κτλ.

    Ενας 6200 ειναι BD βασικα οχι Piledriver αρα δεν θα τον εβαζα πανω απο R9 280 απλη ως μια απλη αναβαθμιση. Τωρα η πιο σωστη αναβαθμιση με το συστημα του παιδιου ειναι η R9 280 ή η καινουργια 285 αν και ειναι ακριβη προς το παρον. Ο 6200 στα 4GHZ μαζι με την r9 280 θα καινε περιπου 200 W . Σιγουρα το τροφοδοτικό του δεν ειναι ποιοτικο αλλα ως μια πρωτη αναβαθμιση πας σε R9 280 απλη.

  4. Αμα ειδατε ανακοινωσε αυξηση η ιντελ. Αρα επεσε πεταιτερω η ΑMD. Η συμφωνια του 2012 με τη GLOFO περιλαμβανει συγκεκριμενο αριθμο wafers τα οποια στα καλυπτουν και με το παραπανω τη ζητηση γι αυτα.

    Τα καλα ερχονται του χρονου με τον carrizo. Ετσι και αλλιως μια πρωιμη μορφη του XV ειναι ο kaveri στα 28nm . Του χρονου στα 20nm LHP ερχονται νεα φρουτα. Ηδη η AMD στο Software programme guide μιλαγε για GDDR5 και quad channel DDR3 αλλα στο FM2+ που να γινουν αυτα. Μεταξυ μας οταν εχεις 2.4Β xtors απο 1.3B στα 32nm κατι κρυβεις κει καποια πραγματα ειναι απλως απενεργοποιημενα και θα φανουν στον carrizo. Νομιζω ειχε πει η AMD οτι το 2015 θα φτασει την intel σε τεχνολογια. Και μη ξεχναμε οτι η AMD φτιαχνει και HBM memory και stack memory για τα APUs.

    +iVRs

    https://asc.llnl.gov/fastforward/AMD-FF.pdf

  5. Ποια ειναι η μεγιστη ισχυ που μπορει να δεχθει αυτη η μητρικη ξερετε;

    Μπραβο για τις πληροφοριες σας!

    Παντως η Sabertooth R2.0 πρεπει να ειναι απο τις καλυτερες επιλογες σε FX.

    Υπαρχει και ενα νημα στο ινσομνια για οποιον ενδιαφερεται για υπερχρονισμο των FX και αρκετοι με sabertooth. http://www.insomnia.gr/topic/515795-5ghz-club-%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/page-8

    Παντως η ASUS πανω απο 80-85 βαθμους μου κοκκινιζει την θερμοκρασια στο Vcore1 που ειναι για τα mosfet. Το οτι ειναι κεραμικη η ψυχτρα οντως αποδιδει ή ειναι διαφημιστικο της ASUS;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.