Jump to content

iceblade

Premium Members
  • Posts

    637
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by iceblade

  1. 3 hours ago, Lazy Dog said:

    Ρε σεις μην ταλαιπωρειτε αδικως τις καρτουλες...

     

    Αν θελετε πραγματικα να δειτε ποσο stable ειστε, τοτε παμε ειτε στο Real Bench v2 ή στο Final Fantasy Benchmark

     

    Τα φουρμαρκ κ λοιπες πιπες μονο ζημια μπορουν να προκαλεσουν...

     

    :)

     

     

     

    Αν η κάρτα πάθει ζημιά από bench, φταίει η κάρτα και όχι το bench.

  2. 29 minutes ago, INFLAMESGOHAN said:

    ποσο μπόρεσες κ clockares την δικιά σου ???

    +200 core, +300 mem ήταν Furmark stable. Παραπάνω δε δοκίμασα γιατί προς το παρόν την τρέχω stock και δεν έκανα εκτεταμένη έρευνα του πόσο ακριβώς μπορεί να πάει.

    • Like 1
  3. Πάντως μια MSI 1070 FE που πήρα είναι άψογη, Samsung μνήμες, καλό OC potential, σταθερότατη και 0 coil whine πραγματικά. Στο coil whine είμαι πολύ ευαίσθητος γιατί το PC είναι αθόρυβο κ ακούω κ το παραμικρό. Πριν είχα την 970 G1 gaming και πιο πριν την 670 FTW της EVGA και είχαν και οι δύο coil whine. Όχι ενοχλητικό, αλλά σε συνθήκες stress π.χ. Furmark ακουγόταν καθαρά, αν και όχι τόσο σε real word καταστάσεις όπως παιχνίδια. Το coil whine υπήρχε όμως. Ε αυτή την κάρτα ότι και να την κάνω δεν κάνει κιχ  :T:

    • Like 1
  4. Χαιρετώ και χρόνια πολλά! Ήμουν κι εγώ στο ψάξιμο της συγκεκριμένης, καθώς έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο reference cooler και το φωτιζόμενο σήμα περισσότερο απ ότι με την ίδια την κάρτα :p

     

    Με μια σύντομη αναζήτηση, δεν υπάρχουν καθόλου Ελλάδα ούτε ebay, υπάρχουν σε 2 μόνο ευρωπαϊκά, τα http://www.caseking.de/shop/catalog/Caseking-GeForce-GTX-970-Whisper-Silent-Edition-4096-MB-GDDR5::30071.html και http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-205-OK&utm_source=pressrelease&utm_medium=link&utm_campaign=referencegtx970 όπου απ ότι είδα δεν στέλνουν Ελλάδα.

     

    Επειδή δεν θέλω να πληρώσω παραπάνω για μια 980 (που δεν θα την αξιοποιήσω στο 100%) μόνο για το σχέδιο, έχετε υπόψιν σας κάποιον τρόπο αγοράς αυτού του μοντέλου ή αν πρόκειται να την φέρουν κι από εδώ?

     

    Υπάρχει εκεί που είπες (OcUK, caseking) και bestbuy στην Αμερική. Αλλού δυστυχώς δε μπορείς να τη βρείς, να έρθει Ελλάδα χλωμό εως αδύνατο. Η τιμή του bestbuy είναι πολύ καλή ενώ OcUK και caseking είναι αρκετά υπερτιμημένη. Εγώ μένω Αγγλία και θα μπορούσα να την πάρω. Ωραία καρτούλα αλλά όχι και να δώσω 30 λίρες πάνω από τη G1 Gaming, δηλαδή η κάρτα μ' άρεσε αλλά πολύ ακριβή σε σχέση πχ με τη G1 Gaming που έχει καλύτερο Oc, cooler και εγγύηση. Βέβαια λένε ότι είναι η Reference 970 είναι εξαιρετική στο coil whine.

    • Like 1
  5. Όσοι έχετε Nvidia με HDMI monitor βάλτε το patch οπωσδήποτε. Μεγάλη διαφορά στη χρωματική απόδοση, επιτέλους σωστά και όχι ξεπλυμένα χρώματα στο HDMI. Ας είναι καλά ο συμφορουμίτης που το ανάφερε. Αμπαλοσύνη της NVIDIA ^ 15, ψαξτε στα NV forums να δείτε πόσο καιρό έχει που πάει αυτή η ιστορία και λένε ότι ΘΑ το φτιάξουνε...

  6. Ελέγξτε μήπως τα καλύτερα χρώματα που βλέπετε όσοι πάτε απο nvidia->amd , οφείλεται στο ότι η nvidia σε hdmi   παίζει default color space 16-235 με αποτέλεσμα τα μαύρα να "γκριζίζουν" και τα χρώματα να "ασπρίζουν" (η amd πάντα 0-255 αλλά σου έδινε και επιλογή για limited 16-235).  Οι πράσινοι  δεν δίνουν επιλογή για full range 0-255 στο CP,  πράγμα απαράδεκτο.

     

    Σπάμε το κεφάλι μας 2 μέρες τώρα με φίλο που πήρε 970 και παίζει απο dvi to hdmi γιατί δείχνει τόσο ξεπλυμμένα. Το πρόβλημα λογικά δεν συμβαίνει σε native dvi συνδέσεις.

     

    Η λύση είναι εδώ . Set to 0-255 , restart , problem solved.

     

    dump-truck-super-facebook-like-600x445_z

     

    Με έσωσες... Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια της Nvidia με τρελαίνουν...

     

     

    Με dvi και display port παιζουμε παντα στην Nvidia. O κορεσμος των χρωματων στο desktop αλλαζει που ειναι πιο ζεστος στην ΑΤΙ.

    Αυτο ανεκαθεν ίσχυε. Ακομα και η 4850 6ετιας καρτα που εχω τον ιδιο υπερτονισμενο κορεσμο εχει.

     

    Και εγώ Nvidia έχω αλλά εδώ γράφεις ότι νάναι. Το limited range στο HDMI είναι γνωστή καφρίλα της Nvidia.Τι θα πει παίζουμε με DVI κ Displayport, όταν το monitor έχει μόνο HDMI τι κάνουμε;

    • Like 1
  7. Το εκανα για το far cry στο Uplay αλλα δεν μου λεει να το κατεβάσω.εκανα οτι χρειαζεται.λεει θα εχει κουμπί download και δεν βλεπω κατι.μηπως επειδη δεν εχει κυκλοφορίσει ακομα;

    Ναι κάτι τέτοιο παίζει.. Θα πρέπει να περιμένεις επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

  8. Rev 1.1 εδώ. Ενημερωτικά το κουπόνι πουλιέται και στο ebay, πούλησα το δικό μου redemption code για Assassin's Creed Unity στα 50$ (πουλήθηκε μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε η δημοπρασία :p)

  9. Σήμερα πήρα την G1 970, μου βγάζει asic quality 65%. :fist:

    να ασχοληθώ ή οχι?

    Θεωρητικά μπορεί να επηρεάζει το OC αλλά ούτε και αυτό είναι στάνταρ. Από GTX 970 οι περισσότερες (από όλες τις μάρκες) κυμαίνονται στο 64 - 78 με ελάχιστες να είναι κοντά στο 80. Μπορεί να δεις υψηλά ρολόγια σε χαμηλόγ quality και χαμηλά σε υψηλό. Άλλοι λένε ότι το ψηλό είναι καλό για αέρα και το χαμηλό σε νερό. Γενικά anecdotal evidence στα forums, χωρίς να υπάρχει κάποια στανταρ λογική.

    TLDR: Αν η κάρτα λειτουργεί σωστά, απλά μην ασχοληθείς

  10. Gigabyte 970 G1 Gaming εδώ (rev 1.1). Γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν ασχολήθηκα με OC, δίνει 1405 στο boost stock. Asic quality 74%. Coil whine ελαφρύ και μόνο σε πολύ εξειδικευμένα σκηνικά (WEI, Furmark χωρίς τη γούνα), όπου είχα και με την προηγούμενη κάρτα (670 FTW).

    Η μόνη εναλλακτική που σκεφτόμουν είναι αυτή αλλά είναι πολύ υπερτιμημένη, φαίνεται όμως ωραία κατασκευή, i.e. reference board και blower από 980. Είναι όμως με τελείως stock ρολόγια και έκανε 30 λίρες παραπάνω από την G1 (την οποία πήρα £289).

    Επίσης καλή πρόταση πρέπει να είναι η MSI, αλλά δε με έπαιρνε στο case λόγω ύψους.

  11. Πάντως πέρα από το γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο δεν έχω εντυπωσιαστεί γενικά από την αλλαγή σε ssd.

    Πχ. ο FF άντε να ανοίγει κανά μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα απ' ότι με τον hdd. Malwarebytes τα ίδια.

    "Βαριά" προγράμματα δεν έχω βάλει ακόμα.

    Ίσως να φταίει η παλιά πλατφόρμα στην οποία είμαι αλλά περίμενα περισσότερα.

    Τη μεγάλη διαφορά δεν την καταλαβαίνεις πολλές φορες όταν πας από HDD -> SSD αλλά όταν το κάνεις ανάποδα :sarcastic:

  12. Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά χωρίς την ικανότητα για retrain (της προκοπής) δυστυχώς θα καταλήξει μόνο στους hardcore diablαδες ...

  13. Για κατατοπιστε με λιγο οσοι μπορειτε,τρεχω το game με εναν q6600@3.6 παρεα με μια ati hd4850 τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη,και περα απο το bottleneck που τρωω λογω cpu,o q6600 δουλευει και τα 4 cores στο max περιπου,οσοι εχετε sandy και πανω με το ζορι σας δουλευει και το 3ο core?

    Επισης θα εκτιμουσα να δινατε συνθεση cpu-vga,ευχαριστω.

    Μερικες φωτο απο το cpu-gpu usage σε WvW.

    View image: LAB1

    View image: LAB2

    View image: LAB3

    View image: LAB4

    Το δευτερο αμεσως μετα την θερμοκρασια ειναι το gpu usage για οποιον ενδιαφερεται.

    Έκανα λάθος στο άλλο topic, φαίνεται να χρησιμοποιούνται κ τα 4 cores αλλά δεν έχω δει ποτέ CPU usage πάνω από 70% (με μια γρήγορη, μη-επιστημονική μελέτη). Ενώ συνήθως είνιαι στο 40-50%

    2500Κ@4Ghz, GTX 670, Full settings 1080p, VSync On

  14. Έπαιξα το ME1 και μ' άρεσε. Έπαιξα το 2 και μ' άρεσε περισσότερο. Έπαιξα το 3 και μετά το τέλος... ποτε δε θα ξανααγγίξω ΜΕ στη ζωή μου, έριξα στη Bioware ότι γ$$#@#$#@ιδι μου περίσσευε για να έρθω στα ίσια μου. Πολύ rant, αλλά έχει δίκιο ο τύπος (*spoilers*):

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=4H_A7SeawU4]Mass Effect 3 Ending and Why We Hate It! - YouTube[/ame]

  15. Το αν το παιχνίδι είναι καλό η όχι το συζητάμε, μου την έχει σπάσει σε αρκετά σημεία (κυρίως bugged quests), αλλά μπορεί κάποιος να παίξει το παιχνίδι άνετα με άπλετο χώρο (χρησιμοποιώντας έξτρα χαρακτήρες για storage ο χώρος είναι άπλετος, επίσης μη ξεχνάμε ότι στην τράπεζα υπάρχει ειδικός χώρος για materials) και χωρίς να μειονεκτεί σε τίποτα σε σχέση με κάποιον που πληρώνει έξτρα.

    Για να ευχαριστηθεί κάπιος το παιχνίδι στο full χρειάζεται να πληρώσει 0 ευρώ έξτρα.

  16. Παιδιά μια πολύ καλή περίπτωση για τα λεφτά του είναι το [ame=http://www.amazon.de/Easypix-Easypad-Satellite-Table-PC-Android/dp/B00646Z2LQ/ref=sr,_1_1?ie=UTF8&qid=1327676055&sr=8-1]Easypix Easypad 970[/ame]. Έχει 1GB μνήμη CPU 1.2Ghz και 9.7' 4.3 IPS 10-point multitouch capacitative οθόνη, σώμα αλουμινίου και επικάλυψη από γυαλί στην οθόνη. Φοράει 2.3.1 αλλά μπορεί να πάρει και ICS από το [ame=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1420553]CUBE U9GT2[/ame]. Επίσης άκουσα ότι η ίδια η Easypix σύντομα θα δώσει ICS :D. 239€ πολύ καλό VFM, το έχω κ είμαι πολύ ευχαριστημένος (και δεν έχω βάλει ICS που λένε ότι το απογειώνει). Η ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά του είναι εξαιρετική. Δείτε και στο [ame=http://www.android-hilfe.de/sonstige-android-tablets/167640-easypix-easypad-970-hilfe.html]android hilfe[/ame] και για root και ICS [ame=http://www.android-hilfe.de/sonstige-android-tablets/185997-easypix-easypad-970-root-stockrom-android-4-0-beta.html]εδώ[/ame].

  17. illias πάνε σε τριπλό στερεφωνικό καρφί να τελειώνες, εκτός αν δε το υποστηρίζει ο ενισχυτής του Home Cinema. Σε αυτή την περίπτωση πήγαινε σε optical (αλλά θα πρέπει να πάρεις και κάρτα ήχου περίπου 25 ευρώ) τότε βεβαιώσου οτι ο ενισχυτής δέχεται optical και αποκωδικοποιεί DTS/ Dolby digital κλπ

    Τα creative που έχει ήδη δεν παίρνουν τρία στερεφωνικά καρφιά? Έτσι θα συνδέσεις και το home cimena αν έχει τέτοια είσοδο, αλλώς πάνε σε optical που λέω παραπάνω

    Αρχική απάντηση από dpolal [Σήμερα, στις 13:46]

    Σωστό αυτό αλλά με εξωτερικό ενισχυτή δεν νομίζω να υλοποιήτε αφού όλοι (όταν βέβαια διαθέτουν) ειδόσους έχουν τα κανάλια διακριτά και χρειάζονται πατέντες για τον ήχο.

    Αυτό που λες όντως δεν ξέρω αν παίζει. Εγώ πάντως έχω τα logitech 5400 που έχουν τριπλή αναλογική είσοδο (έτσι τα έχω συνδέσει), coaxial και 2 optical

  18. Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 12:14]

    Εύκολα. Απλά είναι άλλο ένα στρώμα ασφάλειας (ικανό όμως να σε προστατέψει απο τον άσχετο γείτονα που τρέχει XP και κοιτάει "μπας και βρει κανένα wireless"), τίποτα παραπάνω.

    Thanx for the info

    Καλό παρ όλα αυτά. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό + WAP + MAC Address Filtering, τώρα αν κάποιος τα παρακάμψει και τα τρία μπράβο και ζήτω, του αξίζει να χρησιμοποιεί το δίκτυο μου τσάμπα :p

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.