Jump to content

iceblade

Premium Members
  • Posts

    637
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iceblade's Achievements

  1. iceblade

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    δοκίμασε πάντως αν κάνεις επιστροφή founders. Πήρα μια MSI GTX 1070 founders και είναι η μόνη κάρτα που είχα ever με πραγματικά 0 coil whine.
  2. Αν η κάρτα πάθει ζημιά από bench, φταίει η κάρτα και όχι το bench.
  3. +200 core, +300 mem ήταν Furmark stable. Παραπάνω δε δοκίμασα γιατί προς το παρόν την τρέχω stock και δεν έκανα εκτεταμένη έρευνα του πόσο ακριβώς μπορεί να πάει.
  4. Πάντως μια MSI 1070 FE που πήρα είναι άψογη, Samsung μνήμες, καλό OC potential, σταθερότατη και 0 coil whine πραγματικά. Στο coil whine είμαι πολύ ευαίσθητος γιατί το PC είναι αθόρυβο κ ακούω κ το παραμικρό. Πριν είχα την 970 G1 gaming και πιο πριν την 670 FTW της EVGA και είχαν και οι δύο coil whine. Όχι ενοχλητικό, αλλά σε συνθήκες stress π.χ. Furmark ακουγόταν καθαρά, αν και όχι τόσο σε real word καταστάσεις όπως παιχνίδια. Το coil whine υπήρχε όμως. Ε αυτή την κάρτα ότι και να την κάνω δεν κάνει κιχ
  5. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Υπάρχει εκεί που είπες (OcUK, caseking) και bestbuy στην Αμερική. Αλλού δυστυχώς δε μπορείς να τη βρείς, να έρθει Ελλάδα χλωμό εως αδύνατο. Η τιμή του bestbuy είναι πολύ καλή ενώ OcUK και caseking είναι αρκετά υπερτιμημένη. Εγώ μένω Αγγλία και θα μπορούσα να την πάρω. Ωραία καρτούλα αλλά όχι και να δώσω 30 λίρες πάνω από τη G1 Gaming, δηλαδή η κάρτα μ' άρεσε αλλά πολύ ακριβή σε σχέση πχ με τη G1 Gaming που έχει καλύτερο Oc, cooler και εγγύηση. Βέβαια λένε ότι είναι η Reference 970 είναι εξαιρετική στο coil whine.
  6. iceblade

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    NVIDIA FTW όμως έτσι;
  7. iceblade

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Όσοι έχετε Nvidia με HDMI monitor βάλτε το patch οπωσδήποτε. Μεγάλη διαφορά στη χρωματική απόδοση, επιτέλους σωστά και όχι ξεπλυμένα χρώματα στο HDMI. Ας είναι καλά ο συμφορουμίτης που το ανάφερε. Αμπαλοσύνη της NVIDIA ^ 15, ψαξτε στα NV forums να δείτε πόσο καιρό έχει που πάει αυτή η ιστορία και λένε ότι ΘΑ το φτιάξουνε...
  8. iceblade

    gtx 970 vs r9 290 για 1080p gaming

    Με έσωσες... Κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια της Nvidia με τρελαίνουν... Και εγώ Nvidia έχω αλλά εδώ γράφεις ότι νάναι. Το limited range στο HDMI είναι γνωστή καφρίλα της Nvidia.Τι θα πει παίζουμε με DVI κ Displayport, όταν το monitor έχει μόνο HDMI τι κάνουμε;
  9. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Ναι κάτι τέτοιο παίζει.. Θα πρέπει να περιμένεις επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
  10. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    To έκανες redeem για να κατεβάσεις το παιχνίδι; Αν όχι απλά πουλάς το redemption code.
  11. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Rev 1.1 εδώ. Ενημερωτικά το κουπόνι πουλιέται και στο ebay, πούλησα το δικό μου redemption code για Assassin's Creed Unity στα 50$ (πουλήθηκε μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που άνοιξε η δημοπρασία )
  12. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Θεωρητικά μπορεί να επηρεάζει το OC αλλά ούτε και αυτό είναι στάνταρ. Από GTX 970 οι περισσότερες (από όλες τις μάρκες) κυμαίνονται στο 64 - 78 με ελάχιστες να είναι κοντά στο 80. Μπορεί να δεις υψηλά ρολόγια σε χαμηλόγ quality και χαμηλά σε υψηλό. Άλλοι λένε ότι το ψηλό είναι καλό για αέρα και το χαμηλό σε νερό. Γενικά anecdotal evidence στα forums, χωρίς να υπάρχει κάποια στανταρ λογική. TLDR: Αν η κάρτα λειτουργεί σωστά, απλά μην ασχοληθείς
  13. iceblade

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Gigabyte 970 G1 Gaming εδώ (rev 1.1). Γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν ασχολήθηκα με OC, δίνει 1405 στο boost stock. Asic quality 74%. Coil whine ελαφρύ και μόνο σε πολύ εξειδικευμένα σκηνικά (WEI, Furmark χωρίς τη γούνα), όπου είχα και με την προηγούμενη κάρτα (670 FTW). Η μόνη εναλλακτική που σκεφτόμουν είναι αυτή αλλά είναι πολύ υπερτιμημένη, φαίνεται όμως ωραία κατασκευή, i.e. reference board και blower από 980. Είναι όμως με τελείως stock ρολόγια και έκανε 30 λίρες παραπάνω από την G1 (την οποία πήρα £289). Επίσης καλή πρόταση πρέπει να είναι η MSI, αλλά δε με έπαιρνε στο case λόγω ύψους.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.