Jump to content

evilsoler

Premium Members
  • Posts

    84
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

evilsoler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    Δεν εχεις αδικο φιλε μου. Αλλα να χασω κανα μηνα να την στειλω με κινδυνο να μην μου την αλλάξουνε η να μου δώσουνε καμια χειρότερη? τεσπα δεν ξερω αμα δω οτι ειναι ενοχλητικό μπορεί και να το κανω.
  2. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    Είχα λίγο καιρό να μπω. Ηθελα να πω πως η asus άρχισε να κάνει άλλο ένα θεματακι με τα ανεμιστηρακια τα οποία σε κάποιο temp κάναν το εξής ... ανέβαζαν στροφές στιγμιαία και ξαναπέφτανε το οποίο έκανε έναν σπαστικό θόρυβο . Τελικά με πειραματισμούς από το software της asus έβαλα τα φανς να μην ανοίγουν καθόλου μέχρι τους 50 κάτι βαθμούς. πλέων έχει ηρεμίσει και για κάποιο παράξενο λόγο σταμάτησε και το coilwhine (δεν ξέρω αν σχετιζόταν). Αν θα ακούγεται που και που είναι τραγικά σιγανό . Με επικοινωνία με το μαγαζί που την πήρα μου λένε οτι την στέλνουν Asus αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα την αλλάξουν καθώς και ότι φοβάμαι οτι μπορεί να τύχω σε χειρότερη . Θέλει κανα 10ημερο να πάει και να έρθει + όσο την κρατήσουν εκεί. Οπότε μετα την ηρεμία της κάρτας λέω να το αφήσω και εγώ εκει.
  3. Τελεια.... πριν κανα μηνα πηρα 500 κατι την 1070 .
  4. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    . Καταλαβα... οποτε η RMA η θα κανω πως δεν το ακουω .Για να ειμαι ειλικρινης παλευται δεν ειναι τοσο δυνατο , απλα ειναι το σπασιμο της υποθεσης που σε τετοια καρτα εχω αυτο το προβλημα ,κι ας ισχυριζονται οτι ειναι φυσιολογικο.
  5. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    Με οσα εχω διαβασει για ατομα που κανουν απανωτα ρμα και δεν αλλαζει τπτ εχω φοβηθει. Μα το κανουν να δειχνει οτι ειναι ο κανονας το cw και οτι ολες οι καρτες εχουν θεμα λιγο πολυ. @kpetros εκανε δουλεια το vync. Το μονο που καταλαβα να αλλαζει ειναι οτι εγινε λιιιιγο πιο αργα το ποσο γρηγορα στοχευω ,μπορει να ειναι και ιδεα μου
  6. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    Ωραιος!!! με το που το ανοιξα σταματησε το χοντρο θορυβο και ειναι λες και το εχω σε idle που κανει ενα "γουργουρισμα" αλλα ειναι πολυ ανεπαισθτητο. Οταν παει σε μερικα μενου παει ξεκινησει ενα μικρο θορυβο. Το vsync επιρεαζει αρνητικα τπτ αλλο ?
  7. evilsoler

    Coil whine σε καινουργια gtx 1070 stryx

    ε στην gigabyte εβλεπα πολλα φαινομενα coilwhine στα φορουμ σε asus οχι τοσα . Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να την κρατησω γιατι αυτη τη στιγμη αντεχεται αλλα το παρακολουθω... θα μιλησω και με asus να δω τι θα πουν. Απλα κριμας γιατι το pc θα ηταν σχεδον αθορυβο
  8. Μου ήρθαν προχτές τα parts για νέο Pc και η 1070 του τίτλου και με το που έβαλα overwatch και πάτησα play άρχισε να κάνει σαν εκτυπωτής. Μετα από καμιά μέρα ψιλοεστρωσε αλλά ακόμα κάνει ένα μικρό θορυβο ο οποίος πλέον καλύπτεται από την μουσική του παιχνιδιού. Αυτό το κάνει μόνο στο overwatch σε άλλα που δοκίμασα μέχρι στιγμής fallout 4 και metal gear v σχεδόν δεν ακούγεται. Νομίζω θα μπορούσα να το αντέξω αλλά με ενοχλεί που σε τόσο ακριβή κάρτα υπάρχει τέτοιο θέμα όσο μικρό και να είναι καθώς επίσης είναι και η φύση του θορύβου τέτοια (υψισυχνος) που παρόλο που δεν είναι πολύ δυνατά σε ένταση τον κάνει διαπεραστικό και ενοχλητικό. Η πλακά είναι ότι την προτίμησα από την gigabyte που είναι κάνα 50αρικο φτηνότερη για να γλιτώσω το coil whine. Τώρα φοβάμαι να κάνω θέμα να την επιστρέψω γιατί από οτι διαβάζω στο νετ παίζει να μου έρθει άλλη που να είναι χειρότερη και θα μπλέξω. Έχετε να προτείνετε τίποτα ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.