Jump to content

SNP

Premium Members
  • Posts

    110
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About SNP

  • Γενέθλια 19/09/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Βύρωνας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SNP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SNP

    ARMA 3

    88 ΕΜΑ. Όχι άλλη λήμνο!
  2. Tracking από την στιγμή που έφυγε από κίνα και πήγε στον επόμενο προορισμό (νομίζω και μένα ταιλάνδη ήταν) δεν μπορείς να κάνεις (ή τουλάχιστον δεν είχα βρει εγώ τρόπο). Έκανε 7 μέρες από την μέρα αποστολής αλλά είχα και ΣΚ ενδιάμεσα. Το παράγγειλα Παρασκευή, έφυγε Δευτέρα αν θυμάμαι καλά και ήρθε Δευτέρα η Τρίτη. Έχε υπόψιν ότι τα ΕΛΤΑ είχαν/έχουν απεργία αυτήν την βδομάδα σύμφωνα με το apergia.gr γιατί περιμένω και εγώ δέμα από UK και έχει αργήσει...
  3. Αυτό ήταν τελικά που αναφέρεις. Παρατήρησα ότι αν "πίεζα" λίγο το switch προς μία κατεύθυνση το S λειτουργούσε. Άρα ψηλιάστηκα ότι το switch ήταν μια χαρά και ότι είχα θέμα με κάποια κόληση. Όπως τα είπες έγιναν πάνω κάτω, μια κόληση "πέταγε", την διόρθωσα, όλα οκ Δεν έχω εγγύηση πλέον (αυτοκόλητο ΟΚ πάνω από μια βίδα)... αλλά ποιός έστελνε πληκτρολόγια πίσω στην κίνα anyway?
  4. Εστειλα mail στο ArmyGroup, θα στείλω και στην Diatec αύριο μήπως και μπορώ να το στείλω στον EU αντιπρόσωπό της αντί για taiwan. Αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω extra switches και τα βάλω μόνος μου. Θα κρίνω από την απάντηση των παραπάνω πρώτα.
  5. Παίδες το ματιάσαμε το keyboard, μόλις μου πέθανε το S key καθώς έπαιζα quake :hang3: back to cheapo ms keyboard Είπα να ενημερώσω και εδώ...
  6. Και εγώ έχω διαβάσει για θέμα με blue switches και fps. To πρόβλημα οφείλετε στο ότι στα fps κρατάμε συχνά κάποια πλήκτρα πατημένα (W,A,D, shift κτλ) και δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις ένα mini extra force να σου πιέζει το πλήκτρο προς τα πάνω (ισχύει για τα blue και λιγότερο για τα brown). Βέβαια αυτό είναι καθαρά θέμα συνήθειας θεωρώ και πολύ λεπτή λεπτομέρεια. Εγώ δεν παρατήρησα καθόλου διαφορά λίγο QL που δοκίμασα. Υπόψην, το πληκτρολόγιο δεν πρόκειτε να σε βελτιώσει στο gaming (με οποιοδήποτε game και αν ασχολείται κανείς). Το λέω γιατί έχει γίνει της μόδας στο starcraft να πηγαίνουν όλοι για mech keyboards επειδή έχουν κάποιοι pros (Από τους οποίους οι περισσότεροι είναι sponsored - Οι περισσότεροι κορεάτες παίζουν με ένα φθηνό rubberdome το οποίο έχει φτάσει legendary status στην KR) Το mech keyboard το αγοράζουμε για να έχουμε μεγαλύτερη ευχαρίστηση στο typing κυρίως (βίτσιο θα μπορούσε να πεί κάποιος) και για τις αντοχές του. Το σίγουρο είναι ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του!
  7. Φίλε και εγώ το έψαχνα πολύ και σκεφτόμουν για εναλλακτικές. Αλλά ήξερα ότι αν δεν έπαιρνα filco θα έσκαγα (κομπλεξικός). Επομένως, τα παράτησα όλα τα άλλα και επικέντρωσα όλη μου την προσοχή στο πως να αγοράσω filco με τον πιο σβέλτο (υπομονή 0 ) και οικονομικό τρόπο! Έτσι ώστε στο τέλος θα ήμουν πρακτικά αλλά KAI ψυχολογικά ικανοποιημένος! (λίγο φτωχότερος, αλλά μετά τον επόμενο μισθό αυτό το ξέχασα ) Πήγαινε και εσύ για αυτό που σου μιλάει περισσότερο, είτε είναι deck, είτε είναι filco tenkeyless είτε είναι το noppoo choc. Αν δεν βγαίνεις οικονομικά, δείξε λίγο υπομονή μέχρι να τα μαζέψεις, πιστεύω θα βγείς περισσότερο ικανοποιημένος on the long run!
  8. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος! Θέλει λίγο συνήθεια στην αρχή λόγω του light πατήματος ( και πολύ περισσότερο συνήθεια για να μην κάνεις bottom out τα κουμπιά - δεν το έχω καταφέρει ακόμη, αλλά δεν το προσπαθώ και πολύ :baby:) αλλά είναι κορυφαίο σε υφή και typing. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα κουμπιά του μου φαίνονται κάπως γυαλιστερά/λεία και νομίζω συχνά ότι τα χέρια μου είναι λαδωμένα (ενώ δεν είναι προφανώς! :baby:) αλλά και αυτό συνηθίζεται και νομίζω ότι την προτιμώ αυτή την υφή τώρα... Για το noppoo choc το βρίσκεις ebay με ~100€ με μεταφορικά. To είχε ο πωλητής από τον οποίο προμηθέυτηκε ο φίλος μου το PLU-87. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (και πολύ καλή τιμή) για όσους θέλουν compact keyboard. Αν είμασταν πίσω στο 2000 θα το αγόραζα για τα LAN parties.. :fun:
  9. Κοίτα, δεν ξέρω σίγουρα αν υπάρχουν made in Japan filco, νομίζω όμως ότι κάπου έχει πάρει το μάτι μου. Δεν το έχω πολυψάξει. Η Diatec είναι εταιρεία Ιαπωνέζικη και προφανώς όλα τα keyboards είναι σχεδιασμένα από τον Ιάπωνα. Τώρα αν τα filco της KeyboardCo (που είναι η ευρωπαϊκή διανομέας της diatec - αλλά και η αμερικάνικη atm, αυτή τα παρέχει στην Amazon.com) είναι made in Japan or Taiwan, δεν το ξέρω.
  10. Ναι από αυτό το κατάστημα χωρίς broker. Απλά έβαλα στον chrome να μου μεταφράσει στα αγγλικά και η διαδικασία αν θυμάμαι καλά ήταν παρόμοια με αγορά από οποιοδήποτε άλλο online κατάστημα. Eίχαν και ένα post στο geekhack για το κατάστημα και την διαδικασία παραγγελίας. Θα σου ελέγα να ψάξεις και αγορά από PCHome αν θες για πιο φθηνό γιατί νομίζω ότι τo International Shipping είναι 20$ σε αυτούς (αλλά δεν ξέρω πόσο γρήγορο είναι). Τότε είχα αμελήσει να ψαχτώ για το PCHome, αλλιώς θα παράγγελνα από αυτούς και θα μου έβγαινε στο 100€, δεν το βιαζόμουνα ιδιαίτερα Στο ArmyGroup τα μεταφορικά ήρθαν 30€ περίπου (το keyboard μόνο του έβγαινε στα 80-90€ αν θυμάμαι καλά) αλλά ήταν αρκετά γρήγορο... Παρασκευή έκανα το order, Δευτέρα το έστειλαν, ερχόμενη Δευτέρα μου ήρθε το χαρτί για παραλλαβή από ταχυδρομίο. Συσκευασία τούμπανο Να ξέρεις ότι η taiwan τα πουλάει τόσο φθηνά τα Filco γιατί έχει παραγωγή εκεί η Diatec. Το Filco μου είναι made in Taiwan και όχι made in Japan αν αυτό σου λέει κάτι. Επίσης να κοιτάξεις στα Majestouch 1 το Filco πάνω δεξιά να είναι χρυσό για να έχεις NKRO και όχι ασημί (Αν και γράφει και στην περιγραφή αν είναι NKRO). Για τα Majestouch 2 δεν ξέρω τι παίζει...
  11. Εγώ χτύπησα ένα Filco (όχι το tenkeyless, γιατί χρησιμοποιώ αρκετά το numpad) από ένα taiwan site ονόματι ArmyGroup και μου ήρθε μετά από μια εβδομάδα σπίτι με συνολική χρέωση 120€ + 3€ τελωνείο Επιπλέον μου είχαν δώρο οι κινέζοι: 1 κόκκινο esc key (I like, I use), 4 κίτρινα wasd (τίγκα καγκουριά δεν τα χρησιμοποιώ), ένα Filco key (το οποίο χρησιμοποιώ για "Home" key), ένα keypuller και ένα βουρτσάκι για να καθαρίζω το keyboard Μια χαρά πάει το keyboard (obviously), απλά να πω ότι κάνει αρκετό θόρυβο για brown (νομίζω ότι κάνει ισάξιο (ή λίγο χαμηλότερο) του blue blackwidow περίπου). Επίσης στην αρχή μου φαινόντουσαν ΠΟΛΥ ελαφριά τα πλήκτρα και τα λάθη πεφτανε βροχή! Εχω δοκιμάσει και ένα PLU-87 tenkeyless με brown switches (90€ με μεταφορικά από Ebay αν θυμάμαι καλά) το οποίο ήταν πιο αθόρυβο αλλά έχανε ελαφρώς σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Filco και ήταν 2KRO :<
  12. SNP

    Rainmeter οδηγός βήμα βήμα

    Είναι το MacBar τροποποιημένο Για το προβλημά σου, νομίζω ότι για να δείξει όλη την μνήμη θέλει κάτω από το measure total=1, αλλά έτσι όπως βλέπω το script θα έπρεπε να σου δείχνει μόνο πόσο μνήμη χρησιμοποιείς σε ποσοστό και σε νούμερο... όχι την ολική.... Το RAM2.png τί είναι? Screenshot έχεις?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.