Jump to content

avm

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by avm

  1. avm

    XFX Radeon HD6850 προβλημα

    Εστησα ενα παλιο motherboard για να την ξαναδοκιμασω και αφου τη ζεστανα με σεσουαρ τελικα δουλεψε! Η μια εξοδος παντως. Δεν ξερω αν για καποιο λογω εφταιγε το αλλο pc ή αν το ζεσταμα εκανε τη δουλεια του... Μα τι τρεχει και η HD 7850 που εχω, εχει καψει και αυτη τη μια εξοδο HDMI ή μηπως πρεπει να συνδεθει πρωτα η μια για να δουλεψει μετα η αλλη. Συμπτωματικα ειναι και στην ιδια θεση η εξοδος αυτη που δεν δουλευει και στις δυο καρτες.
  2. avm

    XFX Radeon HD6850 προβλημα

    Παιδια ευχαριστώ για τις απαντησεις, ειδομεν, αν δεν φτιαξει θα τη σκοτωσω στο ebay για ανταλλακτικα.
  3. Γεια σε ολους. Εχω μια XFX HD6850 η οποια αν την συνδεσω στην μια απο τις δυο εξοδους δεν βγαζει signal στην οθονη και στην δευτερη εξοδο δειχνει να εχει signal αλλα βγαζει μονο μαυρη οθονη με μια πολυ μικρη πρασινη κουκιδα επανω αριστερα. Λογικα ειναι προβλημα της καρτας διοτι οταν συνδεσω μια HD7850 που εχω λειτουργει κανονικα. Υπαρχει ελπιδα ή παει για πεταμα νομίζετε;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.