Jump to content

Kostas_Asoee

Premium Members
  • Posts

    72
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kostas_Asoee

  1. Kostas_Asoee

    Crysis

    Το γεγονός ότι θες ένα σωρό λεφτά για να φτιάξεις pc της προκοπής που να παίζει το παιχνίδι αψεγάδιαστο (χωρίς το παραμικρό κόλλημα), το κάνει γτπ παιχνίδι.. Βέβαια θα μου πεις μην αγοράσεις, δεν είσαι υποχρεωμένος.. Εε αυτό ακριβώς θέλω να σχολιάσω, ότι έτσι όπως το πάνε, θα το γυρίσουμε όλοι στις κονσόλες να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Γιατί το gaming είναι μια μορφή διασκέδασης για όλους, όχι μόνο για τους πλούσιους!!
  2. Kostas_Asoee

    Crysis

    Τι αηδία είναι αυτή ρε παιδιά??? Έχω Athlon 64 3500+, 1 gb ram, 7800GTX σε 64bit windows, και το παιχνίδι κολλάει ακόμα και σε όλα low, 800x600 χωρίς antialising. Παίζεται στα ήσυχα σημεία αλλά σε ορισμένα σημεία που γίνεται χαμός, άστα... Τό'χουν μαμήσει τελικά! Προγραμματισμός γτπ!!! Θα επιστρέψω στο πολυαγαπημένο Halflife 2 και Episodes κι ας τό'χω παίξει καμιά δεκαριά φορές.. Τουλάχιστον εκεί με όλα full, τρέχει σαν φεράρι! ΓΤΠ ΓΤΠ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΤΠ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.