Jump to content

HellhammeR

Premium Members
  • Posts

    3.295
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by HellhammeR

  1. ρίξε τις 1440p και βάλτες κάνα χιλιάρικο. Τα 2 χιλιάρικα είναι ξεκάθαρη κοροϊδία. Οι πρώτες 1440p 144Hz ήταν στο 1/3 της τιμής από αυτές. Εκμεταλλεύονται μαρκετιστικα το 4Κ.. στις 27" που υπάρχει ήδη η 2560x1440 που είναι και η ιδανική ανάλυση για τέτοιο μέγεθος. Αλλά θα πουλήσουν, θα τις πάρει κόσμος, τσεκάρετε σε λίγο καιρό overclock.net forum και τις επιστροφές για bleed και Pixels που θα έχουν σίγουρα και αυτές (panel AU Optronics :rolleyes:)

  2. πριν 15 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε:

    Όλοι έτσι δουλεύουν. Πρώτα μαζεύεις πελατεία, περιμένεις να σε έχουν ανάγκη και μετά τους χρεωνεις.

     

    υπάρχει και πιο έξυπνος και ανθρώπινος τρόπος να το πετύχεις αυτό από τον εκβιασμό, με έξυπνες τακτικές marketing χωρίς να σε βρίζουν όλοι οι χρήστες σου. Αυτός που δεν σέβεται την πελατεία του (ναι τους τζαμπατζίδες, γιατί αυτούς είχε "πελάτες" τόσα χρόνια), δεν έχει μέλλον.

  3. @l2phile θολώνεις για τους τζαμπατζίδες που διαμαρτύροντε που χάσαν το τσάμπα και δεν θολώνεις για το photobucket που αν δεν ήθελε τζαμπατζίδες ας έβαζε απο day one λειτουργίας του συνδρομή, οχι μετά απο 10 χρόνια ενώ έχει σκλαβώσει τις φωτογραφίες χιλιάδων χρηστών.

  4. Είναι ξεκάθαρο οτι πάει να αρμέξει αυτούς που θέλουν να πάρουν πίσω τις φωτογραφίες τους.. Σιγά και μη καθότανε κάποιος με 40 τον μήνα.. Δεν ξέρω αν έχει προβλήματα οικονομικά και πριν βαρέσει λουκέτο θέλει απλά να πάρει όσα περισσότερα μπορεί πριν το τέλος, αλλά αυτό που πάει να κάνει είναι καταστροφικό και αυτοκτονικό, ακόμα και αυτοί που θέλανε να μείνουν με 40/μήνα δεν πρόκειται να κάτσουνε σε έναν τέτοιο Host με συμπεριφορές "αποφασίζομεν και διατάσσομεν".

    • Like 1
  5. πριν 6 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε:

    σε διαφορα με το παραδειγμα που βαζεις με τα αμαξια , διοτι μια καλυτερη εκδοση του ιδιου αμαξιου , εχει κοστος μεγαλυτερο , οχι το ιδιο και πτωση του προηγουμενου . 

     

    οχι απαιρέτητα, μπορεί το ίδιο ακριβώς μοντέλο που πείρες το 2016 με το Χ ποσό να γινει facelift το 2017 και να προστεθούν πχηλιοροφή, sport ανάρτηση καλύτερο audio system, δερμάτινο τιμόνι κτλπ στην ίδια τιμή X που το είχες πάρει εσύ ενα χρόνο πριν.

    • Like 1
  6. πριν 53 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε:

    Δεν θελω να βγαλω φραγκα απο την καρτα ουτε να τη δωσω στην τιμη που την αγορασα. 200 ευρω κατω που την εβαλαν τα θεωρω υπερβολη 100 ερω επρεπε να κοψουν.

    Ετσι που το εκαναν θα αρχισουν ολοι τα δωστη μου 350. 400 ευρω κατω σε 8 μηνες... απο επιχειρηματική αποψη ειναι λαθος, ξεφτιλιζουν το προιον μονοι τους.

     

    titan, titan black, titan x, 780ti, 980ti είναι πολλές οι κάρτες για να θεωρηθεί "επιχειρηματικό λάθος". Προφανώς και πουλάνε σαν ζεστά κουλούρια αλλιώς θα σταματούσαν στην πρώτη ti ή στην πρώτη titan αν έβλεπαν οτι κρατιούνται στην θνητή "xx80" οι πελάτες. Όσο τρώμε όλοι το τυρί, τόσο περισσότερο θα μας το ταΐζουν. 

    Δίνεις 700 ευρώ για την 1080 και μετά χάνεις ενα 200αρικο απο την πώληση στην καλύτερη, δίνεις αλλά 300 για την 1080ti, φτάσαμε στο χιλιάρικο. Ενώ πχ GTX580 έδινες το τότε 500αρικο και σε πήγαινε έως την kepler 680. Μάντεψε τι υπήρχε ανάμεσα σε 580 και 680... η AMD 7970... ;)

     

    The king is dead, long live the King. Έχουμε καιρό να το ακούσουμε..

     

  7. Δηλαδή αν την πηγαίνατε στο κατάστημα που την πείρατε θα την κρατήσουν κάνα 2μηνο μεχρι να τους στείλει η evga τα pads να τα περάσουν ή κανα μηνα μέχρι να την στείλουν στην evga να τα περάσει η ίδια? ή θα απαιτήσετε καινούργια/πιστωση και επιστροφή χρημάτων? Η evga ειναι ειδική κατηγορία και δεν το κάνει αυτο? Τι θα πει 30 μέρες, δικό τους κατασκευαστικό θέμα είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει, τα λεφτά πίσω θες, δεν θες μπαλώματα στο προιόν που έσκασες 700 ευρώ.. ή refurbished λύσεις. Tρελαίνομαι εγώ που δεν έχω καν evga... πραγματικά θαυμάζω την ψυχραιμία σας.

  8. Σου το λέει για να καλυφθούν μελλοντικά. Αν σου πάθει κάτι η κάρτα πχ σε 1 χρονο απο τώρα να μην σκεφτείς οτι προήλθε απο αυτό. Μπορούν να σε κάνουν refund τα λεφτά που έδωσες για την κάρτα αν την επιστρέψεις? χωρίς να θες αντικαταστάσεις κτλπ.

  9. On 27/11/2016 at 0:14 ΜΜ, το μέλος idonthave έγραψε:

    Αν δεν θέλεις να βάλεις τα pads, μπορείς να κάνεις αίτημα για rma και να σου την αντικαταστήσουν (πως?*). Μπορεί να είναι καινούρια, μπορεί refurbished αυτός είναι ο λόγος που το σκέφτομαι μην είναι καμία πατάτα αυτή που θα έρθει.

    Refurbished στέλνουν, 2 780ti ειχα κανει rma και στείλανε χύμα κάρτα σε καφέ κουτάκι λες και ψωνίζεις απο τον μανάβη.

    Απο οτι καταλαβαίνω είστε εγκλωβισμένοι στην τύχη σας, δεν σας δινει την δυνατότητα η EVGA να πάρετε το ζεστό χρήμα που δώσατε πίσω. Σας προσφέρει thermal pads, αντικατάσταση ή επισκευή, και παρόλαυτα πάντα θα έχετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού αν θα σκάσει. Προσωπικά θα έριχνα ένα τεράστιο μαύρο στην EVGA και θα πουλούσα την κάρτα για να είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Shit happens...

    • Like 2
  10. Το bios που δίνει και καλά για fix το μονο που κάνει ειναι να ανεβάζει λίγο τις στροφές των ανεμιστήρων σε idle.  Προσωπικά θα την έστελνα πισω για refund αν δίνει αυτή την δυνατότητα. Καλή χρυσή η EVGA δεν κρέμασε τους πελάτες της σε αυτήν την περίπτωση αλλά δεν θα ήθελα να κρατήσω την κάρτα εν τέλη όπως και αν έχει.

     

    • Like 1
  11. lol μεγαλώσαμε, απο τα 2 του χρόνια ειμαι εδώ 13 έγινε :p

     

    Απλά ρε παίδες λίγο ποιο light να είστε στις συζητήσεις τουλάχιστον για τα παλιότερα μέλη, ας ξεφεύγει και καμια φορά κάποια συζήτηση δεν ειναι κακό να ανάβουν λίγο τα αίματα απο την στιγμή που δεν βρίζουμε. 

    • Like 1
  12. Μία ώρα πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Το ίδιο λέμε :p

    Αρα για μένα δε παίζει να μου κάνει πρόβλημα η επιφάνεια λολ

     

    ε δεν ήξερα αν παιζεις games η Corsair και καλά για "gaming" τα βγάζει όλα αυτά :p

  13. πριν 15 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Για εξηγησε το τελευταιο πλζ

    δεν ειναι cloth το mousepad αλλά έχει πλαστική επιφάνεια που σημαίνει οτι τα ποδαράκια του Mouse φθήροντε περισσότερο απο μια cloth επιφάνεια, ειναι σαν να το σέρνεις πάνω στο γραφείο. Απλά το καλό με την πλαστική επιφάνεια ειναι οτι αντέχει περισσότερο απο cloth, καθαρίζεται ποιο έυκολα και ειναι εξαιρετικά γρήγορο το slide του mouse. Για low sensitivity gamers ειναι θετικό αυτο. 

  14. πριν 11 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

    Αν σας πω οτι μου αρεσει το mousepad θα με βρισετε; :p

     

     

    Α και επειδη ειμαι απο κινητο. Έχουμε καμια πληροφορια αν θα βγει και σε XL μέγεθος; Να χωραει και πληκτρολογιο δλδ;

    δεν έχει σε καλή θέση τον controller για το RGB. Έπρεπε να μάθει η corsair απο το Razer Firefly και να το βάλει τέρμα δεξιά για να μην εμποδίζει το καλώδιο απο το mouse. Βέβαια αν έχεις ασύρματο δεν σε ενδιαφέρει αυτό, αλλά θα σε ενδιαφέρουν τα feets απο το mouse σου που θα τα φάει η πλαστική επιφάνεια του mousepad. 

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.